deltävling 4


Såhär ser kvällen melodifestival upplägg ut. Det är de som gäller för mig
ikväll. Hoppas på att Agnes har något bra att bjuda på, har även en hög
förväntning på Anna Sahlene. Älskade henne när hon sjöng för Estland
för riktigt länge sen, och jag var riktigt liten.

Chokladmässan var nog ingenting för mig och min bror. Vi tillbringde
endast en timma där. Men köpte med oss lite god choklad hem till
pappa och monica i alla fall. Men blev fascinerad av all dekorerad
choklad som fanns där, en del choklader var verkligen jätte fina, jag
vet, det låter helt sjukt att säga så. Men det var faktist det. Nej nu missar
jag väl troligen Agnes om jag inte slutar skriva.

chokladmässan

Lördag idag, och som vanligt på lördagar så rinner tiden verkligen bara iväg. Julia och jag har haft en skön morgon med lite hundlek och målning av naglar. Nu har jag precis fått i mig lite mat och jag och Jacob ska när som helst ta bussen ned till stan för att gå ner till cloetta, där choladmässan idag infinner sig. Har aldrig varit på det förrut så ska bli kul att få se hur det är. Vann biljett dit när vi körde paketleken i julas, det känns som det inte var allt för länge sen faktist. Om det fortfarande är ljust och soligt när jag kommer hem (ingen aning om hur mycket tid som kommer spenderas i Cloetta Center) så ska jag nog ut och fota lite. I och för sig så är allt (speciellt naturen) så grått och tråkigt just nu. Så skulle hellre föredra att fotografera en människa. Men nu ska jag nog ta och sätta lite fart på tempot så jag kanske slipper stressa de sista 10 minutrarna innan bussen går, som det vanligtvis brukar bli.

A Touch of Chocolate 2009  


home

Hemma nu efter en kanon bio! Rekommenderar den, och visst gick det bra utan att ha läst boken.
En film med spänning, romantik och våld. Det mesta fanns med. Dock väldigt många namn att
hålla reda på. Julia är också här nu eftersom att bussarna till hjulsbro slutar gå så himla mycket
tidigare än alla andra. Så nu ska jag vara social och inte sitta här och skriva, vi hörs imorgon! <3

Män som hatar kvinnor

"Det är sättet du fångar mitt dåliga humör och
På nått sätt gör allt bra
Det är sättet du fumlar och sättet som du för din
Hand genom mitt hår"

- Lasse Lindh, det är sättet du rör mig


Underbara, älskade fredag. Så otroligt skönt. Har tyvärr inte fått njuta av den där sköna känslan av att det faktist är fredag, veckan har gått så otroligt snabbt. Känns som att jag inte hunnit med någonting alls. Bara haft en massa som har med skolan att göra, men det är bara att glömma nu. Nu är det ju faktist helg. Har trafikant utbildning som IV val i skolan just nu, och kan inte påstå att det är lika roligt som varken mode- klädsömnad eller hantverksorientering (hår, smink, hud). Fyra hela timmar i veckan. Ingenting för mig att sitta stilla och lyssna sådär länge. Men är väl förhoppningsvis i alla fall något man har nytta av i framtiden.

Ikväll blir det i alla fall att träffa mina små hjärtan Julia och Lina. Länge sen vi umgicks bara vi, trion tillsammans. Har planerat att laga mat tillsammans för att sedan se, som jag sa igår, "Män Som Hatar Kvinnor" på biopremiären 21:30. Antar att vi inte kommer vara ensamma i biosalongen den här gången, som vi var när vi såg High School Musical 3. Lite små kul faktiskt. Ska nog ta och läsa nån resencion om boken så om jag nu skulle va trög slipper sitta och fråga de andra flickorna. Filmen kommer tydligen vara i två och en halv timma, det är rätt långt. Inte många filmer som vanligtvis är så långa.

