GOTT NYTT ÅR!

Va uppe tidigt även i dag. Åkte och planerade vår Thailandsresa som kommer att ske i början av April. Längtar ännu mer nu när vi pratade om det. Blir en upplevelse. Verkligen.

Men nu börjar nyåret sätta fart, det är mycket att göra idag. Innan allt är förberett och klart. Men jag har inga förväntningar på dagen och kvällen. Inte helt klara planer heller för den delen. Det känns skönt måster jag säga.
Lite impulsivt får det bli.



Jag önskar er alla en riktigt roligt kväll och ett GOTT NYTT ÅR!

sista dagen år 2009

Jag har något allvarligt problem med att kolla på film.
Jag kan inte.
Jag börjar faktiskt bli orolig över det själv nu, börjar gå över gränsen.
Antingen så kan jag inte koncentrera mig.
Eller, som 90% av gångerna så somnar jag.
Alltså, det är ju inte det att man kanske är trött någon gång ibland, utan jag somnar oavsett.

Nu är jag i alla fall hemma och ska genast lägga mig i min varma sköna säng. Kylan ute är helt sjuk faktiskt.
Ny dag imorgon då det gäller att vara pigg! Sista dagen år 2009. Kan bli speciellt. Eller?

Det sker bara en gång om året, liksom jul, födelsedag, midsommar och massa andra saker. Det kanske inte är så speciellt ändå? Jag känner inte så. Känns inte som att det har så stor betydelse för mig om jag ska vara ärlig.

Förövrigt känner jag en liten lust att åka skridskor, och pulka också faktiskt. Bara det att jag blir stel som en pinne så fort jag går utanför dörren. He-He.



a cinderella story

Nu nu klippt av en sådär 10 cm från mitt hår. Gud så jag har längtat. Det kändes som det var på tiden. Verkligen. Det känns väl framförallt bra eftersom att så stor del av det som blekts från brunt till orange i mitt hår nu är borta (tror jag i alla fall). Solen bleker och toning går ut. Då blir det ingen vacker färg tyvärr. Ni har nog säkert varit med om det själva också!

Jag har ju lovat mig själv att inte färga mitt hår mer, ifall ni undrar varför jag inte bara färgar det.
Det kommer jag få stå ut med några år till. Nu har jag i alla fall passerat en bit över ett årsgränsen!

Jaja, efter ett långt och härligt bad ska jag nu burra in mig i massa kläder och halsdukar och sedan ta mig en promenad bort till Marina för filmkväll. A cinderella Story hade vi tänkt se. Men nu är jag ju sen. Får se till att öka lite så jag slipper sitta och fråga varför jag inte förstår något.

Ha en super mysig kväll!

i denna stad

Jag gick aldrig hem igår. Jag var rädd.
Rädd för att gå förbi den lilla lilla "skogen" med en urladdad mobil.
Rädd för att någonting skulle hända.

Älskar att man kan känna sig så lugn och trygg i denna stad.



Ska nu ta mig en sväng till Ikano med världens bästa Marina. Tror dock vi väntar lite eftersom att Idol är där nu och det kommer vara massor folk. Det lugnar sig nog snart. Ha en skön dag ni!

tyst och stilla

Sitter hemma hos Lina, vi båda är helt slut efter en omtumlande dag med rättegång i fyra timmar. Det var rätt ansträngande för huvudet faktiskt. Har alltid velat gå på rättegång. Men nu släpper jag nog min tanke att vilja bli advokat. Jag skulle ALDRIG klarar av att sitta lika lugnt, tyst och stilla som dom gör. Det kokar inom mig. Och blir jag arg så kan jag inte vara tyst.
Blir en skön kväll nu med chill. För jag är trött. Och det är Lina också. Vi båda somnade klockan 6 imorse. Inte okej utan anledning. Hoppas ni har en mysig kväll och njuter all nyårsstress ;-)


arton års fest

Har ju lovat bilder från Karolinas, Malins och Natalies 18 års fest också. Men det hann jag inte med innan jag åkte så dom kommer här. Bättre sent än aldrig. Jag kan ju i alla fall kolla tillbaka på bilderna om några månader när jag känner för det. Känns bra!























vår vecka!

