hotellfrukost på scandic

Igår beslutade jag mig för att skippa sovmorgonen till klockan 09.50 och istället gå och äta frukost på Scandic hotell med Karolina. Och GUD vad värt det var. Gick upp senare än vanligt, satt på bussen när magen vände sig ut och in av hunger, kom ner dit och fick lov att VRÄKA. Att äta hur mycket du ville. Och dessutom var allt väldigt gott. Bara detta gjorde dagen fantastisk.
Klockan 08.45 hade vi dragit upp resten av medlemmarna i meny magazine UF och bestämt möte på stan för planering. Vi satte oss och lät de andra äta frukost samtidigt som vi fick en hel del gjort faktiskt. 10.00 var det möte för oss + rådgivare (pappa), även där hann vi med en del. Dagen fortsatte i sitt tempo som vanligt och min eftermiddag har inte ägnats åt mycket mer än just plugg.
Har på tal om plugg aldrig känt mig så osäker och oförberedd inför något prov någonsin tror jag. Man brukar ju liksom alltid ha någon aning? Något man kan gissa sig fram till eller försöka på ett eller annat sätt. I internationell är detta rent ut sagt, omöjligt. Jag får stå ut med det helt enkelt. Min hjärna är slut.

helt underbart

Ikväll har lite släkt haft vägarna förbi här hemma för att fira mig och Jacob lite efter sissådär. Ville så gärna vänta med att fira till farfar och farmor var hemma, så så fick det bli. Det blev en trevlig kväll med nära och kära, mat och mys. TUMMEN UPP för min dag och kväll.
Jag har använt dessa produkter tillräckligt länge nu för att uttrycka mig,
trots att jag velat göra det ända sedan första dag. Åh gud, vad jag älskar
dom!
Sminkborttagning och tillhörande brukar vara något som man kan tänka
sig spara pengar på, men nej, det är inte värt det. Jag skulle inte ångra en
sekund även om jag hade betalat det själv. För jag ska använda dessa produkter
i fortsättningen, jämt! Längtar hem varje dag för att ta bort sminket, och nej,
det vore ju inte fy skam för er som inte orkar ta bort de någon kväll hit och dit.
med andra ord.. JAG REKOMMENDERAR! :-)

bröllopsmässan 2009

Idag har jag spenderat en viss del av min dag på bröllopsmässan, som enligt mig var helt underbar.
Det kändes som om man kom in i någon förtrollande värld när man såg allt som hade med bröllop att göra.
Herregud vad allt var vackert och sagolikt.
Den enkla anledningen till varför jag var där var väl egentligen för att min kära bror skulle ställa upp som model för en brudgum enligt ett rockigt tema.
Det var nog enkelt sagt det roligaste jag någonsin fotograferat i alla fall, så här kommer bilder!

inte värt

Förövrigt fick vi här om dagen för oss att åka till Ikano och äta lunch när skolan bjöd på äcklig mat. Den där korven och potatismoset som vi allt för ofta får börjar bli väldigt tröttsamt nu. Medan de övriga sex åt tacobufén så valde jag och Karolina att ta oss an kinamaten en trappa ner. Vi båda älskar det. Vi började äta och tittade efter några tuggor väldigt konstigt på varandra. Vad smakade detta? Det här var inte som NÅGON annan china mat jag har ätit, och tro mig, jag har ätit det väldigt många gånger och på väldigt många olika ställen eftersom att det är just min favorit mat.

Det smakade rent ut sagt förjävligt. Så illa att jag frågade de två kvinnorna brevid mig om jag fick låna en penna för att skriva en lapp. Och visst, det gick galant.

Jag skrev: "Bara så att ni vet så smakade den här maten INTE bra :("
La lappen på tallriken och sedan reste vi oss och gick därifrån.

Oh fy tusan vad jag ångrar att det inte bara kom nån personal och gick förbi. Jag ville ju gärna inte tränga mig IN i deras kök för att se vad dom håller på med. Nej tack, aldrig mer.



en människa är alltid vacker när den ler

TUSEN GRATTIS till min fantastiska Marina som klart och tydligt lyckades med sin uppkörning idag. Det gör mig glad när andra är glada. För jag älskar ju när folk ler. Som jag sagt förrut. En människa kan ej vara ful när den ler. Alla är liksom vackra när dom ler. Det strålar. Det är något speciellt. Det har jag lärt mig i livet. Det är ganska fint faktiskt.


titta så vackert!

regina spektor

Denna låt är och förblir dagens låt efter att jag hörde den igår. Jag tycker om henne väldigt mycket, nästan alla hennes låtar. Men det är något speciellt med den här. Vet inte varför. Kan inte beskriva. Sen såklart samson och fidelity, men kanske allt för igenkända för att nämna här. Hennes två toppar!



Kan i och försig passa på att lägga in några fler låtar av henne..





årskurs två

- En från årskurs två säger; har ni de slappt nu i 3an? 
- Vi svarar: Ja det har vi, vi ska ha två stycken prov nästa vecka, men det är de första seriösa vi har haft sedan vi började skolan. 
- Svar: VAA? vi har haft 7-10 prov sen vi börja.