Blev en ovanligt sen natt för min del, tack vare filosofi boken. Jag har alltid en väldigt trött och seg period mellan 10 och 11, men efter de så piggnar jag oftast till. Så det gick faktist bra efter den tiden. Och provet var kanske inte så svårt som väntat, men lika bra att inte säga någonting innan man får tillbaka det. Men i alla fall ska jag nog ta och sätta på en film ett tag nu och kanske sova innan jag träffar flickorna.


gammal, men mycket fin bild. Jag tycker om er mycket.

hela natten lång

Har tagit ett varmt bad som avkoppling från "pluggandet". Har i alla fall lyckats läsa igenom allting för andra gången i filosofi boken nu. Kanske har det fastnat lite mer nu. Kanske har det blivit lite klarare än innan. Kanske bör jag läsa fler gånger. Nu ska jag till Victor, han har spelat match i norrköping. Glömde dock fråga hur det gick, men dom vann säkert! Vi ska nog plugga hela natten lång vi! Puss och Godnatt vi hörs imorgon ♥




one last time

Äntligen hemma ifrån skolan. Sista lektionen fick Emma och jag äntligen ha vår egna lektion med box på idrotten. Körde slut på vår klass ordentligt, men visst gick det bra. Skönt att ha det gjort nu i alla fall, bara att förbättra min kondition till coopertestet i vår nu då! Får se när jag börjar med det på allvar, för det ska jag faktist. Efter idrotten gick jag (pinsamt värre med mjukisbyxor och stövlar) en sväng förbi steaves och hälsade på mina tjejer som satt och fikade. Hann tyvärr inte med det nån längre tid eftersom att min kväll är tvungen att bestå av plugg, plugg och plugg. Bara denna vecka sen är det lungt i en vecka, och det är delvis det som glädjer mig. 

Fick alldeles nyss ett sms av Lina och Julia där de stod att de fått tag i biobiljetter till "Män Som Hatar Kvinnor" till oss, som har premiär imorgon på filmstaden. Ser fram emot det, har även hört att det går ryckten om att den filmen kommer ses av fler än mamma mia. Och då blir det en riktig höjdare. Skulle varit kul om man hade läst boken och fått egna intryck och föreställningar, men ofta så förstör filmer lite sånt. Eftersom man så gärna ville att allt skulle vara och se ut som man trott. Men litar på alla andra som läst boken, då är den skit bra! Nej nu är det verkligen filisofi som gäller för min del. Usch och fy och blä.

Helt fantastisk låt!  ♦ The Kooks - One Last Time


busigare, modigare och envisare




Vet ni hur mycket en liten hundvalp växer på en vecka? Det är helt sjukt.
Han har redan blivit dubbel så stor som den underbara fredag då vi
hämtade honom hos sin familj. Han har blivit mycket busigare, modigare,
och envisare än då. Han har kommit på att han älskar hår, långt hår som
går att bita i. Så nu går jag med luva hemma ibland. Innan man lär sig vad
man får göra och icke så är det inte lätt. Han älskar i alla fall att somna i knät,
och komma fram och gosa med en, därav valet av bild.

Min kväll fick sig i alla fall en liten del plugg. Kan inte påstå att det var tillräckligt
men helt klart bättre än inget. Men något som fortfarande glädjer mig är att våran
engelska lärare både har tagit bort ett prov som skulle varit den kommande veckan
och har väen lyckats göra så att vi inte ska ha något seminarium i halvklass. Känns
som de lättade en hel del för mig, eftersom att det är bland det värsta (enligt mig)
redovisningssättet någonsin.

Nej nu ska jag nog ta och lägga mig. Jobbig dag väntar imorgon. Den vanliga
torsdagen 8.10-16.00, troligen inget som någon skulle se fram emot. Godnatt!


header

Ny header, känns nytt, känns roligt, känns fräscht,
känner mig mer lockad av att skriva.
Vad tycker ni?

flowers


härlig bild tycker jag, får mig att tänka på sommar och värme. Skulle inte
sitta helt fel just nu faktist. Egentligen borde alla resebolag ha högkonjuktur
nu under vintern istället, för då är det nästan dubbelt så skönt att vara i ett
varmt land. Eller?

filosofi

Jag tycker verkligen att det är otroligt motbjudanade att sätta sig och plugga när man kommer hem från skolan. Och idag är det extremt, det går verkligen inte. Filosofi är väl inte heller något sådär fruktansvärt jobbigt ämne direkt, eller jag har ingen aning (började nyss med det). Trots det så går det i alla fall inte att öppna boken. Nej nu är det det som gäller, oavsett vad! hatar skolan. Skriver senare.


stronger than jesus



Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
Bring it on; wars and diseases
You know that love can do you like a shotgun


Liten text, tagen från den fantastiska låten "stronger than jesus" gjord av A camp. Ett litet låttips såhär på kvällskvisten är kanske inte är så illa tänkte jag, dessutom är det en lugn låt som ni säkerligen kan somna till ikväll! Blev inte som jag sa, att jag skulle plugga eller sova. Satte mig här och fixade en del saker istället. Skulle heller inte bli några mer inlägg, men det blev det visst. Jaja, Ibland blir inte allt som väntat. Fick nyss min godnatt puss av den älskade lille vovven, och nu ska jag faktist också lägga mig. Troligen är scrubs på tv också! Passar alltid perfekt tills man ska sova, bara för de så älskar jag det.

godnatt <3

how could I explain my love to you?

