en tvångstanke är nu avslutad!

avslutade just precis min tvångstanke om att telefoner inte får ligga direkt på bord. Spelar ingen roll vad det är för bord, för nyss upptäckte jag att både min mobil och den vanliga telefonen låg här brevid mig mitt på ett bord utan att jag kände att jag var tvungen att flytta på dom, fort innan någonting skulle hända. Det här känns väldigt skönt måste jag säga!

Krazy

Haft besök av min älskade pojke sen "imorse". Alla har så olika uppfattningar av mornar. Tittat på en massa serier och repriser av program som har visats i veckan och lagat mat och bara tagit det lungt. Jag förstår inte varför det alltid uppstår bråk i program som omfattar en tävling. Ex, Pussycat Dolls 2 och dylikt. Undrar om det verkligen är så att dom bråkar eller om dom bara vill ha lite liv i programet och fånga tittare och får pengar för det. Inget att låta tankarna gräva för djupt i men konstigt är det. Känner mig inte riktigt kry idag heller och om min hosta inte lägger av snart så funderar jag på att gå till en läkare och få lite hostmedecin (trots att jag verkligen avskyr att gå till läkare och allt sånt). Mina nätter bli halvt sömnlösa.

Ikväll ska jag träffa min lilla Lina och umgås med henne. Sitter och kollar vad det är för något på bio ikväll men jag tror inte att jag lyckas hitta någon bra film med ens två platser brevid varandra. Verkar som om bio är något som flera är intresserade av att se ikväll. Får se hur det blir med det och våran kväll.

Tänkte att gör för en gångs skull skulle lägga in en låt som inte är så lung (det är väl det jag lyssnar mest på antar jag). Så att ni inte, som min pojkvän, tror att jag är deprimerad på grund av allt lungt lyssnade. För så är det ju faktist absolut inte. Så här har ni för de som inte gillar min "lugna musik":

made of honor

Hemma efter en mysig lunch med Gamen och Julia. Och den korta skoldagen med sovmorgon! Slutade redan vid ett och det kändes inte vanligt måste jag medge. Ska tända ljus och bädda ner mig i soffan med mitt godis och se på "made of honor" (brudens bästa man på svenska). Förhoppningsvis är den väldigt bra.


rosa bad

Här sitter jag med ett stort glas blåbärssoppa i handen och låten "ain't no reason" med Brett Dennan rulla på repeat, åter och åter igen. Vet inte hur många gånger den har spelats på min dator bara den här veckan. Får helt enkelt bli utsed till veckans låt, med hög marginal! Den finns inlagd som youtube klipp några inlägg nedanför det här om ni inte orkar klicka er vidare till youtube och söka själva förstås.



Blev ett rosa bad idag för omväxlighetens skull. Och jag kunde faktist inte
låta bli att ta ett lite charmigt kort. Badbomber = guld.

Jag känner mig piggare nu efter mat och bad. Men ska ändå pallra mig till sängen och försöka hitta någonting bra på tv, fast jag har egentligen redan kollat upp tv program och insett att det inte är något bra på tv ikväll. Men min teori är att om jag ser något dåligt på tv orkar jag troligen inte vara så insatt och då somnar jag istället. Kan se om det fungerar så får ni med sömnproblem ett tips! Orkar troligen inte hålla mig vaken till Scrubs börjar. Men innan sängen så måste jag installera ett säkerligen väldigt bra program för att lära sig den engelska grammatiken lite bättre, "read & log on" fick låna hem den av min lärare. Han vill nog att vi ska bli duktiga. Och jag ska nog se till så gott det går att detta blir min nya hobby, det vore rena härligheten för mig själv och det kommade Nationella provet som gör mig otroligt skraj. Nu säger jag Godnatt i alla fall, och jag saknar min älskling <3

en dag före

Kan inte påstå att min natt var underbara. Tog mig mer än en timma för
mig att somna, och det är väldigt ovanligt för min del. När jag hade legat
vaken allt för länge framför tvn sprang jag upp och tog en massa vitaminer
och lite som skulle göra så att hostan förhoppningsvis skulle lugna sig.
Allt är alltid värst på kvällarna, när det gäller sjukligheter. Alltid då man är
som täpptast också (ingen aning om man kan säga så?). Stängde även
av tvn i förhoppning om att somna då jag inte hade något att titta på. Efter
ett tag lyckades jag i alla fall.  

Har en konstig känsla idag, känns som jag ligger en dag före i kalendern.
Det känns som det blir en dag för mycket i skolan den här veckan. Har ingen
som helst aning om varför jag känner så, men lite konstigt faktist. Torsdag,
idag i alla fall. Prov, lång håltimma och Racketcentra var det som gällde.
Känner mig tyvärr ännu krassligare idag, och ska nog ta en kväll med mys.
Är sugen på att åka förbi och träffa farfar och farmor en sväng också, men
får se om jag orkar det.

nej nu har min kära pappa gjort pannkakor som ska ätas, så får bli en
uppdatering senare!


khan jang

Blev ingen vidare "bloggdag" igår, eller vad säger ni? Inte kom det någon uppdatering från min sida i alla fall. Slutade sent, stressade här hemma med att hinna göra allt vad jag skulle innan Philip (min storebror för det som inte förståt det) hämtade upp mig. Vi åkte och kollade in en lägenhet vid Abiskorondellen, och nu är det redan bestämt, han och Maria flyttar dit redan på Fredag. Snabbt som tusan går alltihop. Men den va suverän måste jag säga. Får bli lite bilder när dom fått iordning lite om det är någon som är intresserad och vill se. För mig känns det i alla fall bra att ha min bror i Linköping igen. Träffade senare på kvällen Victor, så blev en datafri dag för mig igår. Skönt kan det också vara ibland.

Vanlig dag i skolan idag, otrolig hosta som inte verkar vilja ge sig. Men som tur var kom pappa hem med lite botemedel som förhoppningsvis ska få hostan att ge upp. Undra hur många som stör sig på att jag sitter och hostar kostant i skolan. Jag har faktist ett stort PLUS att dela ut idag, till min engelska lärare som lyssnade på oss och lät oss byta bok eftersom att några av oss (möjligtvis alla) tyckte att den var väldigt svår att läsa. Jag hade själv läst 20 sidor, och förstod i princip inte sammanhanget i boken. Så nog talat om de, nog inte så intressant för er att läsa om mina lösta problem som har med skolan att göra kan kan tänka mig! När jag kom hem idag med en hejdundrande huvudvärk var jag tvungen att lägga mig och sova ett tag faktist, och Jacob somnade sött brevid mig några minuter efter. Sen dess har jag pluggat lite ekonomi, men ger nog upp nu.

