slappdag

Blev måndagsklubben igår trots allt. Det var väldigt roligt innan hos Joel med ett gäng härliga människor. Men måndagsklubben blev så där ärligt talat. Men visst var det värt ett försök. Och absolut kul att träffa lite folk. Slockande efter deeptalk med Karolina hos henne klockan 5..
.
Som jag är så kan jag ju inte sova längre än 10, så hämtade senare hunden och promenerade hem. Sen kom Karolina och David och kollade på film med mig. Jag sov lite. Va lite trött.
.
Nu kommer snart Lina och hämtar upp mig. Så antar att det blir häng hos henne ikväll. Min älskade älskade vän.

måndag

Oväntat besök av Joel och Crille som kom och ville gå ut med hunden med mig.
Men vi fastnade framför film istället. Eller snarare dom gjorde, jag är duktig och lagar mat.
.
Beslutångest angående kvällen. Hjälp?!

kvällen

.
Går ner till Crille nu där bilen rullar mot stan och David.
Vi blir ett gäng som vanligt så får se vad som hittas på.
Ha en bra kväll kära vänner!

bullbattle?

Oj tusan.
Hört att våra bullar vi gjorde här om dagen är dem godaste som någonsin ätits. Det är grymt när dom orden kommer från 40+;are. De ni. Ni borde prova.
.
-

Liseberg

Igår blev det en tripp till Göteborg, och Liseberg med underbara människor. Har så sjukt mycket bilder så tror jag låter bilderna tala för sig själva faktiskt. Det var i alla fall en fantastisk dag och vi kunde inte haft bättre väder än solsken i Göteborg!
-
Vissa blötare än andra efter Flumride (jag blev knappt nedstänkt hö-hö)
Haha, sjukaste bilden. Hur fan står han?
Vi fann oss en ny vän i bilsoffan. Han log på första kortet, men sen tyckte han visst inte att det var kul längre.
Haha påminner mig om Ronny och Ragge på något sätt.
Snygg-Emma
Och till slut dagens kanske roligaste bild...
sjukdom?
Trots att Balder var det jobbigaste och äckligaste David någonsin gjort och att känslan bestod hela bussresan hem så hade vi en mycket bra dag. Höjdpunkten hade vi nog alla vid de radiostyrda bilarna då vi i kön varje gång utsåg ett offer som vi skulle blocka hela tiden. Ett gäng på 10 personer runt 1 bil gjorde att personen inte hade mycket mer till val än att stå stilla. KUL biltur. Haha vi fick oss många skrattattacker i alla fall. Och visst var det värt. För inte kommer vi se dem personerna igen.

jag fick låna en ängel

Vaknade upp i Linas lägenhet i fredags. Inte sovit så gott på evigheter ärligt talat. Det är något lugn i den lägenheten. Trivs där, alldeles utmärkt. Bestämde mig i alla fall för att städa hela lägenheten. Gjorde nog allt du kan tänka dig i städväg. Det blev fint. Och hon blev glad.
.
Det var Therese med den här låten som gav mig kraften. Har troligen lyssnat upp mot 100 gånger. Så duktig. Och så FINT!
.
Kvällen fortsatte i sitt lugna spår i Malmslätt med Bill Och Bull och David och O.C

.
Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd
.
Hur kan man nånsin' va' beredd?
.
Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund
.
Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'
.
Men säg mig hur kan man nånsin' va' beredd?
.
Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund
.
Min ängel..
.
(Jag fick låna en ängel)
Du spred ditt ljus (i mitt liv)
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
Jag fick låna en ängel
För en stund

döden är livets största fiende

Den här dagen har inneburit sorg, tårar och svartklätt. Och det kommer den fortsätta göra, oavsett om man vill eller inte. Det har varit en hemsk dag och den här dagen borde inte ha inträffat än på flera år. Jag sörjer och jag tänker på alla nära och kära. Du är värd så mycket bättre än så här min vän. 

Efter satte jag och Lina oss på Hälso Freak och bara pratade. Om livet. Om vad som pågår just nu i våra liv. Och om vår älskade vän. Tårarna slutar inte rinna men det är tillåtet. Idag är det SÅ tillåtet.

Nu har jag hamnat hos Karolina. Vi och hennes lillasyster bakar bullar. Det är mysigt. Och så regnar det. Visst passar det ännu bättre då?

Lägger upp lite bilder från Karros dator när jag ändå sitter här.










macadamia

Gårdagskvällen ger mig ett leende på läpparna. Haha. Vi klädde oss ett gäng i svarta kläder och sprang ut och busade. Drog med friggolit på fönster (skapar skit högt äckligt ljud!!), ringde på och sprang därifrån. Vet inte vad vi fick de ifrån. Tror det var den där Phille som ville prova på att vara barn igen...
Imorse när jag vaknade tog jag mig en regnig promenad för att hämta mitt efterlängtade paket med hårprodukter. Onödiga pengar skulle vissa kalla det men VÄRT skulle jag säga. Bäst att ni provar.
.
Efter en löprunda är jag trött igen. Behövde göra av med lite energi. Nu blir det bad och sedan Ikano med my lovely Karolina.

lugnt

Gårdagskvällen spenderades på NH och måndagsklubben. Det var inte speciellt roligt faktiskt. Men vad gör det när man har fina vänner.

