den vardagliga söndagen

Har njutit vädret och familjen här hemma. Bilder från bal tittande kommer läggas upp om ett tag, men först lite plugg..

talang

Kan inte säga annat än att DU Vincente gjorde hur bra som helst ifrån dig i Talang idag. Det blev ett sanslöst nummer jag och kunde inte sluta le. Men tyvärr blev det ingen Final, synd, för då hade vi fått hört honom sjunga för första gången! Jag anser att ha flera talanger som Vincente konstigt nog har (jag däremot har ingen..) är mer värt än att ha en talang att spela piano... (MIN åskikt och är medveten om att han va duktig, men inget kul att kolla på tråkigt nog).


mer hjälp

något som har något riktigt bra etiskt dilemma att komma med?
Vore fantastiskt!

HELP

Har suttit och kollat runt lite på olika bloggar för att jag tycker det kan vara kul att skumma igenom vad alla olika människor skriver. Men så såg jag idol reklam, och kom genast att tänka på Alice som var med i idol i år. Blev lite intresserad att se vad hon gör nu, och så hittade jag det perfekta jobbet på hennes blogg. Jag citerar:

"Min A&R Jocke (han är Sveriges bästa A&R! ) har kommit hem från England där har jobbat med Starpilots i helgen. A&R betyder Artist and Repertoar och är en person som arbetar hos skivbolag eller musikförlag och har som uppgift att se till att allt funkar. Jocke är alltså den som sköter allt man man säga. En A&;R fungerar alltså som en hjälpande hand och coach.  Nu planerar vi veckans jobb. Både det ena och det andra ska hinnas med, men jag älskar ju jobb, ha ha".

Någon som vet något mer om vad en A& R gör och måste kunna? Låter helt fantastiskt. Bara att jag kan ju inte musik.. Svar vore mycket tacksamt om ni vet!


beautiful

En låt som går på repeat hos mig just nu! Fantastisk!


:-)

Helt sinnessjukt vad våren är speciell egentligen. Ena dagen är det strålande solsken och man får tankar på om man kanske skulle våga ta sig sitt första dopp , medan det andra dagen öser ner regn och ligger vattenpölar över hela vägarna. Jag valde att inte gå på valpkursen idag på grund av regnet. Eftersom jag knappast skulle orka stå upp i en timma i regn. Valde även att ställa in min och Isabell's promenad. Är fredag för mig och resterande i min klass idag, för imorgon väntas inga lektioner. Hoppas på fint väder så man kan sitta ute och chilla. Lite plugg behöver även göras. Sista veckan, riktigt jobbig, men sen är tvåan över. Det troligen värsta året. Underbart!


McDonalds



McDonalds dörrhandtag är nog den värsta bakteriefällan i hela Linköping (ingen bild på linköping men) tror jag. Fy vad ofräscht det är. De där guldiga, stora, runda handtagen som är insmörjda i fett tror jag att vi alla vill försöka undvika. Jag tror inte att jag har rört de där hantaget på flera år. Mår illa bara jag tänker på det.

Blev världens slappaste skol- dag. Kunde visst stannat hemma idag också. Lektion som började 10, och slutade 30 minuter efter det. Håltimmor. En lektion. Slut. Wie. Hem. PLUGG... svårt att komma igång, mitt huvud är inte vant tror jag.

planer

Åh, denna fantastiska dag har spenderats ute. Skippade allt plugg som låg på hög, sket i det idag, precis som alla de senaste dagarna, och kanske veckorna. Inte gjort något alls. Ätit glass i solen och myst med hunden. Skulle kännas helt naturligt att stanna hemma ännu en dag imorgon och ta det kunde, känns som lov. Har äntligen fått den där handledarutbildningen klar nu också! Det gick ju ioförsig 3-4 timmar av min dag. Men vad gör det. Värt kanske.

Ska skippa min sköna sovmorgon imogon och åka ner till gymmet och träna istället. Vem vill slösa bort sitt liv på att sova i onödan egentligen? Nejdå, men skönt att få allt gjort innan dagen ens har börjat. Så kan jag ta igen mitt plugg då istället. Så nu är det kanske dags att sova om jag ska vara pigg och glad imorgon.

G O D N A T T   K Ä R A   V Ä N N E R, glöm ej att ta vara på dagen!

tänk vilken tur man har IBLAND.

