like it a lot

Jag får helt enkelt vara tråkig och skita i mina bilder från Stockholm för ytterligare några dagar och ta Karolinas istället. Men bättre än inget, eller hur?
.
Okej, till att börja med. Första kvällen och natten (vi kom inte förens runt 11) letade vi förjäves efter parkering till en av bilarna. Det var ju inte det lättaste en sen söndagkväll. Det resulterade i att vi klockan 04 valde att chansa och ta en böter. Och visst, så blev det. 550 kr. Men kom på att det=samma kostnad som parkering eftersom att vi var 7 st. Så väldigt värt det faktiskt.
.
Satt uppe länge och störde grannarna i lägenheten bredvid genom att bara äta, spelade TP och berätta spökhistorier till sömns. Slockande tidigt på morgonen och fick oss några timmars sömn i alla fall.
.
.
.
Efter tre timmars sömn var det dags att ta tag i den nya dagen. Karolina och jag var redan ute ur lägenheten och på väg till tunnelbanan klockan 11. Kände oss duktiga. Vi åkte till gamla stan och satte oss och åt god lunch och njöt av höst solen. Grabbarna mötte vi sedan upp på stan för käk på Pizza Hut för deras del och lite shopping. Ae, vi var inte duktiga på att shoppa denna gång.
.
Hem och möta upp Daniel som kom med buss och börja tagga inför party. Blev en lyckad kväll efter mycket letande efter något drag på måndagar. Träffade ett härligt tjejgäng som fick guida oss i denna vackra stad!
.
.
.
.
Crilles Meny under dagarna i Stockholm:
1. När vi åkte dit stannade vi på vägen och åt Mc Donalds
2. Carbonara från 7Eleven
3. Pizza Hut
4. Pizza
5. Pizza
6. Mc Donalds på vägen hem
.
Gissa vad han gjorde igår innan vi gick ut?
SPRANG en mördarrunda...
söt han är den där cricka alltså

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: