tisdag

 
Idag har världens underbaraste människa födelsedag, min pappa! <3
Grattis till honom, troligtvis läser han inte de här, men ville säga det ändå. Jag är hos min mami nu, så kan inte fira han på något sätt, tror inte han vill de heller eftersom att det verkligen inte är märkvärdigt att fylla år som vuxen om det nu inte är något jämt! Men åkte iafall och ställde en blombukett i en vas hemma hos honom så blir han nog glad, egentlgien är det bara en bortförklaring för att för att vi inte kommit på någon bättre present än, snälla hjälp?

Skippade orienteringen idag på grund av "huvudvärk", men egentligen ville jag bara inte sluta senare än vad vi brukar på tisdagar & orintering är verkligen inte min specialltitet. Vilket inget egentlgien är men, lokalsinne & lovisa.. är nog den västa kombinationen. KAn ju bara säga att det tog ett antal veckor innan jag kunde hitta hem själv när vi hade flyttat hit, och fy vad irriterad min bror va på mig att han alltid fick vänta för annars skulle jag inte hitta hem.

Nu ska jag ta och skriva lite företagsekonomi, och läsa igenom religionen. sen ska jag nog träffa Victor, och förhoppningsvis blir det även att se på idol ikväll. Vilket jag längtar efter varje dag, vet inte varför jag tycker att det är så bra just i år. Men tycker iafall att det är lite spännande att det är väldigt många 16 åringar, jag blir imponerad! Tänk om man bara kunde sjunga, vad kul det skulle vara.

mode- klädsömnad på folkunga



Nu tänker ni säkert vad har hon lagt in för bild, den var ju inget speciellt. Men nej, det va inte de som va meningen heller. Varför jag la in den här bilden beror på att jag ville visa tröjan som jag blev klar med idag på mitt individuella val på folkunga. Vet inte riktigt om jag är så nöjd, men den kommer säkert till användning någon gång i framtiden. Fick förkorta den en hel del pågrund av fel i tyget, vilket jag inte märkte förens idag! kanon. Nu är det bara att tänka vidare på nästa plagg som måste hinna göras, inte alls många veckor kvar nu. men det ska väl lilla lovisa klara va!

För övrigt har det blivit en hel del pluggande idag för min del. Gjort engelska analysen klar, läst religion och lite företagsekonomi. Återstår bara att läsa i min förbaskat tråkiga svenska bok om romaren Marcus. Som tur va lyckades vi övertyga vår svenska lärare att flytta fram läsandet som egentlgien skulle vara klart idag.

Förövrigt gjorde jag och Marina en god gärning idag. Påväg in till stan träffade vi en tant som stod och höll sig i väggen brevid. Jag såg en väska som låg under henne, men visste inte riktigt om de va hennes eller inte så vågade inte fråga, när jag gick förbi, kännde jag att jag va tvungen och vända så vi kunde fråga om de va hennes. & hon hade hjärtproblem så fick inte anstränga sig den stackaren, så vi gick tillbaka och hämtade den. Vi såg henne sedan gå 20 meter till och stanna igen. usch vad hemskt det är. Kom nu också att tänka på gubben som jag och Julia såg när vi åkte bil, det va kaos på bilvägarna och typ storm ute. Han kunde inte gå en meter utan att stanna, hans ben höll på flyga iväg och dom skakade som bara den. Kände gråten komma upp i halsen, stackars gubbe.

Nu ska jag plugga lite till och sedan är det idol igen, vilka stjärnor det är med i år! & den nya juryn, helt underbar :D Det blir inget med bloggande för idag, så jag säger godnatt nu, och faktist så ska jag sova tidigt idag.

<33

Patrik 1,5

Blev en trevlig kväll med Isabelle, inklusive en riktigt rolig film! Satte oss på Steaves ett tag, käkade och pratade. Ännu en lyckad söndag, med undangömt plugg.. Har precis duschat och nu ska jag städa och packa, sedan får jag se om victor kommer. Han har varit och spelat match i Lindesberg, så kan nog vara rätt så trött. menmen, Godnatt & Sovgott så hörs vi imorgon! <3


Hösten är så vacker..



den får allting att se så

mysigt ut


Alla vackra träd med de färgglada löver i olika färger, som sedan faller ner till marken och fortfarande bara gör allting så fint. Hösten är nog en årstid som passar mig. Trots att somaren just passerat.. men ändå? det är något speciellt. På samma gång som hösten är något för mig, lider många av deprissioner just under denna fantastiska tid. Vilket jag istället gör på våren, våren ger mig ångest, tvivel, alergi, ont i magen. Nej, våren är ingen årstid som gör mig lycklig, trots att skolan börjar ta slut och man har hela sommaren framför sig.


Jag har iafall nýss gått en promenad med victor i det soliga vädret, kanske inte många dagar till det är såhär fint väder så man får passa på! Ska sätta mig och läsa lite till i min svenska bok bara 300 sidor att läsa idag, herregud vad jag har prioriterat den boken bra! Gick upp klockan 8 både igår och idag för att läsa. Får väl i värsta fall försöka hitta lite bokresencioner om den boken annars. Ikväll ska jag och min Isabelle se Patrik 1,5 tycker att den verkar riktigt bra faktist. Men upp till bevis ikväll då!


titanic

tårar rinner fortfarande ner för kinderna trots att titanic slutade för 15 minuter sen. Det var verkligen en värd film! Förstår inte varför jag aldrig sett den, herregud vilken miss. Känns helt overkligt att de där skulle ha hänt på riktigt. Alla barnen, alla som förlorat varandra.. Lina bad mig försöka hålla in tårarna, och jag tyckte jag lyckades bra till en början, tills 30 minuter återstod. Då bröt både Simone och jag ut i gråt. men nog talat om filmen nu då.

Efter skolan, IV på folkunga ännu en fredag, blev det n kort runda på stan med Karolina. Sen hade vi absolut ingen energi kvar så jag bestämde mig för att åka hem. Jacob och jag gick och köpte pizza, första gången på sjukt länge som jag äter det, och som jag varit sugen på det. Har aldrig riktigt förstått de där suget folk brukar få efter pizza, jag brukar mest bli äcklad, men nu så kanske jag kan börja tycka om det igen :D.


trött



Här har jag laddat upp några av de bilder jag tog i tisdags. Jag är nöjd med dom, men ge gärna synpunker om ni har :D. Coopertestet idag gick bra för min del trots huvudvärk (fick på ett ungefär ingen mat idag i skolan), "matte provet" kan man nog mer kalla för läxförhör, det va 4 uppgifter, iof va det a,b,c på alla men ändå. Så det va skönt.

Efter idrotten var jag och marina tvugna att gå & kolla på det nyöppnade gina, och gud vad grejer. Efter det va min energi helt slut och jag satte mig i bilen med pappa och åkte hem. Ska fixa mig nu, sen se idag tänkte och faktist sova. Är riktigt trött, trots en bra sömn inatt & sent blev det inte heller. Somnade nog ifrån karro ganska så direkt när jag la mig. Ont i hela kroppen, så bäst jag sover iställer för att klaga!

Imorgon är det fredag, det innebär 2 och 1/5 timmas håltimma innan iv.. segt, men sen, så skönt med helg! Inga planer för morgondagen faktist. Men vad jag vet är att helgen kräver rätt så mycket plugg av mig..

Godnatt / Lovisa <3

gokväll'

Sitter hos Karro, nybadad iklädd i min rödrutiga pyamas :D mycket mysigt. Vi har varit och tränat ikväll, ett pass för en gångs skull. Abs, ett passs för mage och rygg, så nu känner jag mig jätte duktig, gör hon säkert också för den delen :D. Har redan tränat två gånger den här veckan & imorgon blir det en tredje med coopertestet i skolan. Är företsten konstigt nog väldigt nervös inför det, har ingen aning om vad jag kommer springa på för tid.

Igår hann jag inte med bloggen, var ute och fotade i det fina vädret, vilket resulterade en hel del fina bilder faktist. Jag lägger in dom imorgon när jag är hemma.

Nu ska vi ta oss lite glass med chokladsås, strössel och bananer! , mummmmmmmmmmmmma!

