con la familia

Har varit ute och käkat con la familia i flera timmar. Mycket mat som sjönk ner där. Mätt som jag vet inte vad.
När jag kom hem 10 i 8 slog jag rekord i att duscha och hann lagom till idol.
Nu blev det stressigt och det innebär att Jocke hämtar upp mig vilken minut som helst och tar mig till Crille där folket väntar för förfest + utgång! Snabbfix nu= inte blogga mer.
Ha en bra kväll!

happy birthday to you daddy dj

I dag ringde klockan 05:45.
Så tidigt har den inte ringt på veckor.
Men jag kom upp.
.
Jag skulle fixa en god frukost till min älskade far som i dag fyller år.
Fjantigt det känns att säga fylla år föresten, som om han fortfarande tycker det är kul liksom.
Knappast va.
Men stort grattis till dig, du världens bästa (menar det verkligen, det vet du!).
.
Nu ska jag bara vänta på att nästa människa vaknar i huset.
Klockan 08.30 ska jag ta en powerwalk med Monica och lille hunden till farfar & farmor.
I dag fångar jag dagen!

pick me up

Ingen bra start på dagen för min del.
Vaknade med en klump i magen.
Och mina planer för dagen förstördes lika snabbt då jag kom på att jag fortfarande inte har någon nyckel (glömt den) och kan därför inte lämna mitt hem förens någon annan kommer hem.. Och var dessutom tvungen att svara nej på Gamsäters sms angående fika eftersom att jag är FAST HÄR. ÅH! suger ju.

face for the radio

.
.
.
Man både ser och känner att hösten är här nu. Naturen börjar dö och kylan tränger sig på. Konstaterade i dag att jag helst av allt ville ha ett par vantar på mig. Så, på grund av det (& att det faktiskt inte var så höstigt fint än) blev det inte så mycket fotografering för mig och Emma. Men lite blev de trots allt. Vi valde istället för lite värme i samband med lunch med Karolina och Malin också. Mycket trevligt.
.
Nu rullar idol på tvn här hemma och snart ska jag bege mig till biljardpalatset där grabbarna sitter och kollar på fotboll. Har lovat att göra sällskap trots att fotboll kanske inte är min favorit. Hoppas ni har en trevlig kväll!!

tjabba tjena hallå, vi säger så

I går blev det ännu en lugn och skön dag att lägga på lager. Trots att det är skönt så börjar jag (trodde jag aldrig) tröttna lite på att vara arbetslös och inte ha några som helst rutiner i livet. Sover länge, är uppe länge och ägnar lite lite för mycket tid vid datorn (känns det som i alla fall). I går startade vi med en fika kl 2, hela gänget på plats. Mysigt. Sedan åkte jag hem och fick besök av Henke, Adam och Sivert som kom förbi en sväng. Sedan gick jag in till stan för att träffa mina fina vänner. Biljard och öl. Avslutades med film. 

Och i natt har jag fått min sömn, på riktigt. Jag och Karro bestämde oss för att åka hem tidigt efter alla sena nätter och sova, så klockan 1 så var vi hemma. Nu är jag mycket utvilad. Sitter och lyssnar på Nicke & Mojje som får mig att vilja hoppa runt och dansa, men tror det skulle se ganska fjantigt ut om någon i Karros familj kom hem. Hon är och käkar lunch med sin mamma nu, så jag är ensam.

I dag är det ganska fint väder, vilket innebär fotografering med Emma! Är utelåst så ska bara se till att jag kan komma hem och hämta min älskade Nikon-kompis.




you'd better watch out

bjuder på lite spotify lista en höstdag som den här;
september

vänner är det finaste som existerar

Jag har på något sätt fått väldigt svårt att hålla inne mina känslor. Jag vet inte om det beror på mig eller på att det är mycket emotionellt i mitt liv just nu. Vänner åker iväg och splittras på något sätt lite oavsett man vill eller inte. Splittras kanske är fel ord, men man kan inte längre ses lika ofta som vi gjort tidigare.
.
I natt fick jag en låt. En låt skriven till mig. Det jag helst av allt ville ha när jag blev 19 (sa jag när jag fyllde 18). Världens finaste. Och mina ögon bara fylls av mer och mer tårar. Det är så fint. Den är så fin. Min vän är så fin. Allt är så fint. Jag är lycklig
.