Tips: Om 40 minuter börjar made in Sweden för er som vill se!
Tips2: Khan Jang, rekommendation vid förkyldning och hosta och dylikt!

Kan jang 100 ml

lika som bär




look a like


Är det inte helt sjukt vad lika dessa två människor är? Malin Agne, 17 år
från Linköping och den otroligt kända bloggaren Kenza Zouiten, jämn-
gammal. Första gången jag såg Malin tänkte jag för mig själv att visst
är hon väl otroligt lik "den där Kenza"? Men vågade aldrig nämna det,
men nu vet jag att jag absolut inte är ensam om att tycka det. Tänk att
vara så lik någon att folk vänder sig om på stan i Stockholm och både
tittar och viskar. Jag undrar om alla har någon som dom är riktigt lik.


Jag vet inte om det är tillåtet att ta bilder från andra. Malin har jag fått
ett godkänande ifrån som tur är, men Kenza finns säkert publicerad
på så många andra sidor, så jag tror inte det har någon betydelse (?) 
Hoppas inte det i alla fall. Var bara tvungen att dela med mig  om mina
tankar.


flättekniker

Jag förstår mig inte på hur jag kan vara så himla trött av i princip ingenting. Hur jobbig har min skoldag varit på en skala? Jo, vill ni veta vad jag har gjort. Första flätade vi håret på dockor, olika flätor så som fiskben, inåtbakad och utåtbakad. Det gjorde vi i två timmar, kan inte påstå att det var speciellt ansträngade. Hade håltimma i ett x antal timmar. Åt på stan med pappa. Hade lektion i 40 minuter, guidade sedan ett par intresserade 9or ett tag på skolan, och återvände efter ytterligare ett par timmar till "den sena matte lektionen. Och mina kunskaper vidgades ytterligare! Gick till pappas jobb, satte mig i bilen och åkte hem. Åt och nu är jag helt slut. Kan det vara en förkyldnig på G kanske? Victor var sjuk i över en vecka, Mamma har varit sjuk i veckan, flera vänner är sjuka. Känns som att det bara kryper närmare och närmare. Nu ska jag faktist ta och ägna några minuter åt ekonomi boken, som förövrigt ska blir min polare även den här veckan!


Såhär ser en fiskbensfläta ut. Även fast den kanske ser mest avancerad
ut var den faktiskt den lättaste av dom alla. Bilden är hittad på google.

skippa konditionen

Söndag, varför har jag alltid, alltid samma känsla på söndagar? Känns som en riktig slappar dag, men även då man måste ta sig lite tid till skolan och andra saker som ska göras. Jag har varit en sväng på ikano under dagen, som vanligt så kryllade det med folk. Men det är väl sånt många andra också ägnar just sina söndagar åt. Det värsta är att jag har tusan varit på elgiganten och alla liknande affärer därnere, flera gånger under den senaste tiden så jag känner igen väldigt många av dom som jobbar där. Börjar kännas jobbigt, så tror jag ska ta en paus därnerifrån!

Nu ska jag läsa igenom något kapitel till ekonomi och sen väntar lite träning med en saknad Simone, trots att jag har fått en förjävlig hosta. Men får bli att skippa konditionen idag så ska det nog gå bra. Senare ikväll ska jag umgås med min älskade.


hemma hos karolina

Ojsan råkade trycka i mig en andra semla för året, och dagen. Känner mig riktigt nyttig idag måste jag medge! Men tog mig en längre väg till bussen och gick på några hållplatser senare än vad jag vanligtvis brukar göra. Samtidigt fick även min bror en liten följning, och vad är inte bättre än sällskap? Så nu har jag i alla fall tagit mig ut ur huset och sitter hemma hos Karolina och tar det lungt. Får se vad kvällen bjuder på, hoppas på någon bra film på tv! Skaplig lyhörd lägenhet har hon föresten. Hör alla musik dom spelar på våningen under, och då menar jag inte "dunk" utan man kan liksom sjunga med i låtarna! Trevligt att dom bjuder på det. 

fuck you



Elias och jag har just tagit lite foton, mest för skojs skull och för att vi
upptäckte att man kunde göra om en hel del bilder på olika sätt.
Och så kände jag för att leka hiphoppare för en dag, otroligt skön
klädstil måste jag medge!

Lite speciellt med just den här bilden eftersom att jag tycker att det är
en av de absolut jobbigaste sakerna när någon pekar "fuck you". Det
beror kanske på att jag har en kostig vana att alltid sätta upp handen
som ett "skydd" mot de där fingret, som alla andra slutade att göra när
de gick i trean.

jaja, min lillebror är i alla fall underbar! ♥


semla

Har just klämt i mig årets absolut första semla.
Känns som ett bra val, för hur gott är det inte
egentligen?


ain't no reason

helt fantastisk!

slappis kväll

Sitter och myser med min mamma framför Let's Dance just nu.
Ätit oss proppmätta på chips och pratat massor. Hoppas bara
inte att hon smittar ner mig med sin förkyldning och feber. Men
jag tycker att det har varit skönt när hon har varit hemma i veckan.
Alltid nån som är glad när man kommer, min mamma är bäst <3


balic

oh, vilken tränigsvärk jag har. Världens intensivaste träning igår med Karolina.
Först abs i 30 minuter, sedan box i 60 minuter. Efter det skakade i princip hela
min kropp av utmattning. Men nån timma senare kändes allt guld. Min kväll
fortsatte hos min Victor. Kollade på handbollsmatchen, Sverige - Kroatien, som
säkerligen många andra också gjorde. Jag kunde i alla fall konstatera (utan att
veta alls mycket om handboll) att han Balic var en stjärna!



Blev en lång dag i skolan för min del, men värre kunde det bli. Skulle gå från
08.10 till 18.00, men vi lyckades faktist hinna så vi fick sluta en timma tidigare.
Tur det, annars hade jag varit ännu tröttare än vad jag är nu! Säkert flera som
tror att min skola är helt störd när jag skriver att jag går så länge. Men det är
mitt iv-val som drar över och göra dubbelpass för att hinna med saker som ska
göras. Och för det får vi ledigt fredagen efter, så det jämnar ut sig. Idag fick vi i
alla fall tona håret, och jag gjorde det. Har alltid tänkt på att jag lyckas få någon
röd/orange nyans i håret efter några tvättar när man tonat. Men jag bad min lärare
om en toning med absolut ingen röd nyans i, så nu är det slut på det! Hoppas inte
det blir så när det går ut heller. Känner mig inte så fräsch för kort idag, och orkar
inte fixa mig nu, så får visa en bild imorgon!