VICTOR CLAUDIUS, JAG ÄLSKAR DIG

bild


             Sådär va! nu gick det allt =) här har vi födelsedagsbarnet <3

Grattis Lina Gamsäter

Till att börja med i de här inlägget ska jag gratta min kära vän Lina Gamsäter, hon fyller nämligen 16 år idag! Det är en ålder som är nästan lika värdelös som 17, förrutom en ny sak, och det är gymnasiet! Och nu har du ju hamnat på samma skola som mig och jag får se henne oftare än förr, det är en sak som glädjer mig när jag tänker på vad som gör att jag vill gå till skolan. Du är allt en härlig prick <3 hoppas du haft en underbar dag.

Jag slutade redan vid 11.30 idag, konstigt nog.. hade ingen svenska lektion och ska inte ha det resten av veckan heller, vilket känns väldigt skönt. Åkte hem och åkte sedan till stan igen vid 2 tiden för att möta upp Julia som slutade. Vi gick en sväng på stan och vid 4 tiden mötte vi upp de andra tjejerna och följde med Lina på hennes "nollnings-uppdrag som 17-åring". Blev en hel del pinsama scener för hennes del kan jag ju säga! Åkte hem med pappa efter 5 nån gång och det va då vi bestämde oss för att springa, japp vi skulle ut och springa idag. ser man på. Det är avklarat och nu sitter jag här nyduschad och lagom nöjd över mig själv ;-). Funderar även på att lägga mig, vilket skulle göra mig ännu mer nöjd!

 
skulle viljat ha en bild på lina här, men bloggen vill tydligen inte :/ så jag säger väl godnatt så jag kommer i säng snart (Y)

söndag

Godmorgon! :-) har precis varit i ekholmen och köpt lite godis med Philip, han köpte med sig till sina vänner i Norge, som visst verkar saknar det svenska godiset! Jag har tänkt på det förrut, i Sverige har man otroligt mycket lösgodis just, jag menar åker man utomlands så finns det ju i princip bara chocklad? Har inte sett lösgodis i något av alla dom länder jag har varit i iafall, men på vissa ställen finns det nog :).

Vaknade innan 9 imorse och kände som dagen innan att det var omöjligt att somna om, nu har man vant sig att gå upp tidigt och det kan jag inte vända på helgerna, lite synd faktist. Men å andra sidan skönt, perfekt tillfälle för mig att plugga. Skrivit lite på idrotts uppsatsen som ska vara inne i veckan.

Ska kolla på reprisen från idol nu, missade i onsdags då jag och issa tryckte tröjor. Vid 2 tar min bror tåget tillbaka till Norge.. och det dröjer ännu en månad innan han kommer... men ikväll kommer iafall älskling hem, & Frida också för den delen som jag ska se till att träffa! :-) ♥

Föresten skulle jag vilja rekommendera en blogg, http://mammasprinsessaa.blogg.se helt fantastisk tjej :o. 16 år och mamma, och hon verkar dessutom klara det galant! Jätte kul att läsa, gör det ni med om ni har lust!

överraskning

Ligger just nu i Gamsäters säng tillsammans med henne och Julia och har kollat på en film, "nära & kära" riktigt mysig film tycker vi, rekomenderas :). Hade en jätte bra födelsedag igår, startade bra med en grattis sång på morgonen och fortsatte sen lika bra. FIck mest pengar, hade inte önskat mig så mycket, alltid lika svårt :D av älskling fick jag en jätte fin adidas tröja, och av hans mamma ett jätte fint armband och örhängen! av tjejerna fick jag make up rådgivning + smink från Face.

Senare på kvällen gick jag ifrån mina gäster och begav mig till Lina Gamsäter där lina, lina och jag skulle "chilla".  När jag tagit bussen hit ringde jag på och Lna öppnade dörren med ett förvirrat ansiktsuttryck påklädd i jacka i mörkret,
hon säger "vad gör du här? Har inte Lina ringt och sagt att vi ska va hos henne?" 
jag säger  "va? ne? lägg av"
hon säger "du skojjar"
jag säger " ne, du skojjar!"
hon säger "okej men vi åker dit då", (vi går utanför på tomten) "jag ska bara låsa upp cykeln"
Jag ställer mig brevid och helt plötsligt hoppar de andra tjejerna fram ur en buske och sjunger högt för mig :D
Herregud vad jag skrek. NI är helt jävla underbara. Där inne är det sedan uppbokat med fika och mysigt tända ljus, riktigt gulligt. Blev så himla glad. Tack för allt, och tack för att ni finns för mig, ni är oslagbara.