take me to the clouds above

I dag har jag varit en friluftsforskare på riktigt. Har spenderat mycket tid utomhus, och det är ju att friluftsforska. Både varit i skogen (kliar på hela kroppen av det!! djur..) och gått långpromenad med Emma.
.
Kvällen fortsatte i dessa goda spår då vi befann oss i en lägenhet utan möbler, fullt av täcken, kuddar och tända ljus. Mysig stämning som sedan fortsatte på allvarligare villkor när monopolet togs fram. Tävlingsinriktade människor var det här ja! ack ack.
.
När vi är hemma 02.15 och känner att "oj, vad tidigt det blev ikväll" så har vi nog gått lite överstyr. Vi borde återuppta rutinerna i vårt liv kära vänner. För det är tydligen helg varje dag i våra liv. Men egentligen, vad gör det? Jag lider inte.
.
.
.

I appreciate all that you do

I fredags blev det stort firande av tjejen i mitten på bilden. Äntligen var det hennes tur att bli 18 och få tillåtelse att besöka krogen. Det firades tillsammans med 18 andra personer & middag hos familjen Gamsäter + Platå. Det blev en lyckad kväll och jag tackar så mycket för det, Lina! Mer bilder kommer förhoppningsvis snart.
.
I går blev det en stor chill dag för mig. Gjorde inte så mycket mer än att ligga nedbäddad i min säng. Var hos Crille en sväng på kvällen tillsammans med ett gäng andra fina vänner. Vi kollade på skräckfilm. Jag orkade inte gå ut en dag till, och tror jag valde rätt eftersom att tröttheten slog mig ganska tidigt.
.
I natt fick vi även hem en saknad David!! Han ska vara hemma några dagar för att laga en tand som gick av. Och haha. Kan inte låta bli att inte skriva att den gick av när en tjej han strulade med knockade honom i munnen. Hahaha. Är det inte HELT sjukt??!!

no one wants forever

Nu har jag hunnit med allt vad jag skulle hinna med på stan. Känns skönt. Har dessutom fått min biljett som går till Liverpool den 22 oktober, betald och utskriven. Nice! Nyss hemkommen från en promenad med Crille och Atlas, någon hund han har hemma för tillfället. Så nu har jag fått min dagliga promenad också. Nu dusch och fix inför kvällens bravader.

tar tag i dagen nu!

Mot stan för lunch med Pappa och ombokning av flyg. Senare möta upp tjejerna!
Love

torsdag

Myser hemma hos Lina med lilla Lai också. Vi har haft en mysig kväll med besök av Olle och Edvin. Min dag har inte varit alltför händelserik eftersom att vi körde på en spontanutgång igår och tröttheten tog över idag. Endast en lång promenad med Emma då jag gick hit. Mycket duktig. Jag är nöjd. Godnatt fina vänner.

skype, en av världens bästa uppfinning

Jag har suttit och degat i soffan hela dagen med Crille och min bror. Meckat och nördat med datorer. Och så har vi även skypat med Jakob och David i London. Kul att prata och se dom. Fick se hur dom bodde och hur det såg ut från fönstret. Jag saknar dom. Ganska mycket. Redan.
.
Från softpotatisen i soffan gjorde jag min på 10 minuter redo för middag med Emma och Karolina. Så om 2 minuter hämtar Emma mig och bilen brummar mot stan. Äta mat och dricka vin blir gott. Och mysigt. Hoppas ni har en trevlig kväll.

planer på g

NU är det bestämt..
den 22 oktober tar jag flyget till England och blir au pair hos familjen Badder i Stoke.

samma visa, wei

Födelsedagsfirande för tredje dagen i rad, börjar bli lite mätt på det nu. Jag som inte ens är någon tårt-älskare. Men det är mysigt med lite släkt! det gillar jag. Vi har intressanta och sjuka diskussioner just nu. Och Karin är finast i håret i kväll.
.
I dag har jag i övrigt inte gjort så jätte mycket. Karolina kom hem till mig och hjälpte mig och laga mat tidigt. Sen kollade vi på film. Borde sluta med det och gå ut och gå istället. Haha. Nej men mycket mer har jag inte gjort.

i can see clearly now

I går var släkten här hela dagen och firade oss, alltså mig och min kära bror. Det är så det är att ha en tvilling. Ni delar liksom till och med födelsedagen. I min familj finns det aldrig något som jag kan fira ensam. Men det är rätt skönt ändå. Nog om det.. på kvällen fick jag träffa mina fina vänner och det blev en segstartad kväll då vi inte fick på spökfilmen förens klockan ett. Men här finns inget att klaga på när man är arbetslös. Det är rätt skönt faktiskt.

