släktträff ikväll





Här sitter jag med två istappar till händer och en stor godispåse vid min sida, som min lillebror just kom uppspringandes med. Gullig är han. Mitt hår är fortfarande inte torrt, men som det ser ut just nu så är det
aningen mindre orange i alla fall. Hoppas bara de är likadant när det torkar. Börjar förövrigt få lite panik över att det redan är fredag idag och inte alls många dagar av lovet återstår just nu, och jag har inte gjort något som har med skolan att göra (förrutom några sidor i min engelska bok) menmen ingen panik. Jag ska verkligen passa på att njuta och ha roligt
de sista dagarna. Förövrigt är det 80års fest ikväll för min del, jag tycker alltid det är roligt att träffa släkten. Dock ska inte Jacob med, men däremot lär jag få träffa min saknade Linnea, och min kusin! wie. Det ser vi fram emot, va ett jäkla tag sen sist!. Nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på en film och försöka bli av med kylan innan jag ska göra mig klar tills farfar hämtar mig här halv 6.

fredag

har  precis kommit hem från en sväng på stan med hela familjen faktist. Fikat och shoppat och klockan är endast 2! Jag ska faktist färga håret nu, trots att jag egentlgien inte vill. men nu är det verkligen välbehövligt eftersom att det bara lyser orange när det är ljust ute. Philip ska hjälpa mig nu direkt, skriver sen :)


bilder, sanna/lovisa

  
  
         

linköpings första snö

Kom alldeles nyss in från mitt välkomnande av Linköpings första snö! Känns bara väldigt lustigt och aningen tidigt med snö just nu, det är trots allt fortfarande bara oktober. Visst kan det vara mysigt och så, men nej, inte blandat med regn! Jag gillar vintern och sådär, men verkligen inte blask! Dessutom har vi en massa månader framöver som vi kan leka med snön. Min dag har för övrigt varit lugn och skön. När Amanda och jag vaknade upp imorse gick vi ut med lilla Svante (hennes hund) på en promenad. När vi kom in från kylan gjorde vi varma mackor och satte oss med Matilda och kollade på nån knasig film. Sedan åkte jag hem en snabbis och lika fort iväg igen till Victor och umgicks ett tag innan hans träning, tog mitt dagliga bad och råkade även somna till. men du är guld. Ikväll blir det nog inte så mycket för min del, känner inte lusten att gå utanför dörren i de här vädret. Dessutom kommer i alla fall Philip hem vid 11 och då vet jag vem som kommer få världens bamse kram! wiie. Nu hade jag tänkt sätta mig och kolla igenom Sannas och mina bilder vi tog igår, vilket jag inte hunnit göra än. Och sedan tänkte jag även ladda upp några här. Kommer om ett litet tag bara!

sent för mig

Blir en riktigt snabb uppdatering just nu bara. Ligger i en skön säng hemma hos Amanda och ska alldeles strax ta och sova. Jag tog med mig Amanda och Julia till min klassfest ikväll, det var ganska trevligt. Förövrigt hade jag och Sanna en trevlig fotodag idag, tack för det och bilder får komma imorgon när jag själv hunnit titta på dom. Hann även med en stund på ikano med min älskade pappa, det var trevligt. Imorgon är det torsdag, och det innebär att min bror kommer hem! åh vad jag längtar. men nu, nog med skrivande, sömnen lockar. Puss & Sovgott! =)

middag hos karro

Har just kommit hem från den blivande 17 åringen Karolina (inte förens på lördag dock). Hon bjöd på middag och hela köret. Jätte god efterrätt, chokladmouse med smak av kaffe, trots att jag verkligen inte gillar kaffe var detta super gott! till det var det även hallon som gjorde susen! Fick träffa många trevliga och glada tjejer, jätte kul tycker jag. Tack för kvällen Karolina, även om vi lämnade dig tidigt på grund av min mammas trötthet <3

Sanna och jag bestämde oss precis nyss för att ta och fota lite tillsammans imogon förmiddag. Jag ska åka ut till henne i malmslätt redan vid halv 12, när säkerligen alla andra ligger och sover. Men det ska bli kul, så får jag lära mig lite nya saker och det är ju inte helt fel! Hoppas på många bra bilder, och nu innan jag lägger mig ska jag nog läsa på lite i mina böcker om foto, så jag i alla fall kan något. Klockan är endast kvart över tio och jag känner mig redan super trött, så varför inte lägga mig och sova så jag är jätte pigg imorgon? För övrigt så saknar jag min victor väldigt mycket känner jag!