Hur beskriver man det obeskrivbara? Hur fattar man det ofattbara?
Hur sätter man ord på det som är för stort för alla ord? Den känsla
som är för djup för hjärtat att bära. Som får det inre att brista,
spränger gränser, svindlar sinnet, lättar kroppen, lyfter anden
som för oss till höjder och djup vi aldrig anat. Som får alla
föresatser att falla. Ändrar allt så att vi varken vet in eller ut.
Utom när vi älskar.

- Jag vet inte, allt jag vet är att det är så vår kärlek är.

fettisdagen

Får väl börja mitt inlägg med att gratulera kronprinsessan
Viktoria som nu är förlovad/ska förlova sig? ah, det gör mig
ingen betydelse vilket av de. men kul!


bild från: Realtid.se

Min tisdag har varit helt okej. En aning upp och ner mitt på dagen, på grund av trötthet. Kan bli så ibland, efter lov och helger. Men det är bara att ta igen med lite extra sömn inatt. Eller så kanske det var just nervositeten inför matteprovet som var idag, som sedan släppte och gjorde mig fruktansvärt trött istället. Det är något jag troligen inte kommer få något svar på, så inget att spekulera i.

Efter skolan planerade jag och Emma lite inför vår idrottslektion som ska hållas på torsdag. Känns bra nu. Efter det var det träning för min del, och det blev afrikans dans igen. Känns skönt att äntligen ha fått mig ett ordentligt träningspass med både kondition och styrka. Kan inte påstå att det gick så bra sist när jag tränade, eftersom att min hosta satte igång så fort jag hade stått några minuter på crosstrainern. Måste börja kämpa för att förbättra min kondition. Men tycker alltid det är lika tråkigt att sitta och trampa, crosstraina, gå, springa. Så det är lika bra att köra på pass, pass med mycket kondition. Nu är det även nya kombinationer och nya upplägg av passen som gäller. Så nu kan man säkerligen hänga med i det mesta på ett lyckat och roligt sätt! Nog talat om det kanske.

En annan sak som är värd att nämna idag är ju fettisdagen. Vilket jag tror är en dag jag älskar. För jag älskar semlor. Och visst har jag alldeles nyss klämt i mig en semla från Lasse's. Hon i butiken sa att dom hade börjat baka klockan ett inatt, så kan man förstå att det förbrukas en hel del där på just fettisdagen.

Kan inte bestäma mig för om jag ska ta tag i den där filosofi boken och läsa några sidor, eller om jag ska gå och lägga mig och istället vara mycket pigg imorgon. Men det är väl något jag lär beslut strax. Eftersom jag har en grov beslutångest som jag vill ha bort, så ska jag inte fråga pappa vad han tycker. För jag ska bestäma och känna saker själv i framtiden. Men i vilket fall blir det nog ingen mer uppdatering ikväll så jag säger nattinatti nu, och önskar er en fortsatt trevlig kväll.


tid åt ingenting

Happy me som har pluggat åt helvete fel sidor till matteprovet som är på tisdag.
Känns riktigt bra måste jag säga. Och det har såklart bidragit till att jag har fått
sitta med den där boken idag igen, fast då lärt mig rätt saker. Men men, vad
gör det inte med lite vidgade kunskaper egentligen? (fast orden som ekar i
mitt huvud är fortfarande "tid åt ingenting").

Idag kommer i alla fall min älskade hem från Frankrike .så ska snart ta mitt pick
och pack och åka till honom. Jag längtar! Känns som det har varit mer än en vecka
och två dagar sen jag träffade dig sist. Dessutom har min älskade bästa vän hittat
hem nu också! Känns bra. kärlek till er

lhc- frölunda

Hemma nu, har hunnit äta lite snabbt och snart kommer pappa och hämtar upp mig här hemma. Då är det hockey som gäller. Lhc- Frölunda tror jag det var. Senare blir det att umgås med några från klassen. Hoppas även att få se melodifestivalen! Måste skynda mig nu.