Idag är det precis två veckor kvar tills lillen kommer, och jag längtar! Hoppas han inte
vuxit så mycket. Och jag kommer verkligen inte glömma bort att en valp behöver väldigt
mycket gos och kärlek i början! WIE.

things fall apart

Oh gud vad skönt det är med ledigt! Inga tider att passa, inga saker som
absolut måste göras och inga allt för tidiga mornar! WIE.
Har kollat igenom lite spanska och läst lite engelska nu på morgonen,
och jag måste nog tyvärr säga att vi har fått den absolut tråkigaste boken
att läsa någonsin. Lyckat att jag blir tilldelad en dålig bok när jag redan
tycker illa om engelska. jaj, inget att göra åt. Nu väntar jag på att mamma
ska göra lite mat så att jag kan åka till Lina. Hoppas på träning ikväll också!



"when you try your best but you dont succeed
when you get what you want but not what you need
when you feel so tired but you can´t sleep."

powernap

Råkade ta mig en power-nap klockan 7, när Jacob spelade en massa musik för mig.
Vaknade inte förens 20 minuter sen. Ackack, gott jag kommer sova inatt va? Troligen
inte. Om jag ska fortsätta sitta och sociala med resten av familjen tvingar Elias mig
att se bandy i 15 minuter till eller hur långt det nu är. Nu är jag pigg & glad. Känns
som det var jätte länge sen jag var i skolan. Får alltid den känslan när jag sover på
dagen, det känns som allt som hände kanske en timma innan var för flera dagar sen,
åtminstonde många timmar. Det är just det jag hatar med att somna sådär, känns
som så mycket tid går. Någon som känner likadant?


-

Någon som har något speciellt
hundnamn att dela med sig av
kanske?

om man kunde slippa rubriker!

Hemma återigen efter en lång och seg skoldag! Men visst, nu är vi lediga en dag, känns
verkligen super skönt. Och sen en dag, och helg igen! Mitt huvud har varit lite skumt idag,
fick huvudvärk som försvan helt utan hjälp av mig när jag skrev mitt prov på sista lektionen.
Imponerad. Skönt att jag slapp den! Skulle annars vara rätt säker på att det skulle bli en skit
kväll för min del. Men den ser i alla fall väldigt lung ut för min del. Känner att jag vill se made
in Sweden idag igen! Ska ta och plocka iordning lite nu och umgås med mamma och kommer
när som helst. Så det får bli en uppdatering lite senare!


30 sekunder

Sitter hemma och tar det lungt. Pluggat ekonomi hela eftermiddagen och nu känner jag hur mitt huvud börjar bli totalt ur balans. Har även varit duktig och förklarat en massa matte, bråk och procent för min lilla broder. Han håller på med sånt i skolan just nu, och behövde visst lite hjälp. Han tyckte jag skulle bli lärare för jag förklarade så bra, bättre än hans lärare som bara ville lägga ca 30 sekunder på varje elev när de räckte upp handen. Men det är nog inget för mig.

Igår efter skolan blev det yoga med mina tjejer, ännu en sak som nog inte "är för mig". Alldeles för speciellt, tyst och psykande. Gillar inte att hålla på med andningen och sånt, får bara panik på hur jag andas då. Har ni någonsin suttit och tänkt på hur ni andas? Känns jätte konstigt efter ett tag. Efter det kom i alla fall min älskling och hämtade upp mig, så tog vi oss en promenad hem till honom. Första gången på riktigt länge som jag fick se honom, så det kändes riktigt bra! Du är så fantastisk du. Bjöd mig på mat nere på gatan, kollade på tv och bara myste. Jag älskar dig.

Imorgon är det som fredag eftersom det väntas studiedag på torsdag, någonting att se fram emot denna vecka! Ska bli skönt att få ta det lite lungt UTAN skola. Nu ska jag ta ett bad och klockan 21.00 är det massor bra på tv!




en andra natt i soffan

Åh nu har jag städat i hela rummet, fixat nya tvn och tagit ut den gamla, viden och dvdn och det är också borta nu, skrivaren är installerad och en massa saker är utresade. Känns skönt, och det blev lite tomt. Men det lär nog fyllas ut snarast. Brukar lyckas ganska bra med att lägga lite saker lite var som helst, men jag måste sluta ha så mycket saker på golvet då lillen kommer hit. Om jag inte vill ha sönder bitna saker förstås. Så kanske bäst att vänja mig nu att inte ha så mycket små saker på golvet. Nu ska jag ta en dusch (för en gångs skull), kommer säkerligen vara lika obehagligt kallt efter duschen som jag alltid tycker. Därav anledningen till att jag nästan alltid föredrar att bada. Sen ska jag lägga mig och kolla på en film, och försöka utan att somna. Kanske blir det en natt i soffan för andra gången den här veckan? Packningen får i alla fall vänta tills imorgon bitti (ska till mammi imorgon).


Bella och Simon



Dessa gullungar har varit hos oss idag, därav ingen uppdatering. Firade
Monica som fyllde i fredags (grattis till henne), plattade håret och åt mycket!
Har även varit en sväng på tornby med pappa och köpt en video, så nu fungerar
min tv alldeles super bra. Genom video söker man in kanaler och får dom på tvn!
Jag börjar bli tekninsk med hjälp av pappas alla smarta ideér när det gäller allting.

Sitter för tillfället med pappa och Monica och kolla på en film som heter "att skaffa
hund"
, lånade den av farbror igår när vi var där. Vettig film!

Simone och jag bestämde oss för att skippa träningen idag, och ta det imorgon
och på onsdag istället. För det var faktist bara ett pass idag, och det vad bodypump
+ att hon fortfarande känner sig lite kraslig, och jag antar att jag är lite lat. Men har
fortfarande min uppsats att skriva som ska vara klar imorgon. Annars har man inte
ens chans till G. Låter rätt sjukt. Bäst att göra som man blir tillsagd va? Imorgonbitti
är det hårinpackning som gäller på iv-valet. Det behöver nog mitt hår! Skriver när jag
fått den klar!