dear nobody

Igår blev det verkligen en ordentlig slapp kväll med mamma, skönt att hinna umgås med henne lite ensam ibland faktist. Varken Karro eller jag orkade sätta oss på en buss, så både blev hemmasittande, men vad gör det när det ändå är kolsvart ute och man tror att klockan redan är 11, när den endast är. Jag kommer ju aldrig våga gå ut vid den tiden. Är tråkigt nog väldigt mörkrädd och går alltid och låtsas pratar om att min pappa är polis och att han är ca 50 meter ifrån mig. Men kanske inte så konstigt med tanke på allt som händer.

 Gick upp tidigt imorse och tog ett varmt bad och läste lite ur min engelska bok "dear nobody", som jag ligger en massa sidor back i + att det är min tur att anstränga mig och skriva en gloslista till resterande tjejer denna vecka. Men eftersom jag ändå vaknar så tidigt så kan jag ju lika bra passa på att läsa på mornarna när ingen annan är vaken, då går det ju frammåt i alla fall. För övrigt har jag ingen lust alls att plugga på de här underbart sköna lovet. Om 40 minuter ska jag träffa mina underbara tjejer Amanda och Julia, och jag sitter fortfarande med morgonrock på och droppande hår och en hungrig mage, så jag ska nog ta tag i livet nu så jag slipper stressa. Föresten så är det ett av mina mål detta lov, att inte stressa någonting, det skulle vara guld för mig och min kropp.

  

transporterad

Känns som att ordet tranportera sig passar bra in på mig idag, faktiskt även hunnit med olika slags transporter, tåg, bil, buss och gång. Wej. Det är i princip de enda jag gjort just den här måndagen, första dagen på lovet. Förrutom en paus hos Victor i några timmar. Men så kan det vara ibland, och det är just anleningen till att jag inte orkar ta mig till Karro inne i stan ikväll! Förlåt. Tror det kommer bli en hemma kväll för min del tillsammans med Jacob och mamma, möjligtvis ta en promenad till Vickan och lämna och hämta lite saker. Nu vill mamma att jag ska diskutera hennes olika jobb alternativ med henne, hon har svårt att bestämma sig, så jag får väl försöka hjälpa till (om jag på något sätt kan). På torsdag kommer min saknade bror, och jag kan inte göra något annat än att längta till max, du är efterlängtad här hemma!

mantorp

Hemma från Mantorp nu! Blev en mysig kväll igår med mycket skratt.
Underbart att få lite mer tid med er flickor. Hinner inte skriva så mycket
ska bara lägga in några bilder, ska gå iväg till Victor nu ett tag innan
hans träning. Blir en bra promenad för mig till hjulsbro, det behöver jag
säkert (om man kollar på den IRONISKA bilden nedan).

 

          

kjol

 
Tänkte bara lägga in en bild lite snabbt här,
på min kjol som jag äntligen är klar med. Blev en
väldigt liten bild men ni ser nog! :)


söndag



♥ Ikväll blir det mys med dessa underbara flickor
i mantorp med middag och tjejsnack! Vi har inte
hunnit umgås bara vi på ett tag nu, så jag tycker
det ska bli jätte kul. Ni är guldvärda tjejer ! ♥

För övrigt är klockan nu omställd och det betyder
att jag vaknade redan vid 8 imorse. Haft en mys
morgon och nu ska jag städa lite faktist. Sen tar
jag nog en tripp till Farfar och Farmor som jag
saknar väldigt mycket.

Sanna och jag har pratat om att ta någon dag
att ägna åt foto på något sevärt ställe! Vore guld
att ha någon att fota lite med. Hoppas på det! :)

lamotte

 louloulamotte

Tycker det är i princip patetiskt att
denna underbara LouLou åkte ut
idol när det finns vissa kvar som
är så himla mycket sämre. Som
inte ens kan sjunga! Jag menar
vad gör Johan? skriker? LouLou
var värd, det såg så lätt ut att för
henne att sjunga. Svenska folket
verkar inte rösta efter sångröst iaf,
för visst kan inte johan sjunga bättre?

För övrigt har Karro åkt hem nu,
så jag ska väl sätta på en film
och mysa lite för mig själv.

tack amanda för att du är den
finaste människan som finns!
Mycket kärlek till dig <33


Simone



Är en aning avundsjuk på denna brud som åkt iväg till USA, troligen
sitter hon på planet just nu och bara längtar tills hon ska få shoppa allt fint
hon ser och få njuta av lite värme. Medan vi här hemma sitter och fryser (t.o.m
inomhus!!!). Vill önska dig en trevlig vecka, och någon här hemma kommer
att sakna dig väldigt mycket. Jag längtar redan tills du kommer hem igen <3.



Suttit uppe och pysslat med Monica ett tag däruppe nu, mysigt! Och nu
kom Karro hit, får se vad vi hittar på för något. Förhoppningsvis kommer
Marina också hit, men det vet man aldrig ;). Ha en trevlig kväll! <3

.

I feel so unsure of myself.
I feel like a ordinary person and I don´t want to be that ordinary person.
I will be myself, I want be loved as an eccentric person.
I think that my life turned downstairs and the only thing I want to do is be at home.
I have no energy and no power.


16:47

Det blev en sväng på stan med min pappi, och precis innan vi skulle
åka hem stötte vi på Linnea och Julia. Så jag bestämde mig för att
stanna kvar en stund till och även hinna se Hanna, Erica, Moa och
Alex som skulle uppträda för att samla in pengar till cancerföreningen!
Jätte duktiga tjejer de där! Julia hittade en mycket fin jacka, och efter
många om och men så blev det även en brun! Hann även träffa min
marina på stan <3

Nu har precis varit och handlat en sväng med pappa igen och nu ska
jag sätta på en film, börjar känna mig lite trött. Vaknade vid 9 imorse.

Synd att detta inlägg också behöver se ut som en uppsats, men bloggen
 vill inte låta mig lägga in några bilder av någon konstig anledning.

idiot blogg

hatar bloggen när det inte går att lägga ut bilder, knas!
däröfr vill jag inte skriva nu, ettt långt tråkigt inlägg utan
bilder. uppsats! no. ska nog till stan med pappa snart!

något vi har sett fram emot, verkligen!



Och så blev det äntligen lov!
och fy tusan så skönt det känns.
Sista lektionen var dessutom en rolig lektion, mode- klädsömnad och jag blev
klar med min kjol. Bild får komma imorgon för nu är det lite knappt om tid innan
idol börjar! och jag är pepp som vanligt. Ska se det med con mi familia och vara
social och sedan ska jag ta mig en skön promenad till min victor. Så får bli ett
vettigt inlägg imorgon! =) Ha en trevlig kväll.

bio

Upptäckte precis att min mobil som av någon konstig anledning inte har gått att sätta på sen den en dag fick några små regndroppar på sig, nu fungerar! Det går att sätta på och ringa till den och sådär, men det går fortfarande inte att skriva sms, när man ska göra mellan rum händer något annat etc. så de va väl inte till nytta i alla fall, får väl gå med min (mini)mobil jag har nu :D.

Efter teorilektionen med Benne idag åkte jag hem och tog ett varmt och skönt bad (som vanligt), vilket hon även sa va en bra sak att göra för att försöka undvika stressen. Sedan va jag duktigt och plockade undan i mitt rum, som alltid lyckas bli lika stökigt varje morgon. Även hunnit åka iväg och handla med min älskade pappa.

Strax kommer Simone hit, och senare ikväll ska vi på "high school musical 3" med dom andra tjejerna och ha det lite mysigt. Jag hoppas på att jag förstår filmen, trots att jag bara sett ettan på dubbad svenska och inte sett en endaste snutt av tvåan. Men det bli nog kul + att jag får träffa mina saknade tjejer. Hoppas inte filmen är allt för barnslig, vilket jag tyckte ettan var, men kanske va de just för att den var på disneychannel och dessutom dubbad.

Imorgon är sista dagen innan lovet, och jag har inget alls att plugga tills imorgon. Känslan att komma hem och ta dagen som kommer, inte ha en endaste sak man måste se till att göra är så jävla underbar ! JAg menar det verkligen, låter helt sjukt, men är så himla trött på skolan just nu bara. Mina lärare verkar ha svårt att just sprida ut sina saker. och stackars Kerstin som ska läsa 900 sidor som klassen i princip skrev tillsammans på hennes orginella prov!. men nu är det snart lov, och det har varit ljusglimten i plugget varje dag.