25 år


Godmorgon! Sitter uppe i min ensamhet medan Isabelle ligger och sover vid min sida.
Har fördröjt min tid (vaknade halv 9) med "Siddharta", då blir nog Kerstin glad i alla fall.
Har även hunnit fixa mig, för ska alldeles strax ta tåget in till stan och gå till Philip. Min
älskade bror som idag är 25 år! Tusen grattis till dig, om du nu hinner läsa det här
innan jag kommer förbi. Nu är det kanske dags att förska få upp denna krabat så jag
hinner med tåget! Har en härlig dag.


I love you!

i mantorp

Sitter hos Isabelle i mantorp just nu. Vi kom hit för inte så länge sen. Med vi har i alla fall hunnit äta pizza från mantorps lilla mysiga pizzeria, och jag har även hunnit ta en dusch. Marina och Aida skulle även varit här nu egentligen, men det blev inte så på grund av några omständigheter. Men mysigt att få tillbringa lite tid med min isa som jag inte gjort på ett bra tag tråkigt nog. Nu ska vi ta och krypa ned i soffan med massa filtar och gottigott och se vad Let's dance har att bjuda på ikväll!

Passar på att bjuda på¨en bild på henne här!

träna

stressa stressa stressa. Ska åka in till stan och träna nu (äntligen blir det av).
Hinner inte skriva något långt inlägg direkt, men vi tar det ikväll, då jag troligen
kommer befinna mig i mantorp med några flickor. Puss så länge!

förlust

Skippade mitt inplanerade träningspass som skulle skett ikväll, vilket jag har skjutit fram i flera dagar nu
känns det som. Men kanske lika bra eftersom att jag fortfarande inte känner mig helt okej. Kanske bara
gud som vill mig väl och gör att det kommer en massa andra saker i vägen. Istället för box passet blev
det i alla fall en hockeykväll med Philip och Elias. Lhc - Luleå som spelade, dock blev tyvärr förlust för
linköpings hockey club. Blev min första match för denna säsong, och den andra sker redan på lördag.

Är otroligt trött nu om jag ska vara ärlig. Trots att min dag inte har bestått av något ansträngande alls.
Gått runt i mjukiskläder till klockan fem som faktist fler i min familj har gjort idag. Har kommit på att jag
är jätte seg på att ta tag i min dag och göra någonting på dagtid liksom. Vet inte vad det beror på. Vaknar
runt 9 och gör knappt något förens kvällen kommer. Men måste erkänna att det är väldigt skönt. Och gud
vad jag tycker om lov, verkligen!

Sitter vid Jacos bärbara just nu så har ingen rolig bild att lägga in. Eller vill rättare sagt inte sitta och kolla
bland alla bilder, eftersom att jag är dum nog som tog datorn utan att be om lov. Men jaja, det jag vill
komma fram till är att det här inlägget kommer se precis lika dött och tråkigt ut som alla andra utan
bild eller något uppiggande. Hur många tröttnar inte att läsa denna långa svarta tråkiga text?
Nu blir det käk med Elias, tror inte det blir någon mer uppdatering ikväll så jag säger Godnatt nu!

ps. Jag saknar dig Victor.

mad

Godmorgon!



Känner inte för att skriva något långt inlägg just nu, men en låt kan jag bjuda på!


helt otroligt

♦ Oh herregud vilken hemsk film. Den hamnade utan tvekan högst upp på listan av de sorligaste filmerna jag någonsin sett i mitt liv. Den slår till och med Ps. I love you som vi tjejer många gånger har suttit och och gråtit till. Kanske inte lika sorlig som titanic, men den är ju verklighetsbaserad. Så den räknar jag inte med. I taket lyser stjärnorna bestod säkert av 1/3 av tårar och ont i magen. Inte bara för min del, utan även för resterande folk i biosalongen. Och även om jag, när jag läste boken tyckte att den var jävligt bra, så måste jag nog ändå säga att filmen slog den. Jag tänker inte säga vad den handlar om, utan tycker att det är mer värt att gå och se den. Jag antar att många av er även har läst boken?

♦ Trippen till ikea var mys med mamma och elias. Dock var det första vi möttes av en spya som låg på golvet. Ni som känner mig vet vad jag tycker om det, en av mina allvarliga fobier (som egentligen måste försvinna från min värld). Fikan med aida, marina och issa var också guld!