Nikon- kompis

Nu måste jag nog försöka öka lite, trots att det inte är min speciallitet!
Ska möta upp Marina och ta oss en lång promenad till vår älskade Isa
i hjulsbro. Hoppas inte att det är allt för kallt ute, för annars kan det faktist
vara skönt med en promenad dit bort. Marina ville att jag skulle ta med
mig Nikon-kompis (kameran) så ska göra det och hoppas på att få några
bra bilder ikväll. 

Här har vi en jäkla glad tjej! Otroligt bra också för den delen..



 

hund



OM TRE VECKOR BOR DEN HÄR

LILLE SNUTTEN HEMMA HOS OSS!


Sen vi var och kollade på hundvalparna hos en familj i Mantorp  i fredags har
jag blivit helt kär i valpar. Dom var så otroligt små och framförallt söta, endast
fem veckor gamla. När man tog upp dom skakade ibland och somnade så fort
man inte höll igång dom. Somnade i famnen flera gånger under den korta tiden
vi var där. Nu är det bara att vänta tills den sjätte februari, då den är åtta veckor
gammal och vi får ta hem den. Ser fram emot det! Kan inte påpeka att det var det
lättaste att ta kort på dem. Men här är han i alla fall på bild, oavsett om man ser
bra eller mindre bra. De ligger här alla fem i en hög, så allt i bakgrunden är också
svart. oavsett om det kommer vara väldigt mycket ansvar, så ja, jag kommer tycka
det är skit kul! Alltid nån som är glad när man kommer hem (hoppas jag i alla fall)?

Serena

Nu har jag fått min nya tv att fungera någorlunda bra, i alla fall bild. Men en hel
del kanaler som jag inte får fram, så pappa och jag får åka och fixa det imorgon
eller så. Har under dagen även hunnit åka och hälsa på min kära kusin, som
troligtvis är en av de snällaste människor som finns om jag tänker efter. En
annan sak som minst några timmar av min dag har beståt av är att leta bilder
på människor som passar, bra, respektive dåligt i sina frisyrer till sin ansiktsform.
Nu har jag bara motiveringar och allt sånt där kvar. Tycker det är sjukt dåligt av
lärare att ge uppgifter som ska göras under helgen. Fick uppsats sista lektionen
på fredag, ska lämna in den 08.10 på måndag morgon. Jaja, det är väl bara att lyda.

Exempelvis så har Serena ett väldigt ovalt ansikte. Och då är det bra att bredda
ansiktet genom lockar, och även genom en fin snedlugg.


blake


tips

Här sitter jag, ovanligt pigg för en fredag kväll. Simone har varit här ikväll,
även Marina och hennes pojkvän kom förbi en sväng och umgicks lite.
Kollade på Let´s dance, och ja, jag tycker verkligen att Laila Bagge är
riktigt grym. Redan nu, vad ska hon då bli i programets framtid? Jag gillar
henne! Härlig helt enkelt.

Har fortfarande den otroligt lilla söta hunden i tankarna, och skulle mer
än gärna vilja ha den och gosa med just nu! Trots min pigghet ska jag
nog sätta på en film och försöka somna till. Känns meningslöst att sitta
uppe med mig själv. Jacob är inte heller hemma för den delen, och dom
andra sover! Fick i och för sig två nya tidningar idag, cosmopolitan och
mitt första nummer av FOTO. Har bara hunnit kolla igenom den lite snabbt
och tycker faktist den verkar bra. Cosmo är säkert kanon som vanligt!

 
det här är dock inte något nytt nummer av
tidningen, tog bilden
från Internet (y).

Filmtips någon? vore jätte gulligt!


valpar

Nu är jag hemma efter en seg dag i skolan. Skönt att sista timmarna fick ägnas åt
något som inte var något vidare ansträngande på iv valet. Fick schamponera håret
på varandra och styla om vi ville. Danni borstade ut mitt hår och jag tror att jag aldrig
under den tiden jag sköt mitt hår själv haft det såhär lent! Helt otroligt faktist. Tänk om
man alltid kunde ha så! Efter iv-valet åkte vi till Mantorp och kollade på hund, valpar på
fem veckor, så sjukt söta. Vi är intresserade, men glädjer mig ingenting förens vi bestämt 
oss. Jag fick i alla fall sitta och kela med valpar i 30 minuter. Hur underbart som helst,
dom luktar bebiss!

Nu är det mat, skriver sen!

hösten, då Linköping är vackrast

Föresten tycker jag att ni ska klicka in här så kanske vi kan bli några glada
vinnare i tävligen för årets höstbild. Måste även tillägga att Julia är fotograf!
(Jag tycker verkligen om bilden med alla färger och att det visar just höst,
men själv är jag dock inte så nöjd, men det är inte det som räknas endå!)

MIN FAVORITBILD ÅR 2008


Sunny Side


"Sunny Side är till för dagar som är mörka och dystra dagar då du skulle behöva
en promenad i solskenet. Vi kan tyvärr inte skingra regnmolnen, men vi kan erbjuda
dig Sunny Side med soliga dofter av tangerin och apelsin. Ha ett lager för att lysa upp
dina mörkare dagar"

Så beskrivs denna goding som jag precis har tagit ett varmt och skönt bad med!
Som tur var blev jag inte lika guldglittrig som den är, för glittret smälte nog bort.
Har hunnit gå igenom några spanska glosor tills imorgon, borde kanske kolla
igenom texten en gång bara också innan jag lägger ner det. Sen ska jag lägga
mig i soffan med mitt godis och ett mysigt täcke och kolla på Solen i ögonen som
jag tjatat om sen igår nu! Det tar på krafterna att gå upp tidigt varje dag, jag undrar
verkligen om det går att vänja sig vid att gå upp så tidigt. För vem är inte super trött
på vardagsmornarna? På tal om det så kom jag och Jacob underfund med att vi är
helt olika när det gäller att gå upp också. Om jag blir väckt, så går jag upp direkt,
ligger kvar max tio minuter, när han blir väckt ligger han kvar och sover i åratal.
Exempelvis idag Vaknade han 06.30, gick upp 07.15 (väckt en massa gånger emellan),
alltså en kvart innan vi skulle åka hemifrån!