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är att ha avklarat årskurs två. Det var den värsta skolperioden i hela mitt liv (än så länge). Trean kan inte ens komma i närheten. Kämpa på, det är det enda jag kan säga. Ni klarar det så klart. Sen är ni glada!


idol!

ÄNTLIGEN är min älskade farmor och farfar hemma från sin resa i Turkiet. Jag kände mig "verkligen" inte ett dugg lockad av värmen när de berättade om de sköna ångbadet/massage de varit på eller de sköna strandpromenaderna m.m. Men skönt att ha er hemma. Som alltid skönt så.

Nu väntar IDOL!
föresten, på tal om idol. Någon som vet var Alexander Eriksson tagit vägen från idol? Han sjöng på audition en egen låt som hette Faithful disgrace. Han kan omöjligt ha åkt ut. Och isåfall NÄR tusan då? Jag har sett alla avsnitt!


22 september, din dag hjärtat.

Dagen började inte speciellt bra med att missa två bussar. Kom i alla fall till skolan i någorlunda tid. Lagom blöt av regnet till skolfoto och sådär. Passade ju perfekt med regn och blåst just denna dag. Kan hända att mitt hår flyger åt alla håll på skolfotot, men visst vore det lite roligt att se ut som pippi.

Denna dag ägnade jag även mycket tankar till just Lina Gamsäter som fyllde hela 17 år. Lite skönt att gå från 16 till 17 kanske, men inte så speciellt kan man tycka. Jag, Victor, Lina, Julia och Olivia tog oss en sväng förbi henne på kvällen och grattade. Med oss hade vi en flaska med massor utav lappar som hon fick dra och få det som stod som födelsedagspresent.

Resten av kvällen spenderades med mitt hjärta. Han är fantastisk.


21 september

Har ju inte varit så snabb på uppdatering den senaste tiden. Vet själv inte vad det beror på. Men min blogg är ju till för mig och det innebär även att JAG skriver när JAG har LUST och TID. Det är viktigt för mig. Jag har haft mycket kul med att lära känna min dator och har köpt otroliga program! Jag funderar på att göra en egen hemsida istället för en blogg. Det har jag ett program som gör det enkelt att fixa. Det vore ett interessant projekt för min del. Jag gillar sådant!

Måndagen spenderades i Cloetta Center med Karolina. Pappa blev bjuden så vi fick hans biljetter. Det var kul att se premiären och jag kan aldrig sluta rysa när jag hör den höga musiken dåna i öronen samt se när hockeyspelarna åker in på isen. Det är något speciellt med just det. Det är stämning. Det är en bra känsla.

Något som jag däremot inte gillar är när publiken TROR att dom kan PÅVERKA domarna och resultaten genom att SKRIKA, VISSLA, ROPA och allt det som tillhör. Visst att man skriker till nån gång sådär när det går fel, det är liksom det som gör det roligt att se på hockey i verkligheten till skillnad från på tvn. Men när folk runt omkring sitter och gapar för varenda grej och tror att de där nere ska höra de ord man säger. Till slut gick det inte för mig och jag skrek allt vad jag hade "DET RÄCKER FÖR I HELVETE". Och nej, det var inte sådär tyst som ihop om att ingen skulle höra, utan jag skrek verkligen allt vad jag hade. Visst, folk vred på huvudet och kollade.. även Karolina faktiskt.

18, 19 september

Det är helt otroligt vilken fantastisk födelsedagshelg jag fick. Fredagen började med att min älskling lagade mat till mig och bjöd på en mys kväll. Fick även en super fin tröja som jag gått och förälskat mig i. Tummen upp.

När jag sedan vaknade upp nästa dag, av en sjungande familj som kom in med tända ljus blev jag glad. Klart det inte var den där pirriga känslan som det var för många år sen, men jag blev ändå glad. Det var en skön känsla. Jag gillar det.  Dagen fortsatte i sin tur med släkt och de där mysiga som tillhör.

Runt sju ringde Pontus och Marina och sa åt mig att gå ut eftersom att de var utanför mig. Jag påstod att jag verkligen inte var redo att komma ut eftersom det var planerat att jag inte skulle vara hos Karolina förens klockan 8. Efter några samtal tvingades jag ut. Och där stod flera bilar. Jag fick sätta mig i Lotusen för två, med ögonbindel och mössa för att absolut inte kunna tjuvkika. Vi körde i en evighet tills jag kände att snart kommer det där illamåendet komma, så snabbt som det kördes. Satt och gissa mig fram vart vi skulle, chansade på lambohov, till Emma. Men detta tog alldeles för lång stund. Så gav efter ett tag upp mina gissningar och började mer tro att vi skulle till Malmö som de påstods.

Det var först när jag hörde "du kan ta av dig ögonbindeln nu" som jag reagerade på att bilen hade stannat. Jag hade blivit nervös. Jag trodde jag skulle bli inledd någonstans. Men redan i bilen fick jag alltså ta av den. Och när jag gör det...

så ser jag en hel hög av alla fantastiska vänner man kan tänka sig stå där på garage uppfarten och LE.