19 år!

Blev en helt galen och fantastisk kväll i går.
Otroligt mycket tack tack tack till mina tjejer som gjorde kvällen.
Blev middag här ett gäng, bokat bord på platå med mycket drinkar, födelsedagsfirande och folk. Inte haft så kul på riktigt länge.
.
.
.
.
.

18 and life

.
Jag vet inte om jag mår bättre, men jag tror att jag gör det. Jag hoppas och vill göra det, så då inbillar jag mitt psyke att jag gör det. För inte tänker jag ligga hemma. Nej, i kväll kommer tjejerna hit på middag och så kör vi utgång på det! WEI. Gå ut gott folk, och TAGGA!

bubbel + film

.
.
Det här är vad jag ägnat min dag och kväll med. Ett bubbel. Min kropp är slut och alldeles för trött för att orka göra någonting. Den vill vila, och därför väljer jag att göra det. Framförallt i hopp om att bli frisk tills morgondagens utgång. Som tur är är min bror sjuk samtidigt som mig, så nu har vi satt på en film. Hoppas ni har en trevlig kväll!

fifa star

Hemma efter en kväll med innebandy tittande i Campushallen (egentligen var vi inte ett dugg intresserad av matchen eftersom att det vi i själva verket åkte dit för att se var domaren) och fifa kväll med ett gäng grabbar. I dag fick jag vara med. Jag var kung. Har sovit i soffan de två senaste timmarna trots allt hets som fifa faktiskt innebär. Nu ska jag fortsätta sova och hoppas på att vakna friskare än någonsin de senaste året!!
.
muminpappa, eller?

tävling

Emma och jag fick tillökning på vår fika, av Crille och Joel. Alltid trevligt. Efter mycket snack kom vi in på en intressant diskussion. Vi pratade om att killar och tjejer ofta tycker olika när det gäller kläder och mode, och att killar inte alltid ser allt som vi tjejer tycker är snyggt. Dom påstod att tjejer inte kan välja ut snygga kläder åt killar, så vi valde att utmana killarna och hitta en outfit och dom fick göra likadant. Team Emma & Lovisa mot Team Joel & Crille. Här har ni resultaten: (rösta vilka som vann!!!)
.
1. Första outfiten valdes inne på solo av båda lagen. På första bilden ser ni mitt och Emmas val, och vi påstod att vi direkt skulle fall in love. Skjorta med stickat över och svarta jeans.
.
Killarnas kommentar: De tyckte inte att vi lyckades speciellt bra med denna outfit. Det tackade ja till att bära alla grejer, men de skulle inte ha de tillsammans. Separat så skulle det alltså vara snyggt.
.
.
1. Killarnas första val. Ett svart linne/klänning med rep i midjan, en grå långärmad (enligt Crille Batman inspirerad) stor tröja, ljusa lite slitna jeans, en prickig scarf och en hatt.
.
Våran kommentar: Skit snyggt! Men både jag och Emma skulle själva valt att skippa scarfen.Tyckte inte om det överhuvudtaget. Men annars lyckat!
.
2. Andra outfiten var tvungen att göras på boomerang. Emmas och mitt andra val. Vi valde att fortsätta med svarta jeans + brunt skärp, röd och vit rutig skjorta, grå stickad kofta med bruna knappar och bruna läderbitar på armbågarna samt en röd halsduk.
Killarnas kommentar: Riktigt fin kombination och de skulle utan tvekan klä sig så här.
.
.
2. Killarnas andra val såg ut som så här. Svarta byxor med randigt skärp, stickad tröja. Enkelt och stilrent tyckte dom.
Våran kommentar: Skulle kunna vara snyggt till en mamma på 40+ men tusan inte till oss. Jag skulle aldrig klä mig i det där och speciellt inte med det där bältet. Nej Nej Nej.
.
Så egentligen blev ställningen:
Team Emma & Lovisa; 0,5 poäng för första outfiten och 1 poäng för den andra= 1,5 poäng.
Team Joel & Crille; 1 poäng för första och 0 för andra= 1 poäng.
.
.
VAD TYCKER NI??

