sen lunch

Ska snart stämpla in igen efter en mysig lunch med mamma. Blev väldigt sen lunch, men det är skönt för då är det inte lika tung eftermiddag. Blir i vilket fall som helst att sluta senare än 2 som de andra dagarna idag. Mer jobb. Rätt dag valdes ju i alla fall. Hoppas ni har en skön dag! Ikväll får jag förhoppningsvis ihop min andra dator och kan då börja ta lite bilder och lägg in. Blir roligare så, både för er och för mig.

en dag närmare helg

Alla borde egentligen gå upp tidigt varje dag. Vet ni hur mycket längre en dag blir? Hur mycket mer man hinner? Man kan inte sitta och klaga på att tiden inte räcker till när man inte anstränger sig för att få den att räcka till. När mina vänner har vaknat och gått upp har jag redan jobbar klart för dagen. Det känns gött. Och speciellt idag, då jag fått min normala sömn. Som en ny människa.

Nu är det jobb, musik och en kopp te som gäller. Det är kolsvart ute, som om det vore vinter och ärligt talat så är det rätt så mysigt att sitta här då. Förrutom att det är så kallt att två tjocktröjor krävs! Och dessutom så är det redan torsdag idag. Dock så är ju min arbetskamrat borta, så kommer troligen få sluta sent idag. Men imorgon är det fredag och HELG. Och endast 1 vecka som återstår.


slut för idag. wie

Gårdagskvällen spenderades efter middag hos kusin med mina saknade thaiflickor Frida och Evelina. Myste i trädgårdsföreningen till sent på kvällen, för mig som jobbar då. Frida sa förövrigt att jag såg trött och sliten ut. Hm. Kanske är det trots allt. Ska nog ha min tredje hemma kväll på 7 veckor idag. Sova klockan 9?



För övrigt så vet jag inte hur det här med bloggen och uppdatering kommer fungera i och med att min dator gick sönder igår. Var och lämnade in den idag för att skicka vidare den och söka efter fel. Synd om han. Älskade vännen. På resa, alldeles ensam. MAC <3

Nej nu ska jag sluta jobbet och gå ner på stan en sväng med Sanne Sanne Gusti. Blir trevligt som vanligt! Ha en skön dag och njut så mycket ni bara kan. Alla små saker i livet är också till för att uppskattas.

g a l e n

Mitt liv verkar suga och inget är på min sida just nu. Igår gick min mobil sönder. Och idag gick min dator sönder. Och ja, jag är beroende av dessa grejer. Det är något som man måste ha, så är det bara. I alla lägen, även då jag ska kolla en lite busstid. Sjukt arg och tänker inte röra någon pryl mer idag. Ligger mest i sängen sen två timmar tillbaka då jag kom hem från badet i Ljungsbro.
Åh orkar inte vara arg. Men är det. Och just nu går det inte att ändra. Vad ska jag göra fr att få det ändrat inom 10 min??? Ska bort och äta riktig thai mat då, av en riktigt thailändare. Blir spännande. MEN låt datorn fungera!!!!!
Lägger väl in bilder när min dator funkar så jag kan få in dom.

klipporna





Nu slutar jag jobbet för idag (jippe! 2,5 timmar för tidigt) och ska gå över till Karolina. Vi får se om vi följer våra planer att umgås och ta igen lite snack eller om vi åker med de andra och badar i klipporna i Ljungsbro. Det skulle dock vara mysigt. Sist vi var där var det kolsvart och läskigt. Aldrig sett det i dagsljus, kanske vore något. Men då har jag inget att skylla om jag inte vågar hoppa dom där 5 metrarna ner till vattnet..

Jill Johnsson



Alla borde ta och lyssna på Jill Johnsson som sommarpratare i P1. Jag hade tidigare ingen aning om hur hon som varken person eller artist var. Det enda jag visste var att det var hon som sjöng "alla flickor utom jag" en gång för flera år sedan. Jag gillade den låten då, det är därför jag vet det.

Men herregud vilken fantastisk människa! Så otroligt jordnära och så omtänksam. 

Här har ni det; http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2071&grupp=11851

tillbaka

Okej. Måste erkänna att jag saknat bloggen lite. Har haft lite lust att blogga ibland, men alldeles för lite tid för att ägna den åt datorn. Konstaterade igår att jag endast varit hemma två kvällar sen jag började jobba, varav en jag var sjuk. Förstår inte hur min kropp orkar och har stått ut med så lite sömn. Kanske är det mina underbara vänner som kompenserar det? Jag ska i alla fall efter lite tjat ge mig på ett försök och se om jag lyckas ännu en gång!

Det sägs att tiden går fortare och fortare i takt med åldern, och tusan också. Det är ju sant! Har aldrig någonsin kännt att en sommar har rullat iväg så pass fort som den här har gjort. Och då är det även så att jag är inne på min sjunde, och näst sista jobb-vecka. 07.30-15.30 varje dag. Hur kan man tycka att tiden går fort även då? Det är galet. Hur ska man hinna med livet? Det krävs ju planering!

..Och på tal om livet så är det ju faktiskt dags för mig att ta tag i mitt liv. Studenten är över, och snart även sommarjobbet. Innan jag tar tag i det ska jag bara se till att ta körkort.

Nej, nu måste jag starta jobbet! Underhåller mig för tillfället åt ett par killar som springer runt i kalsonger utanför mitt fönster och vinkar. Chansar på att de fortfarande är fulla sen måndagsklubben igårkväll.. 


RSS 2.0