Åter hemma i mysiga juletider efter en helt fantastiskt skön vecka på Gran Canaria. Att följa med dit var nog det bästa beslutet jag tagit på väldigt länge. Kanske till och med så att jag vågar säga någonsin.

Känner mig utvilad.
Känner mig lycklig efter att ha tillbringat en hel vecka med min bästa vän.
Har fått ny och fräsch energi, pepptalk och TRYGGHET.

Såklart har vi tagit mycket bilder eftersom båda är helt galna i att fota. Det som gör det hela extra roligt. Så jag tror att jag väljer att förklara vår vecka i bilder i stort sätt.



En sista bild i detta vinterland innan bilen tog oss till Örebro flygplats.






Vår absoluta favorit som helt klart ska förstoras på foto och sättas upp i mitt rum!


Fruktansvärt ful min på den här bilden, men ändå älskar jag den.
Jag vet inte om ni kan se hur mycket känsla det är i bilden men.












Otroligt höga vågor som tydligen spanjorerna uppskattade riktigt mycket. Vi lockades lite av detta.


Även vi uppskattade nog vågorna lite grann!


Fick oss en riktigt annorlunda julafton. Har det någonsin hänt att man varit ute och festat på julafton?
Nej, det är då man brukar ha det mysigt med nära och kära.
Men detta var värt att testa det också!








Världens absolut vackraste vän


Puss!

Och tusen tack för en helt fantastisk vecka hjärtat.
Tack för tryggheten och värmen.
Tack för att du bryr dig.
Tack för att du är just MIN vän!



julsnusse



Ni får en söt julbild också innan jag åker!

GRACANARIA

NU DRAR VI!!

hörs om en vecka :-) ha en fantastisk jul och njut till fullo av ledigheten!

snabb uppdatering

NU är alla julklappar handlade och klara. Det gick snabbt som tusan. Från att inte ha köpt någon till att ha köpt allt. Känns bra sådär innan jag åker imorgon.

Kom precis upp till pappas jobb och sitter och väntar på att han ska dyka upp. Har suttit här i 15 minuter snart, helt utan resultat.. Känns sådär. Men fortsätter vänta, för jag vill gärna ta en sväng förbi farfar och farmor och säga hejdå och god jul. Fira det får vi göra när jag kommit hem.

Ska även hinna förbi Karolina och hämta min kamera hade jag tänkt. För den måste såklart vara laddad och klar tills imorgon! Hörs sen!

äntligen klar!

Gårdagskvällen blev verkligen lyckad! Jag ska nog börja alla mina dagar utan förväntningar, för det är alltid då det blir som bäst.

Har tagit en del bilder, men eftersom att jag sov hos min Karolina så glömde jag den förstås där. Så bilderna får jag lägga in imorgon. För övrigt har vi haft världens skönaste dag tillsammans idag, och hon får mig att känna mig bra.

NU, efter en hel kvälls skrivande är jag äntligen klar med det förbaskade uppsatsen. Känns otroligt skönt eftersom att den legat som ett tungt moln i en evighet nu. SKÖNT! 

tofflor

Har varit ute en sväng och lekt i snön med lillen. Han tycker det är helt sjukt kul. Vi har även hälsat på lite vänner. Det tycker han nog också är underbart. Hoppas ni har en bra onsdag.

Så här ser han ut efter en utestund i snön. Får som tofflor eller något liknande på fötterna. Coolt.

lägga mig i ide

Efter en allt för sömnlös natt är jag igång med packning, uppsats skrivande och laddning inför 18-års fest. Jag brukar ha en förmåga att göra mycket i sista tid. Så att packa var en bra idé. Uppsatsen borde dock se till att bli klar i första hand eftersom den ska in redan imorgon, och jag är inte nära klar alls faktiskt. Har idag en ond mage och ett huvud som inte riktigt hänger med. Men hoppas det blir bättre framåt kvällen.


Temat för kvällen är "röda mattan". Det är väl dock inte riktigt vad jag känner för att följa tyvärr. Har ingen som helst lust att klä upp mig. Har knappt orken till att fixa mig. Och dessutom är det helt otroligt mycket snö ute. Vill inte frysa. Så jag kommer bara ha mina egen pimpade leggings! Inget som tillhör röda mattan direkt.
Men känner jag mig trygg i min klädsel så brukar det bli bra.