Victor har begett sig till junior SM i Västerås, och jag skulle inte haft någonting emot att följa med och kolla på det. Dock va det lite sent att få veta det igår. kommer sakna dig i helgen!

Ikväll blir det ut och käka med några vänner, Karro bokat bord på ming, mycket mysigt :)

födelsedag

Har håltimma, eller den är snart över men sitter just nu hos Karolina med Emma också. Vi har ätit jätte god kladdkaka som dom hade gjort till mig för jag fyllde år :D mycket gulliga tjejer! Mötte även en tjej som delade ut helium ballonger, och kunde inte bara låta bli och fråga om  jag kunde få en, det hade vi skapligt kul åt här uppe sen!
Nu har vi bara en lektion kvar av dagen.. dock är den på folkunga, IV, inget vidare tycker jag. men men, Ikväll kommer släkten vid 7 och senare ska jag nog till Lina & sova där :).

Blev väckt imorse av att familjen kom sjungandes, dock hade jag faktist vaknat innan, dock utan den sköna "födelsedagskänslan" inom mig, och den har inte kommit på hela dagen. kanske inte är så kul att fylla år längre? 17 är ju inte direkt något speciellt för den delen heller, men nästa år är man nog skapligt glad :D.

Skriver någonting senare, tack för alla fina grattis sms kära vänner <3


,

Då va man hemma igen efter en dag i skolan, känns alltid lika skönt :D svenska provet gick skit, fruktansvärda detaljer om årtal och sånt där, inte något vidare lätt när man läst ca 20 årtal och komma ihåg alla & vad som hände då, och vem som skrev vad. Alla namn börjar på A kom vi också fram till! menmen, skönt att inte ha något prov på g nu iafall :-). 

 Ikväll ska jag träffa Isa vid halv 7 och ta en skön promenad och sedan ska vi trycka tröjor. Senare ikväll får jag se om Victor kommer hit efter sin match, vilket jag naturligtvis hoppas på! Vid 11 kommer iafall min kära broder hem, äntligeeeen vad jag har längtat! har även lite spanska läxa och matte läxa jag måste klura på, men det är inget att klaga över när resten av dagen ser lysande ut!

Måste bara påpeka att en viss liten Frida är mycket, mycket saknad..<3


idol

har lånat Jacobs dator och ligger i sängen och kikar lite på Ellos hemsida, hittar en massa fint! Har pluggat nu ett tag och tänkte faktiskt unna mig lite annat för en stund :-) Pratade nyss med sjuklingen Karolina i telefonen, saknar den tjejen, inte sett henne på en massa dagar, torsdags eller så men får troligen göra det imorgon.

Ikväll är det idol klockan 20.00 och då kan jag lova att jag sitter framför tvn iafall, något som jag sett framemot hela dagen! (förrutom min lunch med lina) :D ae nu ska jag äta lite mat, skriver senare om jag hinner!


artikel

sitter och letar för fullt efter en bra artikel på engelska som jag ska berätta om imorgon på lektionen, känner att jag är ute lite för sent med det. men det är inte mycket att göra åt just nu, min prioritering bör kanske bli lite bättre bara.
Gick hem lite tidigare från skolan idag, hade världens huvudvärk, vilket jag tycker att jag har haft väldigt mycket på senare tiden. uschan, men iafall, möte min lilla broder när jag gick av bussen så fick lite sällskap hem av han och hans vänner. Somnade så fort jag la mig i sängen och sov i 3 timmar frammåt. Huvudvärken släppte inte trots det så va tvungen och ta en tablett, vilket jag vill undvika egentligen. Sedan var det bara och sätta igång pluggandet inför svenska provet på onsdag, usch vad tråkigt om forntiden och muntlig/skriftlig littteratur och allt tillbehör, känns lite som historia istället för svenska.