solen i ögonen

Nu är jag helt slut, inte ätit någonting sen skollunchen klockan 12. Sitter och väntar på maten,
okej borde kanske gå upp och hjälpa till istället för att sitta här och se halft borta ut. Idag är det
en riktig slapp kväll som gäller för mig. Hade tänkt att se Solen i ögonen lite senare, och sova
tidigt! Det är inte heller helt fel! men framför allt ska jag ta ett BAD




kickbox

Vi får se om jag lyckas att skriva ett rent och stiligt inlägg trots at tmina händer skakar som
bara den. Har alldeles nyss kört Kickbox på idrotten i skolan, och fy vad kul det var! Emma
och jag ska ladda upp för att ha en sån lektion senare på terminen. Sitter för tillfället på
pappas jobb och väntar på att han ska bli klar så att vi kan springa ner på stan lite snabbt
och hitta någonting till Monica som fyller år imorgon. Många födelsedagar just nu faktist,
en del har mer tur än andra och fyller såhär tidigt på året, för mig är det tyvärr mer än ett
halvt år kvar! Nu är han klar så får bli mer att skriva sen.


made in sweden

Någon mer än jag som har sett på "Made in Sweden" med Anders och Laila Bagge
och Andreas (idoljuryn)? Jag tycker att det verkade som ett vettigt program, det är
sånt där som jag gillar! För er som missade det idag, lugna, det är repris på söndag
nån gång och så återstår även ytterligare tre delar. Tycker att det var lite synd att Solen
i ögonen, med Lars Winnerbäck visades exakt precis vid samma tid. Men jag får se det
ikväll eller imorgon.



En sak som gjorde mig ännu mer glad idag var att jag fick se min älskade Victor i några
minuter idag i alla fall. Första gången på en vecka nu. Och han som påstod att han inte
hade feber, det verkade som om de vore tvärtom. Sicken pojke. Jajja, nu blir det nog inga
mer inlägg för ikväll så jag passar väl på att säga  g o d n a t t  nu. <3

sött

Jag upptäckte just precis en väldigt söt sak. Igårkväll när jag åkte en snabb
sväng förbi Lina lånade jag med mig en engelsk bok, i hopp om att lära mig
någonting till det oförberdedda provet som är imorgon. Vi har ingen aning
om vad det kommer att handla om, men alla i som går i årskurs två ska i
alla fall göra det. Lite "nationellt" stuk på det. Så jag tänkte att det kan ju vara
bra att läsa några engelska sidor och möjligtvis öppna upp ordförrådet lite. 
Det jag vill komma fram till är att när jag öppnade boken såg jag det här söta
kortet ligga där:



att en sån liten sak kan göra en människa så glad är faktist fascinerande.
Jag älskar dig för att du är du, och att det är ju du som är du. Kärlek till dig!

Boken verkar vara lite smått rolig och lättläst, det vill säga en bok som 
passar mig perfekt! Vi får se hur mycket jag hinner läsa ikväll, men något
ska det i alla fall bli. Måste ju erkänna att engelska är ett av mina svagaste
ämnen, och det känns ju inte alltför bra med oförberett då också. Men det
är bara att intala sig själv om att man kan, så ska det nog gå bra! Här ska
det i alla fall vara glada minder. Medan jag ändå lägger upp bilder kan jag
ju lika gärna visa hur boken ser ut, om någon är sugen på att vara duktig
och läsa på engelska. Lina rekomenderade den i alla fall, så bör vara bra!



Nu ska jag ta och fixa mina naglar, ser ut som jag fått 2-3 blånaglar, inte
något vidare skönt. Sen ska jag faktist sätta mig på cykeln (orkar inte vänta
på att pappa kommer hem från Norrköping även fast jag då istället skulle
kunna sitta i en varm bil) och åka till Victor och säga grattis. Jag känner faktist
för att cykla med ipoden i öronen och få i min lite frisk luft som jag varit dålig
med de sista dagarna. Tråkigt nog. Jag ska tusan bli bra på att cykla, precis
som resten av befolkningen!

BIG

Idag är jag glad! För att vi har äntligen avklarat vårt prov i litteratur historia, vi har fått tillbaka spanskan
(tack och lov! sex veckor sen vi gjorde det, lite speciellt kan man tycka) och det gick bra. Fått ny lärare
i engelska som faktist verkar rätt bra, okej jag kan inte veta mycket efter en lektion, men jag skrev 
lägg märke till att jag fick med ordet verkar!  



Måste bara göra reklam för det här schampoot för er som är intressade (troligen tjejer). Innan jag testade
det för första gången hade Monica (låtsasmamma eller kalla det vad ni vill) övertygat mig om att det skulle
vara perfekt för mitt hår. Det skulle få mitt hår att se otroligt välvårdat och glansigt ut. Hon nämde även att
det säljs som smör på Lusch (där hon jobbade), och varför skulle de då göra det om det nu var så omtyckt?
Men jag tänkte fortfarande att det inte kunde stämma med tanke på vad det innehåller. Saltkorn, sjögräs och
limejuice. Det låter ju mer som att det skulle slita på håret, för vem vet inte att saltvatten gör håret äckligt?
Men i alla fall så fick jag en burk för att prova, och efter det var mitt hår verkligen glänsande. Okej, inte riktigt
som i alla hår reklamer (det är överdrivet, min psykologi lärare sa att det var helt omöjligt att ha sånt hår).
Det får slitet, färgat och permanentat hår att se ut som nytt! Mycket volym får du även på köpet, om det är
någon som är ute efter det. Så köp en burk BIG på Lush nu! Värt att testa i alla fall och säg vad ni tycker sen!
 

födelsedag!

Grattis!



(Amanda och Alex fick också
 vara  med på bild, tyckte de
 passade in så bra).

älskade älsklade du. 18 långa år! Det känns som någonting speciellt faktist. Tråkigt nog får du tillbringa
din födelsdag hemma med förkyldning och feber för sjunde dagen i rad. Även om jag önskar så kan jag
inte annat än att säga krya på dig och hoppas att du blir frisk snart. Jag kommer förbi och säger grattis
senare! I alla fall, tusen grattis till dig min kära! Du är mycket för mig.


2 timmar och 20 minuter

Nu överger jag litteraturhistorian förhoppningsvis föralltid. Kan vara bland det
tråkigaste jag någonsin läst om, Dante och han litterära verk. Prov imorgon,
bara att peppa! Tyvärr har det inte hunnit bli tillräckligt mycket plugg under
dagen heller. Nu ska jag ta och öka takten och gå förbi Lina en snabbis,
det gör min troligen på jätte bra humör! Sedan lär det vara bad och säng
dags för min del! Föresten, 2 timmar och 20 minuter kvar till din födelsedag
älskling!




gala



Min natt var inte något vidare mysig på något sätt. Hade svårt att somna,
och på det även svårt att somna om när jag väl somnade. Inte vanligt alls
för min del ska jag säga. Brukar alltid vara den första som somnar, och
aldrig vaknar om nätterna (om jag inte blir väckt såklart). Så idag är jag
och har varit väldigt trött. Började med psykologi i skolan, en aning rörig
lärare som sa samma saker om och om igen för att dra ut på tiden så
mycket som möjligt. Men det ska nog bli bra.

