mer än tio harar -> påskafton

Känns som bloggen inte blir speciellt bra uppdaterad när det är så här fint väder ute och finns så mycket mer att göra än att sitta här. Underbart. Då kan vi ju ana hur det kommer se ut i min blogg i sommar.. ;-). Det är så härligt att se att så fort solen tittar fram ser man hur alla människor tittar ut efter en lång tid gömda inomhus. Gatan är fylld av småbarn som springer omkring och leker och man ser folk i sina trädgårdar hela dagarna. Då är det verkligen sommar på gång.

Gårdagens kväll spenderades först med Karro, kollade talang (duktiga Vincente) och sydde lite på våra egna klänningar till 18 års fest med Glitter och Glaumor tema som väntar om ett x antal veckor.

Mötte sedan upp Julia och åkte till Anton, men blev endast kvar där en mycket kort tid eftersom Julias hostattacker tog över, stackarn. Hoppas du mår bättre idag förövrigt. Tog sedan en promenad hem till den älskade. Och måste faktist påpeka att sammanlagt påvägen till och från Anton så såg vi mer än 10 harar, har aldrig sett så många på en och samma kväll. Så kan det möjligtvis vara för att det var påskafton som väntade dagen därpå? ;-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: