skön dag

Hade bara en lektion idag, vilket innebär att jag har legat hemma och kollat på One three hill sen klockan 10 imorse. Önskat lite (eller jätte mycket) att jag vore Haley och var gift med världens snygging.
Men nu har jag tagit paus från dessa avsnitt och ska istället ta tag och läsa igenom rättskunskapen en gång så jag har det gjort innan kvällen.

världens fantastiskaste dag i solskenet

Dagen i skolan gick lika snabbt som morgonen.
- Jag höll mitt tal. Det gick bra. Skönt att ha det gjort.
- Gick på stan med Emma en sväng efter skolan, köpte balhandskar och njöt solen.
- Kom hem, satt ute med Elias och somnade medan han fixade sina bandyklubbor.
- NU ska jag plugga rättskunskap och göra klart min psykologi!

Njut dagen kära vänner!




huh?

Har levt i ännu en dag av stress. Men det klarade jag alldeles utmärkt efter en natt med 11 timmars sömn. Känns som dagen har gått snabbare än någonsin. Antingen så lever jag i min egna bubbla och låter tiden rusa eller så blir jag alldeles förvirrad av att börja klockan 12 på dagen.

Har i alla fall hunnit förbereda mig inför mitt svenska tal imorgon, nationellt prov. Känner mig någorlunda laddad och ser mest av allt framemot att kunna stryka ännu en grej på listan innan det är dags att ta tag i nästa. Imorgon ska jag vara minst lika aktiv så räkna inte med världens roligaste uppdatering. Hoppas ni har en skön dag!

Firande av Emma 19 år

Kom till Emma Daging's place vid 18- tiden igår kväll. Hon bjöd på god mat och en mycket trevlig kväll tillsammans med massor andra tjejer. Efter mycket velande blev det även en 30 minuters sväng på krogen för min del. Värt? Nej. Blev hämtad av världens snällaste Jocke som skjutsade hem mig så jag fick lite sömn innan baltränigen imorse.














en kväll på landet

Fredagen på David's land utåt rimforsa var mysig. Årets första grillning oavsett om den var lyckad eller inte. Att kunna sitta ute och grilla utan jacka klockan 8, 9 på kvällen känns otroligt efter all denna snö som vi haft i vinter. Men bara så ni vet så är våren verkligen på väg. Tack för en mysig kväll kära vänner!










BALTRÄNING, OH

Oh herregud vad det här med balträningar gör en trött.. Jaja, är i alla fall uppe nu och ska ta bussen om 20 minuter. Uppdaterar med bilder från både fredagen och lördagen när jag kommer hem och har hämtat my lovely Nikon-kompis. Hoppas ni sover gott tills dess...

rehab



Har tillbringat hela min eftermiddag här i solskenet. Att ligga och sova i solen såhär på våren måste nog vara det skönaste som finns. Första gången då du känner att du kan ta av dig jackan utan att frysa. Hur underbart?

Det här var i alla fall veckans rehab som har bestått av alldeles för mycket plugg och styr. Därför jag inte uppdaterat. Vill helst inte minnas mina dagar som stressiga när jag kollar tillbaka på bloggen.

Nu har jag tagit mig ett bad och håller på göra mig redo inför en kväll på David's land med fina vänner. Karolina kommer snart och hämtar upp mig. Jag önskar er en trevlig kväll. Nikon- kompisen har jag med mig så kolla in imorgon någon gång igen.

det suger!!

Bloggen får vänta ett tag. Uppdaterar när jag har tid. Säger inte att jag inte kommer uppdatera, utan gör det när jag vill och har tid. Har så sjukt mycket att göra i skolväg nu innan jag åker. Lever ett stressigt plugg och inne liv från och med idag och två veckor framöver. Det suger.

seg

SÅ otroligt seg så det är inte sant.
Och det värsta av allt..
Jag har ingen anledning alls till att var det. Lever världens lyx liv med halva skoldagarna inställda och sovmorgonar till 12. Men trots det är jag helt slut idag. Just ikväll. Sover tio timmar/natt och njuter livet. Så nu är det väl dags att sova igen så jag kan piggna till imorgon! För då har jag en del saker som måste fixas. Hoppas ni njuter veckan.

stereo love

Underbara söndagkväll.

Wallander. Sängen tidigt. Nytädat. Lugnt. Laddad inför en ny vecka. Och därmed ännu en vecka närmare Thailand.
Love it!


man in the mirror

Men en dag i stress gav jag igen med en ensam promenad i solskenet på lördagsmorgonen. Helt underbart om jag ska vara ärlig. Satt på en bänk med solen i ögonen och bara stirrade på vattnet. Gud vad våren är efterlängtad. Och gud vad det kan vara skönt med lite tid för sig själv ibland också!

Eftermiddagen spenderades i Saga Teatern och framför Vincetes show "man in the mirror". Stämningen var på topp och hela showen var otroligt fascinerande. Dansare, band, magi. GRYMT. Man kan inte annat än att gilla det som framfördes!