Nu ska jag se till att hitta något i min garderob som jag ska "göra om" till ett annat plagg på mitt iv val imorgon, sedan väntar god mat! :)

victor claudius <3 lovisa brandt

utelåst

Att bli utelåst börjar nu för tiden bli en dålig vana för mig, känns som de händer var och varannan
dag. Och en av de gångerna var idag. Satte mig på baksidan och försökte plugga lite, trots dom
100 bussarna som åkte förbi på mindre än fem minuters mellan rum. Fick i alla fall tag på farfar
och farmor som skulle komma och öppna åt mig, fast då ångrade jag mig och ville åka med hem
till dom ett tag istället. Skulle jag slippa vara ensam + att få träffa dom saknade människorna som
jag inte hunnit träffa på två veckor. så det va trevligt! Pappa hämtade mig efter några timmar och
nu har jag paus i mitt religions pluggande. Gick in till Jacobs rum en snabbis för att skriva det här.
och han ligger och sover för ovanlighetens skull menar jag, det händer ju inte varje dag eller så!
men ska låta han sova vidare nu och återgå till köket (där jag konstigt nog pluggar bäst). I mitt rum
hittar jag konstant massa andra saker jag vill göra än att plugga så där kan jag inte sitta, någon
som känner igen sig på den punkten?

bara för att det inte ska vara så dystert inlägg, så tar jag en bild. Enda vettiga jag hittade på denna
dator i vilket fall! Dock lite gamal.


måndag

Fotokursen igår gav mig mycket lärdom och inspiration. Mamma följde med mig in,
för jag visste att jag inte skulle hitta (som vanligt) krångligaste vägen in på frimis.
Jag trodde vi skulle vara ca 5-6 stycken, men icke sa nicke, närmare 20-30 var det
i alla fall, varav de flesta va gubbar om jag gissade rätt. I alla fall, handbollsmatchen
 vann dom med 1 mål efter en jämn match. Tack för sällskapet Joel!. Kvällen spen-
derades sedan hemma hos Victor, med tårta och grejer för Albin (lillebror) fyller 3
imorgon! wie. jag älskar dig.

Somnade så fort jag kom hem efter skolan, och likaså Jacob som skulle väckt mig!
När jag vaknade sov fortfarande mitt huvud i några timmar och jag hade ingen mot-
ivation alls till plugget. Men de va bara att göra de, vet inte om något kom in, men
efter 3 timmars läsande känner jag i alla fall mig duktig. Ingen tvekan på det inte!


Bild från öland, sommar 2007 med Lina. Vore inte helt fel med lite värme!

19-10-2008

För mer än 3 år sedan såg jag en vacker pojke skymta
i korridoren. Inte långt därefter lärde jag känna denna
underbara människa. Just idag, fast för tre år sedan,
 den 19 oktober 2005 blev jag en av de lyckligaste tjej-
erna. Det var nämligen då vi två blev ett, du och jag äl-
skling.

Vecka efter vecka har jag levt detta lyckliga liv tillsam-
mans med dig och genom den tiden har du lärt mig
otroligt mycket. Du har hjälpt mig på vägen att bli den
jag är idag. Utan dig kanske jag inte skulle vara den
Lovisa jag är idag? Jag kanske inte alltid har varit den
bästa, men det finns inte någon som är perfekt, och
det är kanske tur det. Men för varje dag som går så
blir min kärlek bara starkare och starkare för dig.

Efter tre år tillsammans med dig har jag lärt mig att
förstå innebörden av kärlek. Du har visat mig vad äkta
kärlek nnebär. Vi har lyft oss upp från "jag tycker du ser
bra ut" och " jag tycker om dig" till "jag älskar dig". Inne-
hållet av de tre orden betyder mycket. Och när jag säger
det till dig menar jag det verkligen. <3333


jag älskar dig victor claudius

Jag ska sätta mig och plugga ett tag nu, och sedan skjutsar mamma ner
mig till fotokursen som jag ska på i eftermiddag. Efter det ska jag se på
Victors match conJoel och sedan ska jag hem till älskling. Hoppas ni får
en trevlig dag,  <3


lördag



Är så jävla trött på vissa människor som ägnar sina liv åt att prata strunt om
andra istället för att bara sköta sitt eget. De verkar som om vissa människor
drivs av viljan att behärska, förtrycka, förstöra och hata andra människor och
deras liv. Jag vill inte ha vänner som snackar skit, jag vill inte ha falska vänner.
Det finns inget vettigt med det, det finns inget som blir bättre, det är bara att
inse att man inte gör det. Detförstör för andra som tycker om sina egna liv.

Idag gick jag upp vid 9 tiden, tog det lungt och satte igång med plugget redan
på morgonen så jag skulle få det lite lungt sen. Victor kom hit ett tag förrut,
ska träffas mer imorgon då vi har varit tillsammans i tre år <3 Tror jag ska ta
en liten promenad för mig själv en stund nu och sedan blir det sängen..


   Bilderna är från igår när vi var hemma hos min kära vän Amanda <3

fredag, IDOL

Har precis ätit lite mat och ska alldeles strax cykla iväg till Amanda. Ska bli så himla kul att träffa henne, och de andra tjejerna vilket ingen av oss haft tid med på ett tag nu. Dels på grund av skolan, och de har även haft lite nollning och sådär. Men ikväll, äntligen är det vi! Vi ska självklart se Idol klockan 20.00 och precis som förra veckan har jag längtat till tusen! Vi ska även vara nyttiga och äta frukt ;) dock har jag redan köpt mitt godis idag så, inklusive chips. men vadå, det är gott. Här satsar vi på att gå upp i vikt istället för ner, tycker jag är bättre och även roligare :D. På håltimman idag åt jag lunch med pappa och vi tog även en runda på stan, mysigt! och så hittade jag en jätte skön väst :). Vet att många inte tycker om att läsa om vad som händer på dagarna och så, men jag tror att min blogg blivit en sådan. Imorgon får det nog bli en religions dag och på söndag är det en speciell dag, vi firar tre år <3. Dessutom ska jag på fotokurs då, angående min kamera :D. som förövrigt har fått ligga orörd hela veckan :(:(:(

Nu ska jag inte sega längre, Amanda ska bli förvånad över att jag är så snabb! iih, så nu sätter jag på ipoden och tramar iväg i rask takt. (ni som känner mig vet att jag inte kan cykla snabbt). Ha en trevlig kväll, och rösta på Lars! =D


bert karlsson



matlagningsakuten

ae nu är det fan dags för Bert Karlsson att pallra sig till Katedralskolan och
undersöka våran mat. För herregud vad äckligt det är! För er som inte går på
skolan kan jag ju berätta att idag fick vi exempel; kebabpytt, vad fan är det?
Pyttipanna med kebab? Igår fick vi panerad fisk med tzatsiki och potatis.
Ännu en gång vad är det? och en gång det värsta enligt mig, en röd gryta med
nån fisk eller så, med stora hela ägg i? Snälla Bert fixa något. Du kan ju de där,
för matlagningsakuten sköter du ju bra, någon som sett det? Jag gillar Bert iaf!

Idrott på raketcentra idag till klockan 4, kul med tennis, badminton och squars!
Inte ofta man får göra sånt på idrottslektionerna inte. Bra Bennne! har inte hunnit
göra så mycket efter att jag kom hem vid 5-tiden. Tagit ett skönt bad och ätit glass.
Nu ska jag ännu en gång ta tag i mitt plugg (som de känns som jag tjatat tillräckligt
mycket om här, men det är ju trots allt min blogg) som väntar, spanska prov imorgon
igen. Skriva uppsats om något ämne vi inte fått veta än, men det ska nog gå bra. För
övrigt gick mitt spanska prov igår rätt så bra tror jag! bättre än väntat :) och det är alltid
lika skönt att känna så, dock kan jag inte veta något förens jag fått tillbaka det! wiie.

det finns en ängel på vår jord, en väldigt vacker en, jag tycker verkligen om dig <3


tänka sig!

Min dag har inte bestått av så mycket mer än vad dom kommer att göra sista dagarna innan lovet nu. Inget vidare, men sånt som måste göras bara. Antar att alla har mycket nu innan lovet precis? Det är spanska som gäller idag, prov imorgon. Pero, ale! no te preocupes para hacer el test. No acuerdas de despúes la vaccacion. Hay no riesgo para ig mañana verás. Calmarme gracias!  just precis, lugna ner mig. Skolan, vi behöver luft också! Räknar ner varje dag till lovet, det är väldigt väldigt väldigt uppskattat, säkert av väldigt väldigt väldigt många skulle jag kunna tänka mig. Känns som att det skulle ge mig mer att vara hemma varje dag och plugga på egen hand och gå till skolan när det är prov, i alla fall nu innan lovet. Får se hur det blir med den saken. Skulle gå så mycket bättre bara.