♦ Känner bristen av energi från vissa av mina nära och kära som inte är hemma och ger mig kärlek nu under lovet. Bara så att ni vet så saknar jag er, och skulle mer än gärna vilja ha er hemma! Men i vilket fall så hoppas jag att ni har det jätte bra. Ville bara förmedla mina känslor till er, om ni läser det här.

sometimes I just wondering how the human work, no matter what..

i taket lyser stjärnorna

Väntar på att mamma ska komma från jobbet och hämta upp mig. Vi ska åka en sväng ut till ikano.
Jag känner mig lite rastlös av att ha suttit inne hela dagen, ensam nästa hela dagen också (lider
säkerligen av något som gör mig otroligt sällskapssjuk). Det känns inte som något vanligt. I vilket
fall så ska bli skönt att få komma ut en stund nu. Det här är även första, av lovets "många" dagar
som jag gör något åt mitt utseende. Har i princip gått med mjukis kläder och en tofs i håret hela
lovet känns det som, kanske dags att ta tag i det nu, iof har det ju varit mitt egna val.

Efter ikano blir det fika med Issabelle och Marina, och ännu senare bio med dom andra tjejerna.
Vi tänkte se "i taket lyser stjärnora" någon som har sett den?

Jag har läst den boken för flera år sedan, men har inte så mycket minne av den förrutom att det var
två helt olika tjejer, varav den ena hette Ullis.  Och att den andra tjejens mamma lider av cancer.
Kanske minns mer under filmens gång.


kort inlägg

godmorgon! Sitter här med jacob och philip, pigg som bara den efter tolv timmars sömn. Blev en väldigt bad och tråkig kväll för min del igår då jag hade sån huvudvärk. Därav blev det inte heller någon uppdatering. Gick och la mig tidigt. Men innan huvudvärken bröt ut så hann jag i alla fall träffa Emma och umgås och planera med henne en stund. Det var trevligt måste jag säga. Idag är det ny dag, och nya tag som gäller. Får se om min kropp är frisk nog för träning, det vore något.


thepiratebay

Sitter och kollar på America's funniest home videos med Jacob och Philip just nu. Känner mig faktist lite bättre från förkylning och sånt där idag, så jag ska satsa på att träna imorgon. Man behöver ju faktist inte alltid göra sitt bästa. Njuter av lovet till max och bara tar det lungt så mycket som möjligt. Börjar tröttna på denna kyla nu om jag ska vara ärligt, kan ju inte ens gå utanför dörren innan händer och fötter är iskalla. Det bidrar till att jag föredrar att stanna hemma om dagarna. Så snälla, till och med jag längtar till våren och värmen. Nej nu kom mamma så ska vara lite social.

föresten, vilket jäkla snack det har varit om thepiratebay idag. På alla radiokanaler och nästan överallt på tv.

15 februari



Ska alldeles strax bege mig ut för första gången idag (förutom på baksidan
där jag tillbringat lite tid med hunden). Ska iväg till Simone och träffa mina
flickor. Gud vad skönt det är med lov, hinna umgås så mycket vi vill! Det är
underbart. Vi ska bara sätta på en film och ta det lungt tillsammans. Jag
går tyvärr på tabletter idag, men har sovit i två timmar nu och ätit lite så ska
nog kunna må bra ett tag i alla fall!

I miss you darling

tårttävling

Blev en trevlig kväll hos den här tjejen igår. Gillar bilden skarpt så kände
att det var ett måste att få den publicerad. Hon är glad, alltid lika glad!


Blev matlagning, en jäkla massa mat som endast skulle ätas av några få
personer. Senare blev det även tårttävlig. Vilken är mest lokande?
Här kommer bidragen:


Tårta nummer 1 : Gjord av Amanda, Lovisa och Linnea.


Tårta nummer 2: Gjord av Julia och Simone.

middag

Min förkylning vill inte ge sig, blir värre för varje timme som går faktiskt. Nu har jag precis ätit en massa våfflor och hade tänkt försöka piggna till lite grann. För ikväll blir det middag hos Julia. Så kanske dags att börja fixa sig nu. Tar troligtvis med mig kameran, ska försöka få några kort. Men vi får se om jag lyckas med det. Vore kul. Ikväll är det ju även melodifestivalen, tror det blir bättre än förra veckan. Markolioo, Måns Zelmerlöw, Amy Diamond är bl.a. med ikvällens avsnitt.  


14 februari


Se hela bilden


Alla hjärtans dag idag (+julias födelsedag) och solen skiner. Händer bara en
gång om året, och jag tycker absolut att det är en mysig dag. Tyvärr får jag fira
denna dag i min ensamhet utan min älskade, eftersom att han befinner sig i
Frankrike (framme snart tror jag). Men jag tänker på dig i alla fall, tack för den
kärlek du ger mig. Jag älskar dig <3.


Har tyvärr råkat ut för världens förkyldning igen, jag förstår mig inte på det här.
Min hosta som precis har börjat avta, men det slapp jag inte för när jag vaknade
igårnatt av att jag inte kunde andas så var det såklart en förkyldning som lurade.
Inte så konstigt kanske när alla runt omkring är sjuka. Men vad tusan har hänt
med mitt imunförsvar i så fall? Känns som jag är sjuk rätt så ofta nu för tiden,
jag som nästan aldrig var sjuk förr. Dock har jag alltid haft en förmåga att vara
sjuk på lov och såntdär, det har nästan varit som en vana för mig. Menmen,
vitaminer som gäller för mig i helgen då.

Min morgon har bara bestått av mys med vovven, har även varit ute på en liten
kort promenad i området bara (han får inte gå långa promenader än, man får
inte anstränga deras hjärtan). Han fick för första gången se/höra/känna lukt av
andra hundar. Dom gömde sig dock för att dom inte skulle se varandra. I vilket
fall så blev han jätte rädd. För han är en pluttis.

Tips på mysig låt till alla hjärtans dag:
Love you 'till the end - The pogues


födelsedag




Grattis

på sjuttonårsdagen älskade vän. Du är en av de mest fantastiska människorna
jag känner. Din glädje, ditt leende och ditt otroliga stöttande är en del av min
vardag. Och utan det vet jag inte om jag skulle klara mig som jag gör idag.
Jag har tur som delar livet med en sådan fin vän. Jag älskar dig Julia Rosberg.

<3

jippie

Och så äntligen har vi sportlov.
Känns som att det inte var alls länge sen det var jullov, julafton och nyår. Men att det är ledigt nu igen är ju inte helt
fel faktist. Vi har nu även avklarat den engelska litteraturen, och jag ska aldrig mer läsa det i mitt liv. Slutade tidigt idag eftersom att Iv;t är slut, så det blev att gå och äta med flickorna på ming. Mysigt. Har även hunnit träffa Julia, Amanda, LIna och Hanne ett tag. Och åkt förbi farfar och farmor. Min dag har varit lång känns det som faktist. Nu ska jag äta och gosa lite med vovven, får se vart kvällen leder.


I wandred lonely as a cloud

Jag hatar verkligen litteraturhistoria, det går inte att få in i huvudet! Inte i mitt sådant i alla fall.
Och inte underlättar det när det är på engelska heller. Det här är helt enkelt INGET för mig.
Nu ska jag sova, Victor har varit här och sagt hejdå till mig och nu menar han att jag ska klara
mig utan honom ända tills nästa söndag. Känns väldigt jobbigt om jag ska vara ärlig. Men det
fixar sig. Hoppas dom får sig en trevlig resa till Frankrike i alla fall.


(På bild Emma, Julia, Emma, Lovisa)
Efter många, många försök lyckades jag få in en bild här (och överhuvudtaget
så lyckades jag komma in på blogg.se som verkar strula ordentligt). Det blev
skridsko åkning idag, ett litet tag i alla fall. Synd bara att min lärare inte kollar
upp saker ordentligt! Det borde vara ett krav.

afrodans

idag var det en otroligt seg Lovisa som fick visa sig i skolan. Inte kul alls, och vet inte vad anledningen till det var heller för den delen. Efter ett träningspass med dans och de andra tjejerna kände jag mig genast mycket piggare, i alla fall i huvudet. Nu är kroppen trött istället. Men hellre det. Riktigt roligt med afrodans, rekomendation till er som tränar! Hoppas att jag klarar att resa mig upp imorgon, för förra gången hade jag en så otrolig träningsvärk så jag knappt kom upp ur sängen. Nu ropar visst bror min på mig, så ska upp och umgås. Blir en tidig kväll för min del.