caspar i nudådalen

Ligger fortfarande och degar i min säng. Vaknade tidigt i dag, redan 08.30 var jag pigg och alldeles för täppt för att somna om. Sedan dess har jag hunnit läsa bok (ack, jag läser aldrig), kolla på Caspar i Nudådalen (en gammal julkalender som är så mysig), fixat naglarna, läst tidningar, men framförallt har jag kanske snytit mig (ush) och druckit vatten för att rensa kroppen.
.
Nu tänkte jag i alla fall gå in mot stan innan jag blir trött på det här och rastlösheten kommer. Ska se till att rösta och efter det ska jag och Emma fika. Det blir mysigt. Perfekt väder för att vara sjuk och inte göra någonting speciellt. Ibland är det skönt.
.
För övrigt, det här med punkter mellan bilder och inlägg måste jag nog fortsätta med. Det är när jag uppdaterar med en Mac dator så försvinner alla enterslag jag gör. All text smetas ihop och alla bilder likaså. Vet inte om det har med min bloggdesign att göra eller om det är något med just uppdatering med mac. Men det är inget viktigt. Bara lite irriterande ibland?

.
.
.

here I go again

I morse var det en genom-förkyld Lovisa som vaknade. Inte kul alls. Troligen sen vi var i Åtvid och frös så mycket, plus alla sjuka människor i min omgivning. Vi hade ingen värme i det stora huset. Men det var det nog värt! Har varit duktig i dag och fixat massa saker hemma. Tvättat och sånt, vuxennivå på mig. Har även hunnit säga hej då till Jakob och David en sista gång, och nu är dom på väg till flygplatsen. Troligen framme när som helst. Obehaglig känsla av tomhet i mig, men good luck babes!
.
Nu ska jag hjälpa pappa och laga mat och i kväll ska jag promenera bort till Lina och umgås med henne. Får se vad som hittas på. Inte världens piggaste (trots att jag somnade 23.30 igår!!) i dag på grund av min förkylning, men det blir nog bättre snart! Och seriöst, det blir ju inte bättre av att ligga hemma hela tiden när man är sjuk. Så länge man inte anstränger kroppen dårå.

snabba bilder, impulsiv kväll

.
.
.
.
Suttit hemma och kollat på idol och bara haft det otroligt skönt ett tag. Hunden ligger sött och sover i soffan (sista bilden, men han är svart och ville visst inte synas). he-he.
.
Samtal sa nyss att jag vilken minut som helst blir upphämtad av Phille och Crille för att umgås med lite fina människor. Jag önskar er en trevlig kväll! För övrigt känns det som att klockan är mitt i natten, vad har hänt med sommaren och de ljusa nätterna? Rädd så fort jag kollar ut ju..

don't say bye forever

I går styrde vi ett överrasknings hej då-party för Jakob och David som i morgon åker till London.
Karolina och jag hämtade upp grabbarna klockan sju och styrde mot Åtvidaberg med ögonbindel (och lite extra varv i rondeller då Jakob har ett sinnessjukt lokalsinne). Nervositet och mycket frågor under bilresan om vad som skulle ske i kväll och vart tusan vi skulle.
.

..
Väl framme var det endast gruset under fötterna som hördes tills ögonbindlarna togs av och ett jubel hördes. Vilken suprise! Där stod 15 fina vänner.
.

.

Det blev snabbt middag och efterrätt då hungern tog makt.
.
.
..

.

Lek och spel hela kvällen och natten lång. Jag kom i säng runt 5, medan vissa av folket valde att inte sova alls. Någon viss Malin som känner sig träffad? ;-)
.
Hade i alla fall en väldigt trevlig kväll och måste ännu en gång tacka alla fina vänner för den fantastiska vänskap ni ger mig. I detta sällskap trivs jag. Och nu är det två av alla dessa som lämnar oss. Det blir inte samma sak, och det kommer ett tomt hål och ett sorgset hjärta hos mig den närmaste tiden. Men tänker på hur bra ni kommer få det. Samtidigt som jag hoppas att ni inte får jobb och kommer hem snart hoppas jag lika mycket att ni får världens bästa jobb, blir rockstjärnor och får ett fantastiskt liv. Ni är värda det bästa.


sleep

Hemma efter kvällens och nattens aktivitet, och så fruktansvärt trött. Uppdatering om det senare efter lite film och sleep.

dags



Nu blir jag upphämtad av Emma för fix & trix

take a minute

NU funkar min text som den ska. perfekt!
.
Uppe tidigt i dag. Gick upp redan innan min lillebror åkt iväg till skolan, och det innebär med all säkerhet tidigt. Det beror på att jag har en del att saker fixa i dag och så somnade jag faktiskt väldigt tidigt igår.. till och med tidigare än folk som går i skolan. Nöjd eller onöjd. Jag var sjukt trött efter allt för många sena nätter på rad.
.