Nu ska jag ta mig ett varmt och skönt bad som vanligt! Sen ska jag lägga mig tidigt så min kommande dag blir bättre än som varit idag. Lessen att de blev så kort och tråkigt inlägg idag, men har inte mycket mer än så att skriva just nu faktist. Min dyrbara plugg tid rinner ut i sanden, och försvinner ;)

estoy enamorado de tú <3 mi haces alegre


på pappas jobb

Blir en liten snabb update nu. Köpte med mig lite fika och satte mig på pappas jobb för att plugga lite. Mycket väl behövligt. Finns så mycket annat att göra hemma så att man får svårt att koncentrara sig, eller ja, i alla fall jag. Dessutom har säkerligen min lillebror massa vänner hemma och då blir det ännu svårare :p. Ska stänga in mig resten av dagen, så ingen dator för min del! Hoppas ni får en kanon dag ..

wake up happy, be happy

Pappa och jag har precis gått igenom ekonomin tillsammans för andra gången idag. Första gick rent ut sagt åt helvete, hjärnan ville inte släppa in något och det fanns ingen koncentration till godo. Eller så kunde jag det helt enkelt inte? Men nu har jag pluggat på det på egen hand och nästa förhör gick så mycket bättre. Ett steg framåt, bra Lovisa. 

Nu väntar ett varmt bad på mig däruppe, sedan blir det mat con la familia. Och klockan 21:00 ska jag se på "se upp för dårarna". Jag tror jag har  sett den förrut nån gång, men är inte säker. Dock sitter min bror här och säger att jag inte borde se den, men det hindrar inte mig. Jag ska se den, den verkar vara bra.

Dagen har inte bestått av så mycket mer än det här faktist, är väl sånna tider nu då plugget kräver mer än någonsin av en. Men snart är det lov, och gud vad jag längtar efter det. Ska bli otroligt skönt! Och som avslut måste jag säga att jag saknar mina tjejer, jätte jätte mycket. Synd att det inte blev att umgås så mycket i helgen, men det blir snarast. <3



natti



godnatt

Mina ögon håller nästan på att somna av sig själva nu, så tänkte gå och lägga mig nu och kolla på greveholm! En ny dag imorgon, söndag, innebär en hel del plugg som väntar för min del. Har även hört att det ska bli fint väder, så varför inte passa på att vara ute lite!

time of your life

Pappa och jag har precis varit och inhandlat lite godis, gott. Jag valde faktist att stanna hemma ikväll istället är trött, trots att jag knappt inte gått utanför dörren efter att jag kom hem från Victor imorse. Känns som söndag, väldigt mycket. Men jag gillar att va hemma så inga problem med det :). Ska gå upp och umgås lite med min kära Pappa och Monica nu, sen tror jag faktist att jag lägger mig och myser framför en film.. FÖresten så blev issas hår bra, hann dock inte ta nån bild, men det lär komma inom snar framtid för den som vill se. Kanske skriver ett godnatt inlägg sen, om jag inte somnar brukar ha ganska lätt för det när det gäller film och tv tyvärr <3

färgning av hår

Isabelle

Lina gick alldeles nyss hemåt efter en trevlig pratstund med mat.
Just nu sitter jag och inväntar issa, som ska få sitt hår färgat. Hon
ska ha mörkt igen den tjejen, hon trivs bäst i det, och man ska ju
följa sitt hjärta. Hon ska senare iväg på bio och jag ska nog gå
över till Lina, och spela lite gitarr, som jag tror att jag kan, eller inte.

Annars har min lördag varit väldigt seg, inte gjort alls mycket faktist.
Kollat igenom ekonomin, men de blev verkligen bara att kolla igen-
om. Får bli mer av det imorgon. Men nu ska vi sätta igång frisör sa-
longen ;). skriver mer sen.


fredagkväll



Min bästa vän kom hit vid 7 tiden och då hade jag köpt hem thai-mat till oss
som uppladdning inför vår mys kväll! Snabbt där inpå kom även Gamsäter
och gjorde oss sällskap. Klockan blev 8 och det var äntligen dags för Idol, 
som verkligen var efterlängtat sen hela veckan tillbaka, och som vanligt
gjorde Lars bra ifrån sig. Helt fantastisk är han, gör sitt egna av allt, gillar de. 

Nu sitter jag här tillsammans med Lina och Lina och kollar på fredag hela
veckan, de gör för tillfället lite narr av björn gustavsson. Lite roligt faktist.