Om jag fick bestäma skulle jag just nu lägga mig i ide något år eller två och sedan komma tillbaka.

när vi lyfter

Provet gick åt helvete som det verkade göra för flera andra också. Tror att alla är rätt så trött på det nu. Trötta på skolan och framförallt trötta på att plugga. Men nu återstår bara en sak för min del i alla fall. Skönt det trots att jag har det hängandes efter mig. Nya tag. Längtar tills på lördag då vi sitter på planet. Då jag får den fantastisk sköna känslan i magen när vi lyfter. Det är något av det underbaraste som finns.


film time med världens bästa mamma

Pluggar på så gott jag kan! Har dock konventrationssvårigheter eller något sånt. Måste ha helt tyst för att förstå någonting i dag tror jag.

Söndagar är bästa tv-kvällen och klockan 21.00 bjuds det på många filmer! Mamma och jag ska i alla fall se någon, vilken det blir är än så länge oklart. Tips för filmdags om ni inte har något för er i vilket fall!

Första söndagen jag sover hemma på jag vet inte hur länge. Känns konstigt. Känns på något sätt fel. Inte vanligt.

när mitt hjärta slår ett extra slag

Ingen vidare bra bild. Kamera mobilen är inte så proffsig tyvärr. Men fixade Marinas naglar igår kväll, och nu ska jag tillbaka dit och göra hennes mammas naglar fina också! haha. Hoppas även på att vi kan få lite plugg gjort eftersom jag i princip inte överhuvudtaget kan få in något till provet imorgon. Det känns konstigt. Jag känner mig som världens trögaste. Till och med Jacob sa "Hallå? Du är helt borta Lovisa?". Ja, jag sitter nog i min egna värld.
Innan jag åker ska jag lägga mig i ett varmt bad och koppla av ett tag.

GRAN CANARIA




NU HAR VI BOKAT EN RESA ÖVER JUL!!


Snabba puckar och för mig inget svårt beslut alls att tacka ja till en vecka på Gran Canaria när jag fick förfrågan i torsdags. Det är verkligen vad jag behöver just nu. Det är verkligen vad jag MÅSTE ha. Jag har nog aldrig velat det såhär mycket någonsin. Jag behöver komma bort härifrån, behöver få en annan miljö och lite tid för mig själv. Och tid för mig, och min bästa vän.

Tredje advent och Lucia

Tredje advent och dessutom LUCIA i dag. Jag gillar Lucia, det är så vackert. Men känns inte samma sak när det är på en söndag. Jag som ville se det på tv i morse klockan 7, men nej, då var jag inte vaken. Men som tur är kan jag ju se det i kväll sen. Hade även en önskan på att få se Lucia och Lina Gamsäter med kör(?) i Konsert och Kongress i dag. Men jag har inte ens hunnit tänka på att skaffa mig en biljett.
.
Min dag måste bestå utav plugg, plugg och plugg. Jag har ett sista prov i en kurs i morgon, internationell ekonomi som inte heller är världens lättaste enligt mig. Dessutom har jag en stor sista uppsats som vi haft flera veckor, och till och med månader på oss och göra. Men har jag gjort den? NEJ.

Jag önskar er en underbart mysig söndag, julen närmar sig snart och vi är en god bit på vägen med snö!

en stor del


Har jag inte världens sötaste mamma som skriver så fina lappar och lägger på sängen som jag ska se när jag kommer hem. Som kommer in och lägger sig vid mig och håller om mig tills jag somnar för att jag ska känna mig trygg.
Jag älskar henne, ville bara få de framfört!



livet kan inte bara bjuda på godheter

Så sant som det är sagt. Skulle livet alltid vara perfekt så skulle man ju aldrig kunna bli EXTRA glad då något hände. Det är nog min nya lördags- terori. Jag tror jag har har haft nya teorier om saker och ting varje dag den här veckan.
Ska strax åka i väg en sväng med Sarah (TUSEN GRATTIS TILL KÖRKORTET). Vart vi ska är ännu okänt för oss båda, men en liten lördagstur sitter ju inte fel ändå.