äntligen

och så fick jag träffa honom, den där saknade brodern. wie känsla på det. Gått en lång promenad med honom och mamma nu, så har jag gjort något vettigt av denna dag i alla fall. Strax dyker Karolina upp här och vad vi hittar på återstår att se. Ha en mysig kväll!

världens finaste


Någon saknar sin bror något otroligt.

uppdatering direkt från malmslätt



Häng i Malmslätt med Jakob och David för tillfället. Vi har precis sett världens sämsta film. Kan helt seriöst vara den av de sämsta filmerna jag sett. Så ni, se aldrig London River. Nu ska vi fortsätta vår chillkväll och sätta på nästa film som troligen är betydligt mycket bättre.


seglördag

Ligger fortfarande kvar i Karros säng och segar. Kollar på film och bara njuter av att göra ingenting. Hon är på make up på Make up Store så för tillfället umgås jag med mig själv. Troligen kommer hon upp med mat till mig snart. Wie. Hoppas ni har en skön lördag. För övrigt börjar jag känna mig mer och mer ledsen för varje dag som närmar sig onsdag. Det blir en sorglig dag. Mina fina vänner flyttar till London då. Lämnar oss andra här. Men dom kommer få det underbart. Det som är huvudsaken! 

ekorren och fisken



Nu taggar vi för 20 års fest hemma hos Madde!! Om 10 minuter ska vi möta upp resten av gänget och gå dit och fira den gamla damen. Senare blir det utgång för fulla muggar. Ha en bra kväll!

födelsedag

Så otroligt mycket GRATTIS till den här tjejen som i dag blir 20 jävla år!! Stort. Det är vuxet. Hoppas att du firar på bra och att du taggar till kvällen, för vi ska ha SÅ kul!

fest hos emma

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Har tydligen alltid lika svårt att begränsa mig när det gäller att lägga upp bilder. Fina som fina. I och för sig gör det troligen inte er någonting då ni vill se bilder. I alla fall om ni var närvarande. Haha.
.
I vilket fall som helst så vill jag tacka alla deltagande igår för en trevlig kväll. Jag har världens finaste vänner.

som arbetslös är livet en fest varje dag

.
Nu är jag strax redo för en partykväll hos Emma. Fick bli snabbt fixande då jag hellre prioriterade att spendera lite tid med David och Crille nu på dagen (efter en seg-startad dag med ett x-antal one tree hill avsnitt i hopp om att lyckas sova lite till). Nikon-kompisen åker med ikväll och jag hoppas att batteriet håller så länge som jag vill.

Utkast: Sept. 9, 2010, 03.14

Oj vilken dag. NU är jag hemma och ligger äntligen nedbäddad i sängen. Har haft en mycket effektiv dag och det känns bra, men det har resulterat i att jag är trött och kommer vilken sekund som helst decka här. Dagen i stort:
-jobb 08.30-14.00
-lunch med Linnea 14.00
-kvalitetstid med Vickan
-fifa-kväll med grabbarna (fick dock inte delta, dom trodde inte jag klassade..)
.
ps. vet om att texten inte syns, byggareBob Lina fixar snart. Hon är duktig hon.

fånga dagen

Hemma efter en mys kväll @ Dagings house. Okej, det lät inte som jag. Men i vilket fall som helst, har varit där med ett gäng härliga människor. Kollat idol och umgåtts. Pratat politik nu när valet närmar sig. Kanske vettigt. Börjar på riktigt närma sig att två fina vänner lämnar Linköping och åker till London. En vecka kvar. Det blir hårt. Det blir sorgligt. Det blir framförallt tomt och ensamt. Ska njuta av alla stunder tillsammans med dom sista veckan nu!
.
Imorgon är det lite jobb som gäller så nu har jag precis ställt klockan på 06.30. Bäst att sova. Men det är nog ingen fara med att gå upp, utvilad som jag är.