Städning för fulla muggar för min del. Har fixat iordning i rummet hur länge som helst den här kvällen. Ska försöka hålla min ordning nu. Lyckas alltid städa som bäst när det ska komma folk, och därför tror ni säkert att jag alltid har jätte fint. Men icke. Men nu är det fint, och ska fortsätta vara. Ska gå upp och fixa lite frukt nu, låta mig själv låtsas att jag är nyttig trots att jag redan tryckt i mig en fazer chokladkaka. Verkligen godaste som finns. Kan bli en lång och skön kväll för mig, är nämligen ledig YTTERLIGARE en dag (pga. inga lektioner)! Hur underbart?



Lite låttips kan ni få idag också, för att peppa inför en ny vecka (okej, inte
ens pepp musik, men älskar dom så blir glad i alla fall):

♦ Wire to wire - Razorlight
♦ The new boy - Mando Diao
♦ Paper planes - M.I.A
♦ Buzzin' - Shwayze


helgen

Oj så dessa lediga dagar går. Bara kommer och försvinner. Men mycket roligt har hunnits med, och mycket vila som jag behövde har jag också fått för den delen. Har kommit på mig själv med att ha minskat tiden vid datorn riktigt mycket faktiskt, därav har det inte heller blivit så mycket uppdaterat.

I fredags firade vi vår älskade vän som fyllt. Med mat, tårta och hela köret. Lyckat. Sov kvar med Hanne och hjälpte till och fixade. Blev bra även det. Gårdagen gick åt till att leka på stor fotbollsplan med hunden, pappa och farfar. Läxa att öva på inkallning i hundskolan ;-). Tog oss även ett varv i spåret i vindinsjö. Skönt. Sen lagade jag och pappa kanon god mat, och jag måste säga att det inte är ofta jag hjälper till med mat. Så det var välbehövligt. Senare kom Simone och sällskapade mig till hundtricket som gick på trean. Jätte mysigt. Men tyvärr har jag inte förbättrat de där med att somna till film. Det verkar inte vara så möjligt, det går inte att styra.

Har tagit en sväng på stan och ikanon med min farmor idag, mysigt! Nu ska jag ta cykeln en sväng till V och sen så ska jag städa. Edast tre veckor kvar till sommarlov, peppa. Det är GULD!






lite bilder från födelsedagsfirandet!

Grattis Clara!

Idag fyller denna underbara tjej 19 år! Tusen grattis-kramar till dig
och
hoppas du får en fantastisk födelsedag, för det är du värd :-)



valpkurs

Kvällen igår bestod av hundkurs med lillen. Började inte något vidare bra, men slutade sedan betydligt mycket bättre. Kul att se en massa andra gulliga små & stora valpar. Åkte senare jag till Amanda, och myste med tjejerna, och sen kom Victor, Johan och Calle och sällskapade oss också. Blev en trevlig och lugn kväll med musik, tända ljus och massor utav snack.

Nu är jag hemma från älskling, och har precis varit och övat lite inkallning med lillen. Det gick bra. Ibland är han smart alltså. Imorse när det regnade (hundar brukar inte gilla regn) så skulle han ut, vi släppte ut honom på baksidan, han ställde sig under bordet och gjorde ifrån sig lite, sedan gick han direkt in igen. Inte ville han bli blöt inte. Och igår, så var han här nere i mitt rum, och så tog han en strumpa, sprang upp för trappan, och jag gick självklart efter. När han ser att jag kommer upp ett tag seanre, mosar han in hela strumpan i munnen för att jag inte ska se den. Men tyvärr var jag smartare.

Bjuder på ännu lite mer vårbilder  idag :-)







veckan


Tisdag 19/5

- Några lektioner (har aldrig i hela mitt liv sett en lärare med så stort utbrott på elever), många håltimmar, och ännu några lektoner.
- Afrodansen var inställd på gymmet är jag och Lina kom dit, så vi tog beslutet att istället köra stenhård box. Riktigt jobbigt, så ska man köra det ska man verkligen ta slut på sig.
- Åkte till älskling och tillbringade min kväll där. Du är bäst.