Har alldeles nyss varit upp hos Jacob och fixat lite musik så att alla inte
ska tro att jag är deppig med tanke på det jag lyssnar på ibland. Bara
helt vanlig, aningen lugnare musik liksom. Men jag gillar det, så det ska
inte bli någon förändring. Bara lite blandning. Nu ska jag ta och läsa
igenom texten i svenska boken (litteratur historia) en gång och sen ska
jag se galan som är på tv klockan 8, Björn Gustavsson är "side kick".
Ett nytt ord jag lärde mig idag faktist! För er som inte heller visste ordet
innan så betyder det en hjälpande programledare på ett ungefär.


18

Föresten, vet ni hur svårt det är att komma på en present att köpa till sin pojkvän
som fyller
 
                                                        18
 
NU på onsdag. En viss Lovisa börjar känna aningen panik. Att fylla
18 är endå något speciellt. Det finns nya saker man får göra och nya saker att
 uppleva. Känns som att de bör vara någon speciell present av något slag.

huden

Visste ni att huden utgör ca 7% av er kroppsvikt? Att det finns tre lager hud, så kallade överhud, läderhud, och underhud.
Medan jag ändå håller på berätta en massa intressanta saker kan jag ju passa på att säga att eran "hudtyp" påverkars
genom bl a arvsanlag, solen (får rynkor!), rengöring med tvål och vatten (hoppas ingen gör de? för de torkar ut huden
och genom det får du också en massa rynkor på köpet) och rökning, ja ni, det underlättar verkligen inte på något sätt.
Och det som kanske de flesta vill undvika, akne, bildas i talgkörtlarna. Man har stora sådana i ansiktet, på bröstkorgen
och ryggen. Se där, nu har jag i alla fall gått igenom en litenliten del av det som mitt prov kommer handla om imorgon.
Låter kul va?

Förstår verkligen inte varför det jag läser inte vill gå in i mitt huvud idag. Sägs det inte att inlärningsförmågan ökar när
man har tränat? Det har jag i alla fall hört någon gång innan, eller så har jag kanske blivit lurad. Det verkar inte funka
på mig idag i alla fall. Jag får väl nöja mig med att mitt träningspass gick ovanligt bra idag och att man faktist blir bättre
på saker som man ör om och om igen! Riktigt härlig tränare har vi på de passet också. Sjunger med i låtarna och är
bara en såndär allmänt underbar människa som man inte kan motstå att bli glad av!


                                     

Måste bara säga som avslut såhär på inlägget att jag verkligen saknar min Victor som sen i fredags fortfarande ligger
hemma i 40 graders feber. Krya krya krya krya, massor! Kärlek till dig. Nu ska jag ta mina häften som jag fått och läsa
igenom tills jag somnar. Antar att det tar cirka 10-15 minuter till jag sover skönt. Föresten är jag mycket avundsjuk på
min bror som har sagt minst 5 gånger att han inte börjar förens 3 imorgon, och får alltså nästan som en söndag till!
Men jag får minsan gå från 08.10 till 16.00 jag!

trög

Ska strax ta en promenad med Julia och gå förbi Simone och hämta hennes
mobil som hon har glömt där. Sedan ska vi ta bussen in till stan och träna,
powerabs för tredje eller fjärde veckan i rad. Känns bra. Höll nyss på göra
ett stort misstag, jag va 1 sekund från att skicka ett sms till Julia och berätta
hur jag hade lagt upp vår plan på att hämta hennes mobil, fast jag egentlgien
visste om att hon hade den hos Simone. Jag tror att jag har blivit trög, vad har
hänt? Både allmänt trög och extra trög i skolan nu på senare tiden. Det här är
faktist helt utan bakgrund!


hämnden

Min dag är rätt så patetisk, klockan är fem och jag sitter fortfarande i mina mjukiskläder och segar. Okej jag har faktist varit ute en sväng idag och fått lite frisk luft, annars har jag bara tagit det lungt här hemma. Har även gått igenom lite inför provet som väntar på måndag, så nu är jag nästan laddad. Känner att alla börjar dra sig här hemifrån nu, en efter en. Kanske dags för mig också att ta tag i det. Isabelle och jag skulle ha sett den nya wallander filmen ikväll. Men eftersom att biopremiären var igår så var det fullbokat även idag. Så vi får vänta med det ett tag till. Min älskling är sjuk idag så tusen pussar och kramar till dig, och krya på dig om du ser det här nu <3


Mac White

Nu har jag varit duktig och stekt en massa pannkakor till mina kära syskon, och mig själv.
Slutade sent idag efter som att det är fredag, och då är det iv-val som gäller. Fick jobba
med färglära och sånt där, kan inte påstå att jag tycker att det är något vidare kul. Kom
även på att vi har prov på måndag i iv valet, och det innbär att jag fick en ännu mer
belastad helg! Idag fick vi även tillbaka prov och läxförhör i engelskan, och eftersom
att vi ska byta lärare nästa vecka så fick vi veta vart vi ligger betygsmässigt. Gick
bättre än väntat, eftersom att engelska är ett av mina svagaste ämnen tyvärr. Dock
väldigt viktigt att kunna, så det är bara att fortsätta kämpa! Jag har inte suttit vid min
dator på hela veckan nästan (tjuvat jacobs lite) så därav har det blivit väldigt tråkiga
och torra inlägg. Helt utan bilder och sådär. Jag tycker själv att det är rätt så tråkigt
att bara läsa text så ska bättra mig på den fronten. Har faktist hittat en otroligt fin
bärbar dator från Mac, som jag strax ska införskaffa mig. Då kan det nog blev mer
inlägg eftersom att jag kan sitta vart jag vill och skriva. Samtidigt som jag gör andra
saker. Visst låter det kanon?




Ikväll ska jag iväg till Amanda, är lite sugen på att se Blondinbella i Let´s Dance.
Upptäckte det först idag, kan nog bli ganska roligt. Jag tror dessutom att hon drar
en massa tittare till programmet, så de var lite smart av tv4!


dadada

hallå där.
ännu en dag i skolan har passerat, och imorgon är det redan fredag.
Jag är helt förvirrad när det gäller veckodagarna, dels för att vi började
på en onsdag och dels för att man inte behövde ha någon koll alls på
lovet. Idag är dessutom mitt huvud på bättre humör, och har inte alls
lika ont som igår. Mycket skönt måste jag påstå. Kan ha varit bland den
värsta huvudvärken jag varit med om, och då har jag faktist ont i huvudet
ganska så ofta i alla fall.