Sept. 7, 2010

-
Nu ska jag pallra mig in mot stan med Jacob för att fixa lite saker. Känns som jag inte har varit där på evigheter. Har mycket jag ska kolla. Och så ska vi hitta en ful utklädnad till honom tills i morgon då han har nollning. Sedan ska han vidare och lyssna på Teddybears tillsammans med alla andra på Linköpings universitet, jag vill också lyssna på dom..

världens vackraste vän

-
-
-
-
-
-

pick me up

Lyssnar på underbar musik och har en mycket(!!) bra morgon. Är glad. Vet inte varför. Känns som om det skulle vara något speciellt men icke. Små saker är viktiga här i livet och det är framförallt det som gör en glad i längden.
.

bigbig love

.
Fick världens finaste kort av en fantastisk vän igår, det gör mig tårögd att jag har så fina vänner. Det är ni som gör mig till den jag är idag. Det är ni som får mig att må bra. Jag tänker på dig och älskar dig. Du är guld värd!

start again

Majsafton igår blev mysig. Det blev bara jag, Lina och Julia som tog del av den goda majsen. Senare fick vi lite påfyllning av sällskap av Henke, Adam, Sivert, Martin och Björn. Lite spel och mycket prat. Trevlig kväll! Kom hem tidigt och fortsatte därmed i mina nya goda vanor. Därför vaknade jag upp med klarvakna ögon i morse klockan 9. Så nu har jag hunnit sitta och kolla igenom lite bilder från Öland. Så ska dela med mig av en liten del.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tusen tack för den underbara vänskap du ger mig. Och tack för fantastiska dagar med långa promenader, cykelturer, fina stunder vid havet, träffen med kamelerna, majsplockandet, shopping i Borgholm, m.m.

majsafton

.
Nu är det dags för majsafton i Linas lägenhet där vi ska bjuda fina människor på våra egen plockade majskolvar. Lär bli en höjdpunkt om jag får chansa! Vi provsmakade igår faktiskt. Ha en underbar kväll gott folk, och glöm inte ta vara på de fina stunderna tillsammans.

utvilad kan man kalla det

.
Är nu hemma från riktigt sköna dagar på underbara Öland. Det har varit lugnt. Väldigt lugnt. Och väldigt skönt. Mitt mål är nu nått, alltså är jag utvilad, känner mig pigg och glad och redo för att hitta på nya saker. Alla behöver vi faktiskt lite tid för att bara ta det lugnt och sova tidigare än 3,4,5 om nätterna. Ibland i alla fall.
.
Har precis varit ute på en powerwalk med hunden och Karolina (vet inte varför jag alltid skriver Karolina när jag alltid säger Karro, men antar att jag tycker det ser mycket finare ut). Han är söt och nyklippt och inte som på bilden då den är tagen i torsdags då vi chillade i trädgårdsföreningen.
.
Ska kolla igenom lite bilder och redigera lite nu, dom kommer troligen upp inom en snar framtid om jag känner mig själv tillräckligt bra. Dessutom är det dags för ny header alldeles snart. Trött på denna mörka och trista.

next

rehab på ölaaaaaand nu!

bra uppdatering här va

.
Legat och tittat på fångarna på fortet i min ensamhet. Ville ta en powernap, men det gick inte. Gick inte? Va? Går alltid ju!! Väntar på att Karolina ska svänga förbi här hemma och hämta mig så vi kan åka till Crille och umgås med lite vänner. Blir nog en trevlig kväll. Hoppas ni har en trevlig kväll ni också.

mysig kväll

Kvällen blev härligaste myskvällen på länge! Känner fortfarande ett lugn över mig. Det blev jag och Lina och ett gäng grabbar. Tända ljus och gitarrspelande. Jätte lugnt. Jätte skönt. Känns som att jag mår bra idag bara för det. Älskar den känslan. Och älskar min bästa vän.
.
.
Klockan är bara 12 och jag har redan hunnit med en morgonpromenad (från Lina), rensa min garderob och städa. Så nu fick jag en sopsäck kläder mindre. Känns mycket bra faktiskt. Resten av dagen, eller i alla fall tills någon annan kommer hem ska jag väl umgås med den här lille vännen som inte gillar att vara ensam.
.

RSS 2.0