Efter 1 timmas sömn inatt passar det perfekt med pizza och film hos Crille nu med bror också. NICE. Ha en bra dag. Dom väntar och stressar mig..

nice helg

Helgen har varit mysig. Inte riktigt kommit överens med min dator i helgen dock så inte blivit någon vidare uppdatering här. Men i vilket fall som helst, vill ni veta vad jag har gjort så har jag mest umgåtts med fina vänner. Kollat lite liv i stan och tagit det lugnt.
I lördags bjöd Amanda hem oss på god mat. Tre rätters. Tror jag nästan var mätt 15 timmar senare. Helt sjukt. Tack för det. HUr mysigt som helst! Älskade tjejer.
Idag har jag en väldigt lugn dag. Sitter mest för mig själv. Ute. Och stirrar. Inte så jätte kul faktiskt. Men det är varmt och skönt. Det är ju bra. Men rastlös som vanligt. Senare ska jag till Lina och efter det ska vi kolla på BBBK vinnarna av korpen. De har cup. Tror de vill ha lite publik. Hur kvällen avslutas avgörs senare. När jag tagit mina beslut. Har lite problem med det där ibland.

misslyckad

Precis lagat världens äckligaste mat. Fy vad misslyckat det blev. Ska aldrig mer göra kyckling. Nu ska jag in till stan och äta med Emma istället. Blir kul och se vad min familj tyckte om maten när de kommer hem :D haha

bild mk

Bild från måndagsklubben.
.
Klockan är jätte lite och jag har redan hunnit med hur mycket som helst idag. Eller okej, ska inte överdriva. Va i alla fall på stan och mötte Karolina och Sanne klockan 10. Skulle kolla lite resor. Nu är jag nyligen hemkommen och funderar på att gå ner till kusinen och umgås lite.

carbonara á la Dagino

Hemma efter en mycket mysig middag hos Emma Daging med ett gäng tjejer. Jag är trött och tror min kropp skriker efter lite sömn, därför valde jag att gå hem när de andra fortsatte sin kväll med en öl på Platå.
.
Nu; sova. Men först bara kolla igenom balbilderna (som jag först lagt in på datorn nu). Ja ni förstår, jag har lite tid att ta igen. Jag och min Nikon kompis har inte varit bästa vänner den här sommaren. Han har aldrig fått vara med. Illa. Nu är den laddad och tömd i alla fall. Dags att kolla igenom 500 bilder.

Utkast: Aug. 17, 2010

Gårdagen blev hur lyckad som helst. Blev att se BBBK's avgörande match, och visst blev det vinst!! Linköpings bästa korpen lag, slå de ni. Så såg ni guldhattar ute igår så vet ni vad som firades.
Glada grabbar. Grattis Grattis Grattis!!
Efter matchen blev vi ett gäng i Linas lägenhet där festen började. Sedan fortsatte kvällen i dessa fantastiska banor. Måndagsklubben. 55an. Jag hade verkligen hur kul som helst. Vet inte vad det var som gjorde det men somnade lycklig och vaknade lika lycklig. Kanske för jag har fantastiska vänner?

smultronstället

I fredags tog Jag, Karro, Sanne och Emma oss en härlig liten tripp till Söderköping och Smultronstället i värmen.
Vi käkade glass. Är ingen glassätare egentligen men var ju lite av tvungen att ta någon nu i alla fall. Efter glassen besteg vi, som man alltid gör, de där stora berget. Kändes som Mount Everest. Sedan blev det kväll, vi åkte hem till Karolina och satte uppe med tända ljus och drack te till sent på natten. Det var mysigt med tjejkväll. Sånt behövs. 

jag hoppar och trampar på ditt hjärta

Efter snacket ikväll har jag ännu en gång insett hur mycket jag hatar falska personer. Verkligen hatar. Klarar inte av det. Ingen är värd er. Åt helvete heller. Har ända sen jag var liten var sjukt anti det, men nu tolereras det inte. Försvinn bara.
Personer som bara lever på att förstöra för andra och leva sitt. Som snackar så jävla mycket skit och skapar sina egna bilder av hur en person är. Jag skulle aldrig någonsin tillåta mig själv att bestämma hur en person jag inte känner är. Man ska inte dömma. Det vet ni väl?
Oömsesidiga relationer är inget att ha, eller hur var det vi sa?