Kvällen fortsatte i det lugna, kollade på melodifestivalen hos min Marina och bara hade det skönt. Vi hann även åka in till stan en snabbis för att hälsa på kära vänner innan min kväll slutade skönt i min säng. 



Mässa + Buddy Holly

Oj! Vad veckan har försvunnit snabbt och jag har alldeles glömt bort min lilla blogg. Torsdagen ägnade vi dagen och kvällen åt att planera den kommande mässan som skulle äga rum på fredagen. Vi hade inte förberett så mycket innan så det var tur att vi ägnade lite tid åt det. Stannade sedan hos Karolina för att på fredag morgon åka från stan vid halv 7. Innan vi skulle möta upp grabbarna på Mc Donals på väg mot Norrköping var det en del som skull fixas.

Hela fredagen tillbringade vi i Norrköpings Louis De Geer hall där det var UF- mässa. Tävligar och mycket prat tog all vår energi. Halv 6 smet vi därifrån, stressade som idioter, körde av mot Stockholm från motorvägen (helt fel), fick stressa ännu mer, vräkte i oss Mc Donals drive in samtidigt som vi SPRANG från bilen till Cloetta Center där det väntade jobb. Buddy Holly musikalen. Försenade och stressade gick det till slut bra och vi var duktiga på att sälja programblad och CD-skivor. Fint Brolle!

Därefter deckade jag i Karolinas soffa ca 24.00 en fredagkväll. Aldrig varit så trött. Inte suttit på 16 timmar. Det var supersupersuper skönt!










pärlor

Upp och hoppa klockan 8 imorse på min lediga dag. Men vad gör det, sova har man all tid i världen att göra. Skönt att komma upp och få saker och ting gjorda i alla fall. Studiedag är någonting guldvärt oavsett när man går upp!

Nu väntar ett varmt och skönt bad däruppe och senare leder kvällen mig mot Cloetta Center och KENT. Con la familia och Victor. Ska bli spännande. Kanske blir jag världens big fan of them. Kanske tycker jag dom är alldeles för skrikiga. Nej, jag tror det blir bra. Vi får se. Har en del låtar jag tycker om i alla fall. Hoppas ni får en skön onsdagskväll! För snart är det helg igen.

En otroligt fin version av Kent's pärlor (orginalet är också bra förstås, värt att lyssna på!!):






studentmössa

Äntligen har vår supersnygga studentmössa kommit också! WIE. Nu är det inte långt kvar.
Inte världens finaste bild, men ni får vänta tills den rätta dagen för att se mig stilig i den!


äntligen va

Min blogg har legat på hyllan i ett x-antal dagar nu. Känns som att jag tillbringat allt för lite tid hemma för att hinna med det den här helgen. Det har varit födelsedagsfirande, bankett, stämma och mycket annat. Kul helg och jag somnade inget annat än skönt i söndags kväll med en hög av plugg. Hoppas att även ni haft en bra helg.

Fick mig en överraskning av ett otroligt städat och iordning fixat rum igårkväll när jag kom hem. Så här fint har jag nog aldrig haft det i hela mitt liv. Så visst kan det också finnas fördelar med att mäklare kommer och kollar på huset..





Sitter förtillfället och skrattar i min ensamhet till Meny Magazine's filmklipp. Med mycket skratt och lite arbete kom vi ingen vart med vår "film". Men kul kan vi ju i alla fall ha åt det.

födelsedagar

Mycket födelsedagar även denna vecka. Vill bara ägna en extra tanke åt dessa tjejer som gått och blivit 18 och 19 år. Jag tycker om er otroligt mycket. 

Fräcka fröken

Sitter på Fräcka fröken med Edward Cullen & co. Vi planerar UF mässan och sånt. Börjar närma sig.
Nu ska vi till tannefors och kolla på tapeter till montern. Wei.

morgonpigg

Va uppe tidigt idag också. Har vaknat av mig själv klockan 9 nästan hela lovet nu. Som om mitt huvud har en alldeles egen väckarklocka som ringer när det är dags att gå upp. Jag gillar morgontiden, allt är så lugnt. Och det är oftast då jag hinner allt jag annars inte hinner.
Har i alla fall redan hunnit vara och kolla på Philip och Karins nya lägenhet. Blir nog mycket fint när det är klart! Tänk när man själv får inreda en lägenhet.
Har ingen skola idag. Skönt. Skulle slutat klockan 5 egentligen. Men vi ska pallra oss till universitetet för att kolla in hur det är istället.

för jag har världens finaste mamma

.
Det här fina paketet låg på min säng när jag kom hem till mamma idag. Sjuk och krasslig fortfarande så glädje det mig massor. För jag har världens finaste mamma. Som glädjer mig genom några ynka ord. Överraskningar älskar jag, och min mamma vet uppenbarligen om det. Tack för att du alltid tänker på mig. Alla är värda en som du.
.

RSS 2.0