Benny

Blev ingen jobbig dag idag inte. Började med iv val i 15 minuter, fick ett papper
med betygen och gick därifrån. Jag tog bussen hem till farfar och farmor och
umgicks med dom litegrann. Alltid trevligt. Blev dessutom bjuden på mat och
godheter. Mycket man han med under dom där fyra timmarna innan det var
dags för nästa lektion. Efter skolan fick jag trevligt besök av karolina, skönt att
man har tid för lite sånt nu också. Det gillar jag!


Lät lillen för första gången bekanta sig med min säng. Och där blev det
brottning med den så kallade "Benny".
Och som sagt så ser han ut som
svart klump på varenda bild.


flickan i jordkällaren

Har precis tagit mig ett skönt bad och väntar på att Victor ska komma.
Ikväll blir det Beck "flickan i jordkällaren" har jag för mig att den hette.
Hoppas ni andra får en trevlig kväll, så uppdaterar jag imorgon!


melodifestivalen

Blev en helkväll hos familjen Claudius igår, med melodifestivalen och en massa spel. Mysigt.
Är det något jag saknar så är det ju allmänbildning, känns inte för bra. Men får bättras.
Idag är det söndag, sista dagen för denna helg tråkigt nog. Och nu väntar sista veckan
innan lovet! Bara att längta faktist. Skönt att ha något att se fram emot i alla fall. Känns
dock inte som att de var så länge sen vi började skolan efter jul. Tiden går snabbt som
sagt.  


ute




Nu har vi haft halva släkten på besök. Och har varit ute och lekt med bollar
i snön. Ut efter varje måltid, varje sömn, varje lek! Men vad gör det, jag får
ju också en massa frisk luft, och hur bra är inte de?



Och så har vi sovit ett x antal timmar, och fortfarnade sitter vi och bara tittar.
Nu kommer Philip och hämtar mig och Elias här och nu blir det att åka hem
till mamma. Hoppas hennes jour inte allt för lång tid, så hon hunnit nån vart
med maten. Hej så länge!


sover sött


här sover den lille kraken sött, för första gången i sin "säng". Jag tror egentligen inte att han vet om att han ligger där eftersom att han somande i mitt knä och jag bar honom dit. På bilden ser man kanske inte så mycket mer än någonting svart som ligger där, men jag kan inte påstå att det är lätt att fotografera en svart hund. Han är redan sällskapssjuk och vill inte lämnas ensam en endaste minut, så därav har jag inte haft varken tid eller lust till att blogga. Som tur var så va det inte jag som va tvungen att gå ut med honom imorse klockan 5, då han visade tecken på att han hade vissa behov att utföra. Philip var här imorse och hälsa på, och snart kommer det mera besök. Jag uppdaterar senare!

kors i taket



Sitter hemma hos Karolina just nu och dricker te (kors i taket) och äter
chokladbollar. Mysigt att få umgås lite med henne, ett bra tag sen sist.
Blev en otroligt kort dag i skolan idag, endast spanska och en debatt-
artikel. Och det tog inte tre timmar som planerat. Kort sväng på stan med
Marina och Emma har jag även hunnit med. Jag tänkte ta och vänta här
tills mi padre ska åka ifrån jobbet. Då drar vi direkt till Mantorp och hämtar
lillen. Min kväll kommer bestå av mys, om han inte somnar hela tiden förstås.


veckan susar (?) förbi

Dagarna rullar på snabbt som tusan, som vanligt så att säga. Gillar inte att tiden jämt försvinner iväg sådär snabbt. Man går upp, är i skolan (slutar troligen sent) åker hem, och nu ja nu är det kväll och tillfälle att göra alla andra saker som skolan bett om! Imorgon är det redan fredag, och det innebär att min kväll kommer bestå av gos med den lille som ska bli hämtad imorgon! Jag undrar verkligen hur han kommer att vara, jag är liksom inte van vid hundar. Jag har kanske jätte svårt att förstå vad hundar menar och vill genom att göra vissa saker. Men antar att det är sånt som kommer med tiden va?

Känner att det blir ett tidigt avslut på kvällen för min del. Sov i 20 minuter förrut för att bli lite pigg och när mobilen tingde trodde jag att det var morgon och dags för att gå upp. Så mitt första ord blev NEJ.

(tråkigt att det blir ännu ett inlägg utan bild nu, jag gillar inte det. Men det lär komma in bilder imorgon när hunden kommer ska ni se).

how could you be so heartless

Eftersom jag inte somnade förens sent inatt på grund en del saker, och min hosta fortfarnade håller i sig så bestämde jag mig för att vara hemma idag. Kan vara skönt med en sån dag ibland också. Hade en annan liten sjukling här hemma också, och stackars philip har fått umgåts med två sjuklingar. Det är lite speciellt, för även om jag är hemma och är sjuk så är jag ändå aldrig ensam. Det känns bra, för hur uttråkad blir man inte efter en timmas sittande helt ensam?