Nu ni ska jag hitta en bra artikel och lära mig den. Sen är det sovtajm! natti natti <3

hål i väggen

Tänkte skriva ett litet inlägg här nu innan jag ska dra mig till sängs så man blir lite pigg tills imorgon, ny vecka, nya tag! Inte orkat plugga något idag efter träningen, får ta tag i det imorgon, ibland är det så att man inte orkar helt enkelt, och det är bl.a. därför man inte ska vara ute sista dagen med allt! 

Har legat och tjockat med chips och kollat på "hål i väggen" ikväll, med bl.a. björn gustavsson och lina rosing. De va rätt roligt faktist. Träningen idag gick super, och efter den så unnade vi oss en liten lekstund i vattnet, riktigt ritkigt länge sen. Söndagen rann iväg & ännu en söndag som var omtyckt, tror jag börjat gilla söndagar nu istället!

Imorgon är det IV på folkunga på morgonen, orkar inte, det är inte kul! Min lärare är lite vimsivimsi.. menmen, förhoppningsvis slutar vi som vi ska klockan 13.40 senare på dagen om inte den där politiska debatten förhindrar.

Längtar jätte mycket tills onsdag då min kära broder kommer hem ett tag från Norge, ska bli jätte roligt, han är mycket saknad. På fredag är det ju faktist min födelsedag också, så någonting mer att se fram emot alltså :-). Förrut längtade jag alltid till min födelsedag, nu känner jag ingenting, men det kan ju komma med dagarna ! :D

jaja, nu ska jag sluta skriva, lägga in låtar på ipoden och sen sova. Godnatt <3

träning



Gårdagens kväll spenderades med den här söta tjejen, vi tog det lungt, pratade och lite sånt där. Skulle se på film, men tiden bara rann iväg med allt snack, ja så kan det gå när man inte ses sådär jätte ofta. Åkte sedan till victor <3. Skriver lite kortfattat sådär nu för ska aldelles strax iväg och gymma med mina tjejer i simhallen, troligen blir det bad också när vi ändå är där. Är faktist pepp på träna nu, min förkylning börjar lägga sig och jag måste göra mig redo inför springning med Benne's tidtagarur! Resterande tid av dagen måste jag nog tyvärr ägna åt plugg, svenskaprov/läxförhör på onsdag, med en jävla massa sidor om forntiden, första moseboken, högavisan, Aristofanes m.m. Inget vidare på de där kan jag ju inte säga. Ae nu väntar maten, måste ha lite kraft till träningen också ju :-)

Puss > Lovisa

morgonpromenad

Vaknade redan vid kvart över 8 idag, men trots min pigghet lyckades jag somna om i 30 minuter till iafall. Sedan var jag alldeles för pigg för att fortsätta sova så jag kollade lite på tv och tog mig sedan ut på en promenad och fotade lite hästar. Tänkte att det skulle vara kul och ta på något djur. Och hästar kan man komma ganska nära så, det va kul. Vädret var strålande imorse, jätte blå himmel utan några som helst moln, men en timma senare blev himmlen istället full med moln.menmen, här kommer lite bilder som ni kan kolla på om ni har lust.




Nu jag strax ta bussen in till stan och kolla på modevisningen en snabbis, sedan åker jag till min kusin.

vi behöver också sol!

ahopp, då åker farfar och farmor till turkiet och har det skönt i två veckor, medans vi här hemma fyser ihjäl. Ja, fy tusan vad kallt det är ute nu! Tror aldrig det varit såhär kallt i september någongång förr. Min månad.

jaja, idag är det iafall fredag, och då är man glad ändå! Emma och jag var och spelade squars och åt kina mat på vår håltimma, riktigt kul att spela faktist. Fortsätter vi såhär blir det nog ännu roligare, jag menar, ju bättre man blir desto roligare är det ju.

Ikväll ska jag träffa Amanda och Julia ett tag, får se vad vi hittar på :-)

<3

idol

Jag hoppas verkligen inte att någon missade idolavsnittet i Karlstad idag!
Herregud vilken duktig tjej, 16 år och bäst av alla dom jag hört i idol hitills.
Rysningar i hela kroppen & gud vad hon kommer komma långt, tom vinna?
fasinerad som tusan, va bara tvungen att skriva det.

aja, pluggat nu, kan det nog nogorlunda bra, annars är det ju inte hela
världen iafall. Min plan för kvällen var att se titanic (vilket jag aldrig gjort)
men tror inte jag orkar det idag, kommer somna om jag lägger mig ner
och om jag väl ska se den så vill jag verkligen se den också! =)

idag på modevisningen var älskade Gamsäter med, jätte duktig!