Om en till ska jag åka in till stan och träffa Karro för att kolla in
peak's rea som startar idag. Efter det går jag till Victor och umgås.
Och imorgon är det sovmorgon eftersom att vår spanska lärare
fortfarande befinner sig i USA!

huvudvärk

Efter två timmars sömn ger sig inte mitt huvud. Jag har inte haft såhär ont på länge. Känns som att jag skulle kunna spy vilken sekund som helst, men det okmmer inte att hända eftersom att de är en av mina största farhågor. Jag skulle bara skriva en snabb uppdatering här, ni kanske undrar vad jag egentligen håller på med som är så seg på att uppdatera. Ska i alla fall sätta på en film och sova igen. Det får vara skit samma om jag vaknar jätte tidigt imorgonbitti, för just nu vågar jag inte ens en gång röra mig. Hoppas ni mår bra i alla fall! Jag säger Godnatt nu, skriver mer imorgon <3


film

Philip (min bror) och Maria är på väg hit nu. Vi ska ha en mys kväll med film.
Och äntligen, jag menar verkligen som jag säger, äntligen ska jag få njuta
av lite godis. Vet inte hur det har kommit sig att jag inte har ätit det på så
länge. Nu inser jag ju i alla fall att jag inte klarar det :D. Nej nu måste jag
ta på mig något vettigare (efter femdagars mjukisklädsel och ofixande).




-17

Gud vad det är kallt ute idag, måste nästan vara värre än gårdagen. Okej,
den enda stund jag vistats utomhus idag är i och för sig när jag gick ut till
bilen från huset och från bilen till nästa hus. Tänk när man ska upp vid halv
7 på mornarna och gå till bussen en timma senare, snacka om att det kommer
att vara kallt då! Jaja, nu är jag inne, hemma hos mamma. Känns som att jag
inte varit här på ett tag på grund av lovet. Hur jag än packar, vad jag än tar med
 mig så blir det alltid hur mycket packning som helst. Och sen så packar jag
aldrig upp heller, och så fortsätter de sådär. Lika bra att inte ta med sig något
kanske? Det är säkerligen fler av er som lider utav samma problem när det
gäller packning och väskor.


Måste bara tillägga att det är Lina som har gjort den här bilden, för väldigt
länge sen dessutom. Så just nu känner jag bara för att byta ut mitt namn
mot hennes så passar situationen alldeles perfekt! Jag saknar dig verkligen,
när kommer du hem egentlgien? <3 (bilden är tre till fyra år gammal).


godnatt

Julia har varit här en stund och jag har fått prata av mig lite.
Hon gick nyligen vidare till Jakob, och jag stannar här hemma
och väntar på min Victor. Imorgon är sista "fria" kvällen som
man verkligen kan göra något innan skolan börjar. Känner
att min skolångest börjar krypa sig närmare mig, och imorgon
när jag vaknar kommer det troligen kännas värst. Fy vad jag inte
vill! Menmen, saker man måste göra i livet. Ska i alla fall bli kul
att träffa lite vänner där. Nå, nu säger jag Godnatt för idag så
hörs vi imorgon kära blogg!

dubbelpass

Vart och kört dubbelpass på gymmet nu, det gick bra och jag känner mig faktist piggare.
Undra hur många det är på en skala som har som nyårslöfte att "börja träna mer"?
Det kan nog vara rätt många faktist, därför är det säkert höjdpunkterna för gymmen
just precis nu. Föresten har jag inte något nyårlöfte i år, borde kanske komma på
något. Men oftast blir det ändå alltid så att man bara kommer ihåg de under den
närmaste tiden efter nyår.


Bilder

När jag vaknade imorse sken solen, och jag kunde absolut inte motstå
att gå ut och ge ett försöka att fånga några bra bilder. Så nu tänkte jag
lägga upp dom här så får vi se vad ni tycker om dom!







   





Vet inte hur min dag kommer att se ut, men ett träningspass lite senare
skulle verkligen inte sitta helt fel. Dessutom tror jag att lilla Lina kommer
hem idag, fast det kan lika bra vara inatt. Men lika kul för det!


snö

ojsan hoppsan, då har visst en hel dag till gått utan att jag gjort allt för mycket. Ännu en dag har jag alltså känt mig otroligt seg och hängig. Vet inte om det är för att jag är trött eller för att jag segat för mycket. Men nu mot kvällen börjar jag faktist känna mig lite piggare. Borde kanske ta och hitta på något! Känns inget vidare kul för er att läsa detta, så har låtit bli att skriva idag. Kanske är det ännu tråkigare?

Som alla säkerligen redan vet så har vi fått lite snö, och tro mig, jag blev faktist glad när jag vaknade och såg de. För jag har längtat efter att få fotografera med mycket snö liggandes på träden. Skulle ha tagit mig tid till det idag men när vi kom hem efter en sväng på tornby vid 2, halv 3 så var det nästan redan mörkt. Men om snön fortfarande ligger kvar imorgon så ska jag ut och fota när jag vaknar.




nu ska det bort!

Håller för tillfället på att packa ner alla julsaker som befunnit sig i mitt rum under dessa juletider. Känns inte längre kul när jag inte har något att se fram till. Innan jul var det verkligen jätte mysigt. Och jag älskar julen. Men nu, såhär efter känns det mindre kul faktist. Snart är granen ner och då återstår bara lite småplock. Hittade föresten dom andra två filmerna sen, de hette "livvakterna" och "den tredje vågen" för de som är intresserade!

 

Noll Tolerans

Nu är jag hemma efter en kväll och natt hos Victor. Vi skulle egentligen ha åkt till alex under kvällen, men det blev inte så.  Istället var vi hemma och kollade på Noll Tolerans, jag fastnade verkligen för den och tyckte den var jätte bra. Jag gillar sådana filmer som den, beck och wallander ganska mycket. Allt känns ganska så verkligt och spännande. Okej, förrutom att poliser går själv och alltid ska göra allt själva. Så ligger det ju inte till egentligen. Men ska i alla fall tydligen finnas någon "fortsättning" på den här filmen, någon som vet vad dom heter?