Föresten mamma ringde idag och berättade att hon skulle vara på tv på
östnytt ikväll och att hon hade varit jätte nervös innan, men såklart missade
jag det. Så måste försöka hitta det på internet. Förlåt mamma, om du nu
läser det här. I love you <3

Får se om jag åker till Victor ikväll eller om han kommer hit, något av det
blir det i alla fall. Alltid lika mys. <3

Jag skriver imorgon, ska återgå till mitt sociala jag med mina fina tjejer
 hoppas på en fortsatt trevlig kväll för er alla :)

studiedag



You and me together, through the days and nights
 
Imorse vaknade jag brevid min älskling, hans alarm på mobilen ringde
klockan halv 7 och först 5 minuter senare kom jag på att vi var lediga!
Sånt man alltid önskar ska hända när man ska upp på vardagarna, att
man råkat gå upp en timma förtidigt så man kan gå och lägga sig igen.
Det brukar i alla fall vara en dröm för mig vissa dagar, trots att jag vanli-
gtvis är morgonpigg. Dock kanske inte klockan 7..

Har blivit en riktig pluggdag för mig idag, har fått en hel del gjort, vilket
känns väldigt skönt! Just nu väntar jag bara på att pappa kan ska komma
hem och förklara lite ekonomi för mig. Någon gång i eftermiddag ska jag
ta en promenad med Mia, som jag inte umgåts med på´, ja fy tusan närm-
are ett år. ja, jag vet helt sjukt. Men vi kom på att vi bor så pass nära nu
(nästan grannar) så varför inte passa på att ses lite oftare? ska bli kul iaf.

Imorgon återgår vi till spanskan efter nästan 2 veckors uppehåll, och det
blir läxförhör på direkten. Och denna gång krävs att jag gör bra ifrån mig,
för det har jag verkligen inte gjort dom andra gångerna, och nästa vecka
är det prov, jippie! Sedan har vi bara sex & samlevnad ett tag, och iv. så
det blir ingen hård dag faktiskt, skönt skönt! men nu ska jag ta och läsa
några sidor i "dear nobody", riktigt bra. Puss <3

baby, you´re wonderful!


Lo habitual

"Det kallas tvivel, de där som stör,

ja de kallas för klump i magen

och ett konstigt humör"


usch tusan, här sitter jag med till största del alla mina böcker vid sidan om mig.
Har så svårt att komma igång bara, sen brukar det gå galant. Har haft en kortis
dag i skolan, började med sex & samlevnad i två timmar, några från "kärleks-
akuten" som var och pratade med oss. Det va vettigt, fick köra lite lekar & sådär.
Slutade redan vid 12 idag, och på lunchen fick jag även träffa min älskade Lina.

Karro ringde nyss och sa att hon skulle ta bussen till mig nu, så hon kommer väl
när som helst skulle jag tro. Vet inte vad vi ska göra, men trevligt blir det säkert =)
Simone skulle kanske också titta förbi en stund, återstår att se. Jag får skriva mer
sen, hoppas ni får en super trevlig kväll och imorgon väntar en studie-dag <3.



...

"Hey there Delilah"

äntligen fått träffa min Amanda idag, var ett bra tag sen vi hann umgås sist.
Vi käkade på stan med anna och gamsäter efter skolan och åkte sedan hem
och tog det lungt och pratade lite bara. du är underbar, tack för du finns i mitt liv.

har precis suttit med pappa och försökt förstå skillnaden på ekonomins alla intäkter,
inkomster, inbetalningar, kostnader, utgifter och utbetalningar bl.a. det går sakta och
även rätt ostadigt frammåt. Men det ska kunnas tills tisdagsprovet iafall.

Fryser ihjäl, gjort ända sen jag kom hem så ska ta mig ett varmt bad nu tänkte jag
och sedan kolla på film med Jacob, sen är det sovtajm för min del! möjligt att det
blir att sova till mina nya favorit låtar, någon björn nilsson som sjunger, riktigt bra
är det iafall! =) avslutar detta inlägg med en bild på mandisen! <3


save my soul




my guardian angel, really really miss you

saknaden är som vanligt stor, men idag är den oerhört stark..
återstår bara några veckor tills jag får se dig igen! men den
tiden lär gå snabbt, med allt som jag har att göra. Skolan rullar
på i hög hastighet och det som återstår av dagen efter skolan får
för det mest ägnas åt plugg. Bara att kämpa, det blir lungt snart!

sitter förövrigt här och äter klementin efter klementin samtidigt
som jag försöker läsa min engelska bok, och tro mig den är
faktist bra. Monica har åkt iväg och jobbat, och pappa är i sthlm
så jacob och jag får klara oss själva ikväll, vilket jag tror går galant.
Han lär väl somna snart, pluggar till sina två prov han har imorgon
och varje gång han pluggar och jag kommer in till honom har han
somnat, hih. Inget idol på tv idag, suck.


girl put you records on



what a beautiful girls!