Onsdag 20/5

- Fick tyvärr gå två timmar extra i skolan, UF kom och berättade om projektarbetet vi ska ha nästa år.
- Åkte direkt till Hanna som fixade mina naglar, tack!
- Hem en sväng, sen var jag hurtig och cyklade till Coop Extra för att hämta upp Lina som slutade vid 21.
- Vi tog en lång promenad på över en timma till Simone.
- Myste film (även den här gången var det jag och Lina som tog oss varsin tupplur, ack).
- Victor kom och sällskapade oss senare, och sent i mörkret blev det att gå hem därifrån.



Torsdag 21/5

- Philip hämtade 09.45, körde till Nautilus. Där mötte jag även upp Lina och Julia, vi körde ett 100 minuters pass. Det bestod av 30 minuters Bodyattack, 30 minuters Bodystep, 30 minuters Bodypump och 10 minuters strech. Totalt slut. Blev dock pigg och glad utav de till skillnad från dom andra tjejerna som senare deckade i varsitt solarium.
- Ingen stress, vi bastade och tog det lungt med lite tjejsnack.
- Gick till Karolina för att fixa hennes naglar inför hennes mammas bröllop imorgon! (hoppas det går fint!)
- Nu är jag hemma, känns som min dag redan har varit väldigt lång! Skönt att klockan bara är halv 5.


mer än två år gammal bild, men jag älskar er minst lika mycket som då! :-)


lite vår















Det här har nog varit den tråkigaste dagen på otroligt länge. Men antar
att jag får skylla mig själv som skjutit fram allt. Men är även lite smått
irriterad på min lärare som sa att det skulle gå att göra uppsatsen på
en kväll, då såklart jag tror det. Men det gick ju verkligen inte. Åt helvete
med den, åt helvete med min dag. Men nu har jag i alla fall myst lite film
med mamma. Nu är det bad för mig, och bara ta det lugnt!
Hoppas ni haft en skönare dag än mig :-)

20:32

Nu; träffa tjejerna, se eurovision och bara mysa.

Utkast: Lördag är ...

detta uppdaterades klockan 14.30 förrut idag, men som ni vet fungerar inte bloggen som vanligt

Lördag är nog den underbaraste dagen på hela veckan. Inte fredag, inte söndag. Utan lördag. Just för att allt är så fritt, du kan göra allt när du vill och hur du vill, och för att vi  i princip hela våren haft fint väder just på lördagar. Har suttit ute och försökt läsa lite i psykologiboken, men de tar emot som de verkar ha gjort hela veckan. Det blir inte att göra de där idag heller alltså. Har varit ute en sväng med Elias, har har gjort nån skjutgrej så han skjuter hårda ärtor, så nu har han skjutit hål i både det ena och de andra, och även skjutit av ett huvud på en insäkt (såg ut som en fluga). Inte allt för trevligt. Egentligen är han en sån där typiskdjurvän som mamma som vill rädda maskar från cykelbanor, så ingen ska köra på dom... Vilket jag aldrig haft tillräckligt med kraft för. Maskar är något jag inte tycker om. Det jag skulle komma fram till var i alla fall att jag hade fotat lite idag, och bilderna kommer komma upp sen eller imorgon. 

Blev en super- mysig kväll med tjejerna igår. Grillade hemma hos Gamsäter som jag sa, åkte sedan för att kolla på Streetdollz som dansade (+fler grupper), och till sist hamnade vi hemma hos Julia för att bara mysa och "kolla"  på film (jag och Lina är inga film- nördar, somnade fem minuter efter den sattes på). När det var dags att dra sig hemmåt hämtade Victor upp mig och vi tog en promenad hem.


God efterrätt som Lina lyckades starkt med!


verkligen sommar att sitta ute och äta! Gud så skönt!

Nu är det på tiden att möta upp Julia och Amanda, gå och handla lite och sen sätta oss och ta det lite lugnt ute i det fina vädret tillsammans. V.C, du är en otroligt stor del av mig! ♥

vitsippor

Har inte blivit någon rolig uppdatering på flera dagar här. Men blir sur varje gång jag loggar in och märker att inget fungerar som det ska här. Då får man faktist ingen vidare lust. Men det är väl bara att försöka få upp humöret ändå! :-)

Men de två senaste dagarna har i alla fall spenderats med mina tjejer, gud vad kul det är när alla har tid och ses till och med på vardagarna nu. Underbart! Lina och jag verkar ha haft otur inder hela läsåret, när ja ginte har något har hon massor att göra och tvärtom. Men nu finns det tid i alla fall. Trots att jag har gjort så jag kommer få lite av en plugg helg. Men de är det mycket värt.