Glöggfest

Efter en icke bra dag, bestämde jag mig för i alla fall få en bra kväll. Åkte till Amanda med resten av tjejerna och körde paketleken på lite sådär julig-stämning. Med glögg och pepparkakor. Jag var grym till en början, men sen gick det inget bra längre. Som det brukar vara.
.
När resten av folket började droppa in så kände jag inte längre för att vara kvar. Känner inte riktigt att min ork till att umgås med annat folk just nu inte är på topp faktiskt. Så jag åkte därifrån. Tusen tack för en trevlig kväll i alla fall mina tjejer!
Min dator verkar ha något allvarlig problem genom att bara ladda upp de bilderna den känner för.
Tokigt.

fint

Precis hemkommen efter en fantastisk kväll med Winnerbäck. Är han inte helt otrolig?
Det var i alla fall en mycket fin konsert. Fina låtar med fina texter.

För övrigt har jag klarat av en dag i skolan i dag, ätit pannkakor med karro och bara vilat mig från tankar.
Min mage svider vilket innebär att min magkatarr kommer snart om jag inte slutar tänka.
Jag hoppas att ni haft en fantastisk kväll!

ett sällsynt exemplar

Inatt har jag lyckats få sömn. Faktiskt nästan lika mycket sömn som vilken dag som helst. Men denna morgon, även som igår morse kändes det som att vakna upp i en dröm. Va tvungen att kolla mobilen för att inse hur det låg till.
-
Vet inte vad som händer i mitt huvud riktigt nu faktiskt. Kan inte koppla så bra och snabbt.
Men i vilket fall ska jag försöka pallra mig till skolan en sväng. Ingen hel skoldag men. Här hemma blir inte bättre ärligt talat. Ensamhet är det sista jag vill ha nu tror jag.
-
IKVÄLL är det i alla fall WINNERBÄCK som gäller. Emma och jag har sett fram emot det i ett halv år nu, och nu har det äntligen blivit dags. Ska ta mig en promenad innan skolan och lyssna igenom de nya låtarna. Lite måste man väl kunna innan. Tror även att jag fått en favorit från det numret, det har jag kommit på genom att det är den texten jag kan mest. Här har ni den:
-
Ett sällsynt exemplar
-
.
när natten är här ska jag lämna allt tillbaks
vinet & skulden jag har
du visste nog att jag hade mina skäl
ett sätt att ge, ett sätt att ta

när mörkrets sista trummor dånar ut
överger & lämnar mig kvar
jag blundar i en frusen tyst minut
ett mycket sällsynt exemplar

ljus - stanna kvar
kom & var min vän
ljusna mig igen, igen, igen

du sätter all din tilltro till en dröm
till sångerna som tar ens liv till slut
din skönhet inspirerar till en lögn
när mörkrets sista trummor dånar ut

& varför stod du annars här?
du kunde valt den andra vägen
du läser mig kapitel för kapitel
jag är mindre stolt nu, mer förlägen

ljus - stanna ...

kom & var min vän för en sekund
när kvällens första frusna stjärnor vaknar
bli mitt sista halmstrå för en stund
vi som har allt, vi som saknar

jag skänker dig den sista lögn jag har
jag offrar & betalar vad som krävs
när natten är här ska jag lämna allt tillbaks
resterna jag frossat i förgäves

vinterljus

Är nu hemma efter en mycket jobbig dag och natt. Det är helt otroligt vilken trygghet och värme man kan känna hos folk. Och det är någonting jag tycker är viktigt. Får man folk att känna sig trygga i ens omgivning, då har man lyckats!
På vägen hem mötte jag två personer. Ena gången föll jag i gråt, men andra klarade jag. Jag bekämpar mina känslor kraftigt.
Lite bilder från Vinterljus 2009 för er som inte lyckats se det än.

önskar jag kunde flyga

Den värsta dagen hitills i mitt liv passerar just nu förbi mig.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen

jobb



Sitter förtillfället på jobb och kommer att fortsätta göra det ett x antal timmar till. Har förtillfället en liten rast. Ja ni vet, det är jobbigt att jobba. Det är mycket skönare att gå i skolan, trots att vi har mycket att göra.
Det går fint! Vi klarar allt galant.