Känner i alla fall att mitt mål med kvällen är en promenad, mamma joinar säkert. Hon kommer bli förvånad att jag frågar, eftersom mitt svar när hon frågar det alltid brukar vara nej. Upptäckte precis att det är ju faktist made in sweden ikväll också. Det ser jag absolut fram emot! Här har jag dessutom en otroligt skön låt att bjuda på idag. Passar alltid bra om man inte har någon bild att lägga in.




-

(skrev för ca två timmar sen, men sparades som utkast istället)
Känns inte riktigt som att det är min dag idag. Allt är fel och jag är känslig
för allt. Förstår helt enkelt inte vart gränsen går för vissa människor.
Nu ska jag ta ett bad och bara ta det lungt, helst utan några tankar alls.


ja, mina händer är två isklumpar

måndagar, idag ännu segare än vanligt. Åkte till skolan och skrev prov klockan 08.10, klar en halvtimma senare och därefter ett stort hål fram tills halv 1. För att sedan ytterligare en håltimma och lektion. Skoldagarna är så guldvärda allså. Tänkt vad tid man skulle kunna spara om man tryckte ihop de där lite. Jaja, fick i alla fall en mysig lunch med min pappa och det är ju aldrig helt fel. Känner inte för att skriva så mycket mer just nu då mina händer känns som två isklumpar, kan aldrig skriva normalt då. Så får bli uppdatering senare ikväll. <3

genteknik

Jag gillar inte att ta beslut, att bestäma mig för saker, det är oftast väldigt
små saker som abslout inte har någon större inverkan på saker och ting.
Beslut är någonting som ingen kommer undan och det är ingen idé för mig
att tro att jag ska slippa bestäma mig för saker eftersom att de uppstår nya
varje dag som går. Har under dagen idag försökt att besluta mig om vad jag
ska skriva om på debattartikeln som ska göras under lektiontid på fredag.
Alternativen är: friskolor, monarki, genteknik och internetanvändande. Och
jag tror nu, efter x antal timmar att jag bestämt mig för genteknik. Eftersom
att det är ett ämne som kan beröra och man kan få fram otroligt starka
argument.


Sa jag att jag skulle leva nyttigt från och med idag eller bara att jag skulle
leva utan godis? Eller föresten spelar det ingen roll, för jag har både ätit
Ben & Jerry's och smakat på lite godis. Jag tror inte att nyttigt är någonting
för mig i alla fall.

Jag går fortfarnade och traskar runt här i huset som jag såg ut när jag gick
upp klockan 10. Håller mig dock mest till mitt egna rum eftersom att jag
fick höra att Jacob var lite hes och troligen har jag smittat honom.

Blev lite fascinerad av att klockan var halv fem och det fortfarnade var rätt
så ljust ute. Dessutom hade himlen en vacker färg enligt mig, inte allt för
ofta som det ser ut sådär bakom buskarna på baksidan.


pyamasparty



Precis som bilden visar så var det pyamasparty som
gällde hos Gamsäter igår. Mys med tjejerna och film, det är inte fel de inte.
Dock såg vi en rätt så sjuk film, den hade inget som helst sammanhang och
dessutom handlade den om julen. Och det är väl lite opassande nu kanske?
Men vi hade mys ändå och under kvällen fick vi alla, en efter en ont i magen
av alla godsaker som vi vräkt i oss. Och igår när jag kom hem hade jag så
ont o magen så jag tror jag bestämde mig för att inte äta någonting förens
nästa helg, men jag visste att jag skulle vara sugen redan idag. Jag lovar
och plågar inte mig själv med såntdär. Blir jag sugen sen, så kommer jag
defenetivt att äta. Speciellt när det är Beck - skarpt läge på tv ikväll. mysigt.

På bussen hem mötes vi av en absolut full buss med väldigt mycket äldre
människor som gav oss goda råd i livet, och berättade att vi verkligen skulle
veta att man skulle vara rädd om sig själv (vilket dom påstod att dom inte visste
när de var unga). Jag tyckte i alla fall att det var kul, sällan man ser onyktra 70
åringar va?

RSS 2.0