Ska strax möta upp Amanda och sedan ska vi ta oss en skön cykeltur i det här vädret, till Gamsäter. Faktist duktigt, för det är en bit och vi har en buss som går från oss direkt till henne. Men tänkte för en gångs skull vara hurtig (usch, känns inte bra att kalla mig själv det, har inte tränat de två senaste veckorna). Åh, just de, måste lägga till att ett G på engleska nationella (hör & läs), gjorde mig gladare än MVG;t på ekonomiprovet. Så det kan vara ni ;-) FANTASTISKT.

Min tanke är att fota och få lite roliga bilder någon gång imorgon,
för hur vårigt och fint är det inte ute nu?




14 maj

Tänk, att idag fyller världens finaste vän år. Hon är inte bara en helt vanlig vän,
utan hon är nog verkligen den bästa man kan tänka sig, ideal vännen för oss alla.

Lika vacker utifrån och inifrån.
Världens varmaste hjärta.

Hon som alltid finns där, alltid.

Jag kan inte på något sätt beskriva hur glad jag är att ha tillbringat en sån stor
del av mitt liv tillsammans med just DIG. Ända sen tidig ålder på dagis har det
varit vi, du och jag min vän. Och jag skulle aldrig vilja tänka tanken på ett liv utan
dig. Jag har heller aldrig tvekat på att vår vänskap skulle ta slut, för jag har
verkligen fått bekräftat för mig att du och jag hör ihop. Det är något som är
magiskt i vår vänskap, det finns inte en chans att vara annat än lycklig i
ditt sällskap.

<font size="6">Glöm aldrig hur fantastisk du är, Lina Berg.</font>

(hatar blogg.se när de inte vill lägga upp bilder!) ÅH.







touch and go

Länge sen man var hemma såhär tidigt från skolan, känns mycket skönt! En hel dag på sig att njuta.
Plus att det är en fri dag, jag har inget som ska göras till resten av veckan. Gjorde mig nyss av med
det muntliga spanska nationella.

♦ Om du var ett djur för en dag, vilket skulle du då vara och varför?
♦ Om du vann 50 000 kronor vart skulle du då åka?

Lite roliga och inte allt för svåra frågor, och måste säga att jag är väldigt glad för det. Nu ska jag ta
hand om en liten sjuk lillebror här hemma. Stackars liten.

Bjuder på en glädjespridanade låt idag


a smile to break the ice

Känner mig så långt ifrån okntrollerad som möjligt, så otroligt seg och hänging. Vill inte klaga, men idag dras jag med både huvudvärk och trötthet till max. Den ända anleningen jag kan hitta är nationella provet i allt för många timmar. Man kan inte tvinga nån sitta inne i ett klassrum i 4 timmar (okej, kanske inte tvinga, men om man vill ha bättre än ig), och dessutom fortsätta dagen som vanligt igen. Skolplågeri för sjutton. Jag verkligen avskyr huvudvärk. Kanske för jag är så drabbad jämt!

Nej nu ska jag försöka öva in ett tal jag skrev alldeles nyss tills imorgon. Tänkte prata om saker som finns, hur det skulle vara om dom istället uppfanns idag. Inget stort. Bara lite redovisning. Efter det ska jag ta bussen till Victor och ta det lite lugnt där. Känns som jag behöver ett bad. Brukar känna mig bättre då. Jag önskar er en trevlig kväll! 

♥ ♥ ♥

lasse lindh

Ibland kan jag inte neka till att tycka illa om just blogg.se, speciellt inte när det inte fungerar att lägga upp bilder lite snabbt och enkelt sådär som det brukar göra. Att statistiken inte funkar är inget problem för mig, men det gör att jag får sämre uppfattning av det ändå. Aja, inget att klaga över. Bara att skriva och vara glad helt enkelt.

Mitt huvud är helt urfunktion nu, efter allt mattepluggande hela dagen. Inte smart att börja plugga några dagar innan nationella. Men tyvärr kan det bli så ibland, för oss alla någon gång i alla fall. Tur att jag kunnat sitta och koppla av och plugga idag, annars hade det kanske inte gått något vidare överhuvudtaget.