Godnatt på er (K)


don't drink AND drive

Innan jag börjar med mitt plugg idag så tänkte jag skriva lite. Blev en ganska så kort dag idag i skolan, slutade redan vid 1, vi va på en föreläsning "don´t drink and drive" på engelska skolan. De här männen/gubbarna jobbade ideellt, vilket måste betyda att dom verkligen bryr sig om oss ungdomar, det tycker jag om. Först fick vi lyssna på en som berättade att det var lika mycket alkohol i en snaps som i en folköl. och att många kör rattfulla för att de tror att det inte är fulla eller att alkoholen har gått ur kroppen, m.m. Vi fick även prova sitta i ett bilsäte och prova hur det känndes att krocka i endast 7km/ h & ja, även det va en rejälkrock. Huvudet bara flög iväg. Till sist, och det kanske absolut viktigaste var att vi fick prova att sitta i en bil och vändas upp och ner och sedan försöka ta oss ut när vi va upp och ner. Det gick bra, så nu vet vi iafall hur man ska göra det! Började tänka lite, och tänk vad som skulle hända om man åkte ner i vattnet med bilen? vad gör man då? hur tusan ska man kunna ta sig ut om man är ensam med en medvetslös person som är större än en själv? De tåls att tänka på, den här dagen och måndags dagen gav mig en extra tankeställare. Det är hemskt.  

Vid 5 tänkte jag åka in till stan och kika på modevisningen med lina, och även marina om hon fortfarande är på! Ikväll blire plugg, företagsekonomi prov imorgon, vilket ska vara ganska lätt enligt min lärare, men mycket att hålla reda på är det ju!




I really miss my beautiful girls, the worlds greates friends forever and ever! <3<3<3


sovdags

Har precis suttit och försökt få in lite av ekonomin i huvet, men icke. Är alldeles för trött för det idag faktist. Ska alldeles strax ta en varm dusch och sedan hoppa i säng, 21:30! De va ett tag sen det blev så tidigit, men otroligt skönt, förstår inte varför jag lägger mig så tidigt varje dag egentlgien :D

Har varit barnvakt åt de små töserna Ella och Meja idag, vilket gick galant. Byggde kojor, va ute och lekte, kollade på film, vi sjöng och ja, säg något vi inte gjorde? Iafall nu har jag tagit ut min barnslighet och kommer säkert va jätte mogen i några dagar framöver :D not!

Det blev inte några bilder igår så dom kommer nu istället!




ras cricket - skin

har alledeles nyss ätit lite taco och väntar på att vi ska åka iväg till mamma och hämta alla mina tusen saker jag behöver inför denna vecka, även åka förbi Victor och hämta min engelska uppsats som jag glömt där. Sedan ska jag sätta mig med Jacob och plugga lite företagsekonomi. Ibland (oftast) är det bra att ha en tvillig, super bra att plugga tillsammans och speciellt nu när vi har samma sak! Hoppas även på lite hjälp av pappa som kan allt sånt där med företagsekonomi :-)

Igår när jag vaknade tidigt som vanligt gick jag ut och fotade lite. Ska hämta kameran snart så kan lägga upp några bilder då. Resten av dagen blev det att plugga, som en helt vanlig söndag. Depp på att allt har sina rutiner, söndag är alltid en pluggdag? borde inte va så, det gör att jag inte gillar söndagar, trots att man är ledig. Tjejer vad säger ni om singing bee på söndagar enligt de gamla traditionerna ;)? inte helt fel att ha något att se fram emot varje söndag. Iafall på söndagkvällen åkte jag till älskling, tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig <3

Har förövrigt förälskat mig i en alldeles underbar låt med världens vackraste text, ras cricket - skin

 