Thaimat á la Julia och Lovisa

Varit i Linas lägenhet ända sen i eftermiddags. Lina lämnade dock mig och Julia där ensamma eftersom att hon skulle på nollningsplanering med sina classmates. Julia och jag bestämde oss för att gå och handla och laga mat och pratat igen allt vi missat. Väldigt mysigt. Lina kom lagom tills det var klart och då blev det romantisk middag med tända ljus för oss tre. Och aldrig varit så mätt. Ärligt, det var mer än 5 timmar sen jag åt, hur kan jag fortfarande känna mig mätt? Aja, känns skönt att er skola börjar imorgon så ni slipper åka ifrån mig hela tiden. Nej förlåt. Men lite så. <3
.
Senare hämtade Jakob mig och efter någon timma lyckades jag resa mig från Linas soffa och min matkoma och vi åkte till Crille & co där Sagan om ringen rullade. Jag gillar inte den filmen. Men saknat mina vänner så ville se ändå.

Oskar Linnros

Frågan är om Oskar Linnros var så jävla bra som jag trodde. Han är inte alls lika grym live. Och jag drar inte slutsatsen från bara Linköping utan senast på sommarkrysset var han heller ingen king. Men vad gör det. Gillar honom ändå. Okej, typ två låtar. Men det var nog i alla fall värt besväret att stå där med alla fulla 95;or (hjälp!) i en timma för att få höra "från och med du". För övrigt hade jag en super trevlig och mysig kväll hos Madde med de andras taggande för utgång. Själv skippade jag den delen.



chill

Sitter för tillfället ute med mamma i solen och äter mat. Vilket fantastiskt väder ni! Måste betyda underbar kväll? Nu duscha och göra mig redo för kvällen!

nu kör vi!

Wei. Wei. Wei.
Nu har mitt liv startat igen. Jag har slutat jobba. Jag har slutat med att tvinga mig själv att gå upp halv 7 varje morgon (okej, vaknar fortfarande ofta vid 7 men är inte tvingad STOR skillnad). Vet ni hur underbart det känns? Ja, det vet ni nog men ändå.
.
Har även fått tillbaka min kära dator från lagningen och kan nu börja blogga igen. Så ni vet vad jag gör om dagarna nu som arbetslös(va?). Känns helt fel. Eller vet inte om jag har kännt något än men känns overkligt i alla fall. Vill mest blogga för att jag känner att det är skönt att reflektera över mina känslor ibland. Det är inte allt för ofta jag tar mig tiden att sitta och fundera för mig själv. Lättare att skriva då det bara flyter på.
.
Orkar inte berätta om mitt liv och om min sommar. Känner bara från att börja blogga från och med nu. Ny start. Behöver ny header också. Den är mörk och dyster. Visst? Inte kul att komma in på.
.
Lördag idag. Som att det spelar någon roll när man är ledig? Nej. Men ändå någon underbar känsla med det. Har precis kommit en från en låååååååååång promenad med min älskade JULIA. Nyligen hemkommen från KOS och brun som en pepparkaka. Gud så jag saknat den tjejen. Och på något sätt gjorde hon mig sugen på livet. Hon gjorde min dag och troligen mina dagar ett tag framöver. Sjukt så mycket en annan människa kan göra genom att bara finnas och vara.

mer sommar

Min söndag spenderades med världens härligaste tjej, Frida. Vi pratade i evigheter, gick promena di regnet och kollade på Lotta flyttar hemifrån. Skön dag. Inte så mycket mer att göra en söndag när det öser ned regn.

Och NU är jag inne på min sista jobbvecka. Känns riktigt nice. Men ärligt talat så känns det som tiden bara sprungit iväg trots att jag har jobbat. Sommaren kom och försvann i ett svep. Men jag är värd en resa nu om några veckor med fina vänner efter allt jobb. Då blir det mer sommar, så jag är lugn!


Utkast: Aug. 1, 2010

Oj vilken superbloggare jag är! Verkligen. Man vet aldrig riktigt när nästa inlägg kommer upp. Men det är väl lika spännande det. Kanske kan bero på min dator ni vet. Och på tal om den blev jag glad när jag fick ett samtal från Apple i fredags. Han sa att det bara var grafikkortet som hade gått sönder, och att Apple ersatte det gratis. Jag har liksom INGET ALLS tillhörande datorn, inte ens ett papper, kvitto eller vad som helst på att jag har köpt den. Bra va? Turen kanske har kommit tillbaka till mig? Wie. Så när jag får tillbaka honom i mitten av veckan så ska jag bli duktig faktiskt!

I alla fall. Min helg. Fredagen bjöd på hemma fest hos Crille. Alltid lika uppskattat. Blev en väldigt trevlig kväll med mycket härligt folk.





















Vi blev ett gäng som stannade kvar hela natten och somnade gott till en film senare. Hade världens skönaste lördag med matlagning, titanic och på kvällen tog vi oss krafter och besökte en av Linköpings mysigaste restauranger; Afro Dite. Där satt vi 5 stycken och käkade god mat. Och vissa av oss drack även vin till maten. Andra var mindre sugna. Efter en snabb sväng på La Scala så åkte vi hem för ytterligare en film. Jag somnade dock innan den hann sättas på.

RSS 2.0