Skulle ju rekommendera en massa bra låtar, men nu har jag åkt ifrån min bästa spotifylista och är inte så duktig att jag kommer ihåg namnen. Så jag får rekomendera lite andra fina låtar, som ni troligtvis har hört tidigare. Men vad gör det!

Hittade ingen bättre version av den här låten. Finns en mycket bätttre.
men tydligen bjuder inte youtube på det. Så ni får söka på: kärlekssång
Spotify eller  någon annanstans.






1. Kärlekssång
2. Du behöver aldrig mer vara rädd
3. Jag klarar mig aldrig ensam

Nu är det time för mig och fixa mig, mitt huvud är verkligen helt lost efter all matte. Lika bra att dra sig mot sängen så får man lite extra sömn denna natt också kanske. Underbart. Ha en mysig fortsatt kväll gott folk! :-)

spikmatta





Har precis legat på denna härliga spikmatta och gjort av med en massa
spänningar och värk. Tror jag i alla fall. Första gången jag provar. Kanske
kommer min huvudvärk att släppa och inte träda fram lika ofta?
- Det vore absolut inget annat än underbart!

Har ätit världens godaste fruktsallad nu, och kom på hur länge sen det
verkligen var sist. Nu är det snabbdusch som gäller och sedan ta mitt
godis, lägga mig i sängen och kolla på filmen som går på trean ikväll
klockan 21, galen i kärlek tror jag den hette (ej svensk).

Eller kanske söndagsparty med Filip och Fredrik? Zach Braff
(Karaktären J.D i serien Scrubs), Mikael Persbrandt och rapparen
Petter kommer på besök. Vore väl inte helt fel att se det också?
Synd bara att dom krockar med varandra..

Ska komma med lite musik tips sen om det är någon som är sugen!
Om jag inte somnar förstås.

Miami Ink

Kvällen igår tillbringades till en början hemma hos Alexandra med en massa trevliga tjejer. Sedan begav vi oss en bit bort till malmslätt. Blev väl en helt okej kväll. Tack för trevligt folk.

Redan söndag, och jag tycker tiden rullar på lika fort som vanligt. Jag har legat och kollat på Miami Ink hela morgonen, och alldeles strax ska jag ta mig en promenad ut med hunden. Kan bli skönt med en promenad. Senare i eftermiddag är det födelsedagsfirande som gäller.

Föresten, det verkar vara världens bästa plattång som jag fick tag i. Mitt hår plattades igår och är fortfarande lika platt. Det brukar i princip aldrig hända, eftersom något konstigt brukar ske så fort jag går utomhus. Så tack för det! Guld!


nytt pass

Nu har vi varit iväg och fixat nya pass och sånt där hos polisen. Finns nog inte en chans för mig att bli nöjd på sånna där kort, men antar att allt var bättre än de jag hade innan. Har även hunnit förbi en sväng hos farfar och farmor och fått mycket god mat (som alltid). Farmor och jag tog en promenad med hunden, och han börjar, sakta men säkert kunna gå bättre i koppel. Och det måste jag säga känns skönt. Det lär han sig nog ordentligt snart. Nu har jag lite att fixa, så uppdaterar senare!

when a man loves a woman

"When a man loves a woman"
måste ha varit den allra värsta filmen jag någonsin sett. Fjantigt nog har jag i princip suttit och gråtit mig igenom filmen, och klumpen i magen finns fortfarande där. Sån där film man inte borde se precis innan man ska gå och lägga sig. Troligen en film som jag definitivt självmant inte väljer att se om någon gång, absolut inte för att den inte var bra, utan för att den var hemsk. Men har ni inte sett den så rekommenderar jag den. Tänk vad stark föräldrars påverkan är på barnen. I filmen får ni även höra de fantastiska låtarna;

when a man loves a woman (inte världens bästa kvalitet på ljud och video)


everybody hurts (denna låt kopplar jag direkt till alkoholrelaterade olyckor i
trafiken, för hur många gånger har viinte hört denna i en sådan video?)