=D

jobbat från 10-16 idag på biltema med isabelle, stått och delat ut fika till mer än tusen människor. sagt, fika varsegoda, varsegoda och ta fika, de säger tack- vi säger varsegod. Det måste även betyda att vi använt ordet varsegod  ett x antal tusen gånger! menmen det gick bra för oss och så fort jag kom hem och la mig i sängen, brevid en snackande lillebror lyckades jag somna direkt. åh nu kom jag på att jag vaknade någon gång inatt av att jag hade sjukt ont i benet, men så va jag så trött så orkade inte tänka på det och somnade om direkt på någora få sekunder tror jag. sen imorse kunde jag inte sträcka ut benet. jag sa till mamma att jag trodde att jag hade fått en blodpropp, men när Karolina sa att de kunde varit kramp så tror jag mer på det. har dock inte haft det innan, så inte så lätt att veta faktist ;p

Kvällen igår vart trevlig, god mat och roliga tjejor, det tackar vi för. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har tyvärr lite plugg jag måste fixa innan jag bestämmer mig för något iafall. hoppas ni får en trevlig kväll :-D
 
 Mickan är pepp som tusan :-)

utelåst (Y)

Nyligen hemkommen från skolan, hade iv på folkunga och när jag kom hem var jag visst utelåst. Fick ringa runt familjen och ingen va förtillfället i närheten så fick sitta och vänta på att Jacob skulle komma hem, och efter att några regnskurar fallit så visst gjorde han det:-) .  har iafall hunnit plugga ett tag nu, som jag hade planerat.

Nu blir det att öka lite med fixandet så jag hinner till isabelle till halv 7, där blir det käk med en massa tjejer. Mysigt! Känner mig dock fortfarande lite halvkrasslig, men ibumetin kan ju alltid hjälpa mig.  Ska ta med min älskade kamera och se om jag kan få några fina bilder, vilket jag absolut hoppas på.

puss & ha en trevlig kväll !


Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

"skin skin, som den sol du är,  låt hela världen se ditt vackra leende
lys lys, som den stjärna du är, du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med"


Beslutade mig imorse för att stanna hemma idag också, eller snarare mamma beslutade det åt mig. Har fortfarande feber men det borde vara på bättringsväg nu, ska ta det väldigt lungt idag med film och sovande så jag kan försöka gå till skolan imorgon. Kunde inte sova till längre än halv 10 imorse efter att mamma hade ringt (hade redan blivit väckt ett antal gånger) men det va lika bra det, gick upp och tog det lungt med bror och satte mig sedan och skrev min engelska uppsats som ska redovisas om en vecka. I god tid kan ju aldrig vara fel. right?

Ska ta och kolla på ICE AGE nu och försöka sova lite, så jag är utvilad tills Lina kommer förbi en snabbis efter hon slutat. Saknar den tjejen alltför mycket, trots att vi nu går på samma skola. Det behöver inte betyda att vi ses mer för det.

skriver senare <3

Ugly Betty

det blir ett litet snabbt inlägg idag, för ugly betty väntar och det har jag sett fram emot ett bra tag :D Bara varit hemma och tagit det lungt idag, pluggat lite och sovit lite. Fy vad efter man kommer efter bara en dag i skolan.  Rätt mysigt att vara hemma två stycken iafall, kan ju inte påstå att jag tycker om att vara ensam.

Fick även reda på att det är prov i företagsekonomi redan nästa vecka och att ja ghar en engelska redovisning nästa vecka också, lite bra att börja nu kanske så man inte ligger efter sen =)

Nu börjar UGLY BETTY, men ha en trevlig kväll. Puss :-)

sjuk

och så bröt det ut..
efter mina 20 nysningar varje dag i mer än en vecka så var det nog på tiden att jag blev sjuk! Gått och frusit och varit totalt off i skolan idag och nu sitter jag istället här hemma och vet inte vart jag ska ta vägen för jag är så varm, orkar knappt gå upp för trappan. Så imorgon får det bli en hemmaliggar dag för både mig och min bror faktist, tur det så slipper jag vara själv iafall :-D

Mamma är på västkusten inatt och det innebär för mig att ta hand om lillebror ikväll också, inte för att han är så liten längre men, det blir nog mysigt.. senare ikväll kommer även Victor hit, efter sin träning :)


RSS 2.0