Efter jobb så ska jag ta mig en skön promenad till mig älskade. Blir myskväll på det. Med LÅNG sovmorgon imorgon för min del. Troligen inte för honom dock eftersom han alltid börjar 8. Älskar att inte behöva gå upp när det är tidigt och någon annan måste det. Skön känsla. Lite empati kanske.

Förresten, Meny Magazine medverkade i Corren i dag. Mycket bra. Dock var journalisten inget vidare bra på att skriva. Hon skrev alldeles för virrigt för att man skulle förstå. Men jag klagar inte. Det är positivt för oss!

Nej nu ska jag återgå, det är dags att bli klar så jag kan få min sovmorgon i morgon!
Ha en fantastisk kväll


Meny Magazine

-
-
Jag hoppas att ni Linköpingsbor har tagit del av vårat otroligt snygga GRATISMAGASIN som vi har gjort.
Om inte så är det dags att göra det. Den finns att hämta på bland annat dessa ställen:
  • på de fem största gymnasieskolorna; ljunkan, berzan, folkunga, katedral och birgitta.
  • I butiker på Ikanohuset + i stan
  • På caféer och restauranger, även där både på Ikano och på stan (bl.a. båda caféerna i Galleria Leo och Steves)
  • Gym, squashcenter, frisörer m.m.
Nej men faktiskt. Sitter ni och fikar är det ju perfekt att ta fram en ENKEL tidning. Ett endaste uppslag.
Dessutom finns det erbjudande där i som kan lösa dina julklapps- bekymmer.
Varför inte köpa ett presentkort till din älskade flickvän med nagelförstärkning och produkter för 500:-?
Eller så kan du själv ta dig ett träningspass med squash för 20:- (inkl. racket + boll) i squash center. Helt perfekt innan all julmat! Bara att klippa ut annonserna! :-)< /div>

en obekväm situation?

I dag när jag satt på bussen på väg hem så gick det på en kille. Det är inte vilken kille som helst. Han lider av Dawn Syndrom. Jag tycker de är söta. Ofta har de också en otroligt härlig personlighet. Vilket jag gillar. Hade en vän som led av det när jag var liten, han hade en helt underbar personlighet.
Men, i vilket fall..
Han går förbi en tjej och säger hej, men hon svarar inte av någon konstig anledning (nej, hon lyssnade inte på iPod, hon satt och slickade på sina byxor som om hon vore en hund och behövde tvätta sig). Så när han kommer till mig så svarar jag självklart och hälsar tillbaka. Tyckte han verkade glad och trevlig.
Efter ett tag så sträcker han ut handen till mig, som om jag skulle hålla hans hand eller så. Vet inte riktigt vad budskapet var men i vilket fall tog jag tag i den, lite mer som en hälsning och släppte därefter. Under hela resan sitter han och tittar på mig och ler. Det är ju inte hela världen, men när han sedan skulle gå av så klappade han mig på kinden och gjorde en slängpuss. Det var DÅ, just då jag kände att jag befann mig i en obehaglig situation. Jag visste inte om jag skulle gå av och springa hem eller om jag skulle åka vidare och gå av på nästa station. Men jag tog mitt mod och gick av. Gick en annan väg. Fort som tusan hem.
Jag sitter fortfarande för mig själv och funderar på om jag tyckte att han var en söt människa med mycket lycka och glädje inom sig eller om jag inte gillade det. Men måste inte ha svar på det just nu. Det får förbli ett frågetecken.

snubben fyller också år

Min älskade, absoluta favorit fyller ett helt år i dag. Och på sin födelsedag ska man faktiskt få paket.
Oavsett om man är hund eller människa. Han älskade att öppna dom själv. Papper är intressant!
Fantastiskt vad tiden kan gå snabbt. Inte för att jag visste att han fanns då den 7 december 2008.. men ändå.
Två månader till, och jag blev förälskad- ett år tillbaka i tiden.
I vilket fall är han värd ett inlägg för att säga grattis, because he makes me happy!

Det känns bra gör det!

Ny fräsch blogg med ny design = NY MOTIVATION

RSS 2.0