500 påminnelser

Känner mig inte det minsta lockad till att gå utanför dörren i de här vädret! Är inte på topp idag, det ända vi gjorde i skolan var prov, engelska nationella (åt helvete med det) och trafikant. Kan inte påstå att jag känner mig nöjd av min prestation på något av dom. Efter skolan begav jag mig iväg för att jobba lite. Och det blev inte så live ändå. Pappa dröjde på sig några timmar extra borta i tranås. Så till slut satt jag där ensam i mörkret, livrädd att larmet skulle gå så fort jag rörde mig (hade ju ingen aning om någon hade satt på de eller inte). Men som tur var slapp jag de. Har i alla fall varit duktig och kuverterat minst 500 påminnelser till folk som inte har skött sig och betalat sina räkningar ;-). Mina händer är väl inte i sitt finaste och lenaste skick nu efter de här  men vad gör det? Ska ändå fortsätta på måndag. Tur att jag har klippt ner mina naglar, njuter av det varenda dag. Fy tusan så skönt!



Idag har jag även införskaffat mig en ny plattång, som jag vet är superbra! Det är nog vad som behövs eftersom att mitt hår aldrig vill ge med sig och bli RIKTIGT platt. För plattar man så är man ju ute efter det? Eller åtminstonde jag, så nu hoppas jag på det. Den ser i alla fall bra ut. Har hört också. Så jag drar slutsatsen att den måste vara det. Gama är bra.
Nu ska jag nog tända lite ljus, sätta på en bra film och ta ner lille voven och gosa med, jag antar att jag är allt för seg och tråkig just nu för att hitta på något ansträngande. Men ibland får man ha slappkvällar också. Det är inte helt fel.


Två sötisar som gillar att bli fotograferade. Victors syskon. Ella och Meja.

Jag hoppas ni andra får en trevlig fredagskväll och njuter till fullo av en underbar helg.
Jag kan förövrigt inte sluta lyssna på min suveräna spotify-lista. Helt underbar!

en grad av stress

Blir en liten snabb uppdatering idag, ska hoppa in i duschen strax och sedan försöka ta mig till Victor.
Får bli cykeln idag eftersom pappa inte är hemma, hoppas jag slipper åsk-ovädret, kolsvart på himlen
här hemma just nu. Det gillar jag inte, dock tycker jag att de kan vara mysigt att sitta inne när det regnar!

Coopertest idag på idrotten, efter en massa försök att spela frisbee i detta väder, förstår inte hur min lärare
tänker i vissa situationer. Men det är en annan sak, ska inte ta upp någonting här.

Jag måste även se till att få lite plugg gjort idag, trafikant prov imorgon om det intresserar er (tror inte det va),
och dessutom engelska nationella. och som jag sagt förrut är inte engelska min favorit, men ska väl öva
med lite lucktexter som jag fått av Alf (världens snällaste). Håll tummarna för mig imorgon, för det är viktigt!
Jag hoppas på er som också ska göra det. Nej nu måste jag skynda mig! Ha en underbar kväll :-)




sovmorgon

U n d e r b a r t att få lite extra sömn såhär på morgonen, det tycker vi aldrig är fel.
Älskar mornar utan stress, då man kan göra allt i sin egna takt. Så nu ska jag
fortsätta lyssna på min sköna musik och fixa mig, så jag slipper stressa sen!

Lille voven är "ung hund" nu, vilket typ är detsamma som tonåring, de kan bete sig
lite konstigt då. Och det är precis vad han gör. Nyss kissade han här nere hos mig.
Och igår sprang han runt som en idiot. Deras liv går så himla mycket snabbare än
oss! En dag för dom måste vara som en evighet för oss?

låttips







LYKKE LI


hon gör väldigt skön musik som går att lyssna på vid alla tillfällen, fantastisk!
I like it alot!

nytt

Ny bloggdesign,
vad tycker ni om den
kära vänner? :-)

glader

Två (nästa tre) inställda lektioner såhär slutet på dagen är ju inte helt fel faktist, känns som jag fick en massa tid helt plötsligt! Men vilket väder det är, jag har inte har sett regn på flera veckor, om inte månader. Inte lika mysigt att håret droppar och gör kläderna helt blöta, så nu blir det mjukis och film, och kanske en powernap? Eller så behövs det inte eftersom jag börjar vid 11 imorgon. Får se vart de leder, somnar jag så gör jag.