Jag ska ta och fixa iordning mig snart och åka iväg och titta efter laptop med pappa och Monica. Är inte så insatt i vad som är bra eller mindre bra, men får se om jag kommer hem med någon eller inte. Får bli en uppdatering lite senare. Men ni, glöm inte njuta av de sista dagarna på det här jullovet! Jag känner mig fortfarande inte laddad inför skolan..

Film

Okej, jag ångrade mig. Nu känner jag min trötthet smyga fram och ögonen faller ihop ibland, även fast jag försöker hålla dom öppna. Här ätit lite nu och så, så jag ska jag ta med mig mitt täcke och lite tända ljus och gå upp till Jacob och se på ivanhoe som börjar om 15 minuter på kanal 3. Det är en film som visas på nyårsdagen varje år, dock har jag aldrig sett den så kanske är det på tiden nu. Kommer troligtvis somna, det är som en vana när jag kollar på film, men måste säga att just idag vore det faktist lite skönt.


Resumé år 2008

Okej, först och främst vill jag önska er alla som jag inte hunnit säga det till än, ett riktigt Gott Nytt År! Jag hade en trevlig kväll/natt som spenderades med härliga och glada människor, och dessutom min älskade Victor. Vi firade 12-slaget i hjulsbro hos familjen Assarson, och ställde oss sedan vid busshållsplatsen, i hopp om att någon buss skulle åka förbi trots att den sista egentligen gått en timma tidigare. Men tur som vi hade så dök faktist en buss upp som tog oss in till resecentrum och till buss 521 (?) för att åka ut till Philip i Ljungsbro. När vi var väl framme ångrade sig halva gänget och vi satte kvar på bussen och åkte in till stan igen. Mycket onödigt, men där tog i alla fall kvällen slut för vår del. Och kom i säng nån gång runt halv 4 hos Victor. Och konstigt nog känner jag mig inte ens trött idag, och kände inte alls för att somna om när jag vaknade imorse. Jag hoppas att även ni hade ett lyckat nyår, och hoppas ni har ett kanon år som väntar!

I alla fall så hade jag tänkt att skriva en kort resumé om vad som har hänt mig år 2008. Vad som gjort mig glad, och även mindre glad. Kommer troligtvis inte bli någon vidare lång uppsats eftersom att jag inte kommer att skriva om alla saker jag har gjort. Men lite smått, jaja, nu kör vi! Jag skulle först gärna vilja tacka min underbara pojkvän som har tillbringat ännu ett underbart år med mig. Du får mig att känna mig som en av de lyckligaste. Du får mig så glad. Tack för att du finns. Vill även tacka min familj och mina underbara vänner för ännu ett år, och tack för att ni ställer upp för mig när det gäller allting. Det betyder så mycket.

En av de sakerna som jag tycker är absolut högst på min lista av bra saker år 2008 är köpet av min Nikon-kompis, det vill säga min kamera. Jag förstod aldrig hur mycket det verkligen fanns att lära sig när det bara gällde en kamera. Har fortfarande bara lärt mig vissa grunder, som man ska kunna, så det finns mycket kvar att lära, väldigt mycket för min del. Den har förgyllt mycket ledig tid, och fångat vissa underbara ögonblick, som nu även blir sparat på ett fotografi och inte bara som ett minne i huvudet. Den har i allafall gett mig många roliga stunder. Ett stort plus för min del. Kan ju även passa på att lägga in några av mina första bilder som togs. Dom som har följt min blogg under en längre tid kan ha sett dom innan, men för er andra.
    

Jag har även hunnit med att besöka flera roliga och fina platser tillsammans med både familj och vänner.

♦Stockholm, tillsammans med Lina. Där vi kollade på när grabbarna
   spelade PSM steg 3.
 
 
♦Göteborg med min bästa vän, spenderade mycket tid på mat och långa
  kvälls promenader vid vattnet. Oh gud vad jag önskar att jag bodde nära
  ett hav ibland. Här i linköping får vi bada i sjöar och åar..


♦ Italien med min familj. Sol och bad, vad finns det egentlgien som är skönare
   än det? Roliga italenare, mycket skratt och många sevärdigheter.



♦Grebbestad med Amanda och Simone. Där hann vi med att både åka 
  ring, vattenskidor och bada med stora maneter. Vi tog långa kvälls-
  promenader och gillade att sitta på det stora berget och prata kvällar
  långa. OCH efter allsång på skansen hann jag hälsa på både Bert och
  Sussie Tapper. Bert är från Fame Factory (gamalt tv program med musik,
  lite likt idol om någon kommer ihåg) fortfarande en av mina favoriter.






♦Halmstad med min familj och farfar och farmor. Blev en kanon vecka med
  otroligt mycket sol. Kunde inte haft mer tur med vädret den veckan. Blev
  varma uppesittarkvällar med spel och strand promenader.



Efter sommaren kommer ju hösten. Inte allas favorit årstid kanske, och
de så kallade höstdeprissionerna kommer fram hos vissa. Men inte hos
mig, jag gillar hösten. Kanske just för att jag firade mitt 17 år denna höst,
och mina tjejer överraskade mig helt oväntat. Det var fantastiskt kul.
Under hösten hann Emma och jag med en Winnerbäck konsert här i
Linköping. Det var en upplevelse, och efter det har jag bara gillat hans
musik mer och mer.


Skolan börjar dra igång, ibland är det väldigt mycket att plugga och jag blir
lika trött på det varje gång. Mina betyg har väen sjunkit en del, men konstigt
nog käner jag ingen som helst prestationsångest. Jag gör så gott jag kan,
försöker ha tid för annat också. Det händer inte så mycket mer under plugg
tiden. Det blir lov ännu en gång, och julafton tittar så småning om fram. Det
firas med mat och en massa paket, skratt och prat hemma hos farfar och
farmor med resten av släkten. MEN en annan sak som jag verkligen tycker
är en av de bästa som hänt under år 2008 är att Philip äntligen bestämt sig
för att flytta hem från Norge. Det fick jag veta dagen efter julafton, och det
blev som en av en bästa julklapparna man kunde få. Jag är glad åt det, det
måste jag verkligen säga. 
Förhoppningsvis kommer 2009 även bli ett bra år
med mycket lycka, glädje och kärlek. Det hoppas jag att det blir för er alla!
Som avslut på denna långa skrift så bjuder jag på en bild på mig och Jacob
från Julafton! Hoppas ni orkade ta er igenom det här inlägget!
 


 

RSS 2.0