Blev inte som väntat igår, vi bestämde oss för att åka till Irma och ta det lungt
några tjejor med godmat och kladdkaka som hon hade varit duktig och bakat.
Fick lära mig att det var gott att värma kladdkakan i mikron några sekunder
innan man skulle äta den, för då smakade den nybakat. Se så lite man vet ni...
jag var nog den enda som inte visste det, men ni som inte provat, gör det!! =)

Blev en tidig hemkomst för min del, marinas vän från Norrköping, samra?,
skulle hem till Norrköping på kvällen rätt skapligt så jag åkte med dom eftersom
vi skulle utåt ekholmen alla tre. Trots att vi sammanlagt satt 2 timmar på buss
igår, så var det värt för att träffa dessa tjejer! Fick även lära mig teckenspråk,
Vilket egentlgien är riktigt fränt tycker jag. Så nu kan jag även det !

Känner mig faktist duktig idag också, läst ut min svenska bok (äntligen!!) och
skrivit min uppsats till IV- valet klart. Känns riktigt skönt. Dock har jag mer att
ta tag i, men har gott om tid idag. Och veckan vi har framför oss ser ut att bli
lugn för en gångs skull :-)


better together


There's no combination of words

I could write to describe you,


Det är lördag, klockan är tre, och jag sitter fortfarande här i mjukiskläder.
Har precis ätit lite mat och nu blev det att hugga in direkt på godispåsen.

Victor kom hit igår kväll, kollade på idol och övade på att diskutera, vilket
vi kommit fram till att jag inte alls är bra på, klarar inte av det utan att bli arg.
Känner mig aningen dampig. Iafall så blev det en mysig natt, love you <3

Senare hoppas jag på att träffa amanda, men först måste jag ta tag i lite
plugg, bäst att jag gör det nu faktist. Vill även passa på att säga krya på
till lilla Lina som ligger hemma och sjukar sig med halsfluss eller något
i den stilen. Varken prata eller ses kan hon, så ja, KRYA PÅ DIG så vi kan ses!


efterlängtade fredag

Äntligen fredag! åh herregud vad skönt det känns att vara hemma och slippa tänka på något att planera inför morgondagen. Ser ut att bli en lung helg för min del, vilket känns väldigt välbehövligt. Har nämligen gått och blivit sjuk, ännu en gång. Ska jag aldrig kunna börja träna eller? Jag som är så pepp på det. Lär även bli en hel del läsande för min del i helgen, måste läsa ut den där svenska boken, och nu har jag även fått en engelska bok, vilket krävs en väldig koncentration för mig om jag ska förstå! Men den verkar rätt bra. tror nog inte ni vill höra vad den handlar om iof ;p.

Vart en seg fredag idag också med 2 och 1/5 timmas håltimma, Karro och jag gick och köpte klementiner istället för godis :D & det är nästan så att det är godare också! Va även inne på skoaffären D.n.a och helt plötsligt såg jag ett råtta springa in från dörren. Fast iof var det en mus. Blev ett jävla liv därinne, men kun var det =). Sedan träffade jag min kära pappa och gick en sväng på stan och inhandlade lite nödvändigheter!

Ha en super helg, jag lär uppdatera =)


when everybody hurts



Idag har jag ingen som helst rolig uppdatering att komma med. Är så fruktansvärt trött att jag håller på ramla av stolen. Slutade redan vid 12 idag, vilket var otroligt skönt! Gick en kort sväng på stan med Leo & David i ösregnet innan jag satte mig på bussen hem. Har prov imorgon & har inte öppnat boken än. Men administration är kanske inte ett ämne som är så ansträngande heller för den delen. Det ska nog gå bra, om jag sätter igång snart.

Han gav mig världens rysningar igår, helt otrolig röst: http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.648571&renderingdepartment=2.19545

<3 victor, jag älskar dig!

RSS 2.0