Som tur var fanns det oändligt många fler än jag (inte att de är bra att andras inte funkar, utan för att de inte va något fel på mitt, som de brukar vara ibland) som drabbades av ett okontaktbart internet. Men nu är jag glad att det fungerar :-). Hörs senare, njut dagen!

bad inlägg, läs det inte ens

Bland det jobbigaste kan vara när man inte förstår var man måste förstå.
När man tappar all koncentration, och inte kan ta in ett endaste ord.
När killar i kroppen av frustation, för att försöka förstå,
och trots viljan vill inte huvudet!

Bliiir galen på allt dessa plugg.
Det är helt enkelt inte min grej
att sitta stilla och lyssna på saker
jag inte tror jag har nytta av.

Kul inlägg, verkligen. Men någonstans måste jag göra av med ilskan, och då är det bäst att skriva. Ingen som drabbas och ingen som får skit i onödan. Hoppas jag kan vara lugn och fin imorgon när jag ska be min lärare om hjälp!


Världens bästa pappa som alltid tolererar mig, även när jag har mina
bad times på dygnet. Idag var det så, det händer inte ofta faktist.

här är klänningen om någon var nyfiken..

 
 

ut i solen!

Någon som känner för att bjuda på lite söndagstips på musik?
Vore urgulligt!

Söndag är i princip inget annat än en plugg & städ dag även  den här veckan tyvärr. Men skönt att lasta av lite av veckans plugg, ska försöka utnyttja tiden till fullo denna vecka. Ligger efter i alla känns det som. Men det är nog inte bara jag, majoriteten i min klass gör säkert lika så. Så vad gör det.

Igår blev det lite grill hos Amanda, och tog det bara lugnt. Jag och Julia tog oss hem rätt tidigt, men det var väl inte helt fel det heller. Strålande väder ännu idag, ska ta och sätta mig ute en liten stund nu tänkte jag och snart kommer Phille. Jag önskar er en trevlig söndag, utan ångest! ;-)


bilder

Här kommer äntligen lite bilder! Hoppas att det är okej för er som är med
på bilderna, annars får ni slänga in en kommentar så tar jag bort såklart.






















ber så hemskt mycket om ursäkt

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt lovande av bilder. Men mitt upp i alla så hörde en söt Julia av sig och frågade om vi skulle ta en promenad ute i solen. Så det fick gå före, vi hamnade tillslut hemma hos Amanda. Nu har vi lagat god mat och ätit efterrätt. Oplanerat men otroligt mysigt. Jag ville bara tala om det, får se om bilderna kommer in ikväll eller imorgon.


en tjej som väldigt gärna vill gena.. stavas de så?


nybörjare på vattenskidor ;-)


Bortsett från mitt hår och ansikte så tycker jag att den här bilden är
fantastisk. Just att man ser vågorna efter båten. Sommar, kom!

bilder läggs till strax!

Jag vet att min uppdatering blir sämre och sämre, och jag känner själv vissa dagar att jag bara vill lägga ned bloggen eftersom att de inte kan vara så kul att läsa när det är så dålig uppdatering! Men nej, jag har vädret att skylla, datorn ägnas mindre tid helt enkelt, för alla.


Torsdag:

» Skön sovmorgon till 11 med frukost ute för första gången i år, underbart!
» Några lugna lektioner i skolan.
» Sminkning på FACE med Lina.
» Hem till Karolina för fix

Begav oss sedan efter mycket omständigheter ut till vår kära Emma i lambohov. Krock och därmed förseningar, och en helt galen busschaufför. Men väl framme blev det grill med ett trettiotal till tjejer. När kvällen började dra ihop sig och alla var pigga och glada så begav vi oss in mot stan och där fortsatte sedan kvällen, för dom flesta på Plaza. Men för mig blev det inte så, jag gav bort min biljett, och tillbringade allt för många timmar ute i kylan. Efter lite omständigheter tog jag och Victor en promenad hem, väl hemma kände jag knappt varken mina ben eller armar.


Fredag:

Vi vaknade antagligen runt 9 tiden imorse, och tog det lungt vid tv i flera timmar. Känns som de va länge sen man hade en sån morgon med mycket slappande. Mötte upp Philip vid ett för att ta en bosses och sedan åka hem tillsammans. Nu har mammi grillat och vi har suttit ute hela dagen. Nu ska jag ta och lägga in lite bilder från gårdagen som jag tror att folk är lite sugna på att se :-).

RSS 2.0