Känslosam som jag är så börjar jag naturligtvis gråta. Tankar flyger omkring i huvudet. Hur kunde jag inte ana NÅGOT? Hur tusan är det möjligt? Jag som trodde att jag var en sån som läste andras tankar. Men icke. Hur kunde mina vänner vara samlade trots att de olika gängen inte kände varandra alls bra? Känslan som gick genom min kropp vid just detta tillfälle var helt fantastisk. Underbar. Otrolig. Och bäst.

Men överraskningarna tog inte slut här inte. För där inne hade de nämlígen dukat upp för mat! Vilket gjorde att jag kände en oerhörd lättnad i och med att jag inte hann äta riktigt ordentligt innan jag åkte.



De hade även varit gulliga och köpt presenter. Så som smycken, biobiljetter, blombukett, fantastiska lush produkter m.m.



Resten av kvällen bjöds på sång, dans, allsång och mycket gott skratt. Tårta och det bästa av allt, jag fick äran att kasta en tårta i JOELS ANSIKTE! Åh herregud vad kul att kunna stryka det från listan "måste göras".





TUSEN TACK för en otrolig helg!

finns en hel del fler bilder, men har tagit dessa från mina vänner lite snabbt. Så det får räcka. Jag hade själv inte med mig min kamera (hann ju inte) Ni får snoka er vidare! Jag ville bara ha denna text nerskriven!

det värmer mitt hjärta

jag hade världens bästa födelsedag. Mer om den kommer snarast!

tänk om jag ångrar mig, sen ångrar jag mig igen

Har förövrigt fått ta del av LARS WINNERBÄCKS nya album.
Har ingen åsikt än, det är omöjligt efter att ha hört de en gång.
Men det verkar som om det är många fina baladliknande låtar, vilket jag älskar!

the time is now

Ännu en helt fantastisk låt jag vill dela med mig av!


iLife

Min kväll och natt spenderade jag hos Karolina. Vi lagade god mat till idol, tog kvälls promenad i kylan och bara pratade och tog det lugnt. Senare somnade vi tryggt med vakter på trädgårdstorget (marknad som vaktades egentligen). Och idag var det en hård skoldag! Hem och stressa för att hinna med allt som kvällen skulle innebära.
Köpt en uppgradering av iLife till min dator idag för att viga den efterlängtade "Digital Inn". Så nu hade jag tänkt sätta mig och installera det och fastna här inatt.
Nu går nedräkningen alldeles för snabbt, det var alldeles nyss många dagar kvar. Nu är det bara morgondagen kvar, sen är det MIN (och min brors) dag!

Nattfåk - Johan Theorin

Jag brukar inte ha lätt för att vilja lägga tid åt en bok. Men nu när jag varit sjuk har jag faktiskt gjort det. Och om jag ska vara ärlig så gillar jag den något otroligt mycket. Ligger nästan helt spänd när jag läser den för att den är så läskig. Så nu ska jag lägga ifrån mig min älskade dator, trots att det finns massor jag vill göra här också, och LÄSA :-)

höst eller vår?

Jag kan inte avgöra om jag tycker det känns som att det är vår eller höst ute. Jag lutar nog mer åt det förstnämnda. För visst har inte löven ännu hunnit falla ner på marken, alla barn springer fortfarande ute och leker i solskenet under den klarblåa himlen. Men visst svalkar luften när du går ute, på de viset att du inte vet om du ska behålla tröjan på eller ta av den. Just det som framkallar vårkänslan hos mig.

bästa vän

 

Idag är det ungefär ett år sen jag köpte min älskade Nikon- kompis.

Det ska vi fira genom att gå ut och fota en sväng, han och jag.

Det passar PERFEKT eftersom jag verkligen känner att jag behöver

frisk luft, men har inte kraft NOG att gå på  en promenad.

Solen skiner och jag ska andas in ny luft.

 

Nya, friska andetag


marc cohn

Otroligt vacker sång faktiskt. Den får förgylla min dag och utses till dagens låt, det är den värd!
Lyssna och njut utav denna fantastiska människa!
Jacob skrev just precis ett sms till mig och sa att han skulle komma hem nu. Tack och lov att han slutade tidigare än väntat just idag och jag får sällskap. Känns som jag lever ensam i en grotta just nu.

ett skepp kommer lastat..

Ligger här hemma i sängen ytterligare en dag. Drömde att jag fick ett stort lass med bra filmer jag kunde titta på, men insåg så fort jag vaknade att det var ju inte sant. NU ska jag endast se till att bli frisk och kunna gå till skolan imorgon, för ärligt talat är jag alldeles för sällskapssjuk och rastlös för att sitta hemma ENSAM en hel dag.
Dessutom lyckas jag höra att det låter överallt hela tiden.. ack att jag läste om de där inbrottstjuvarna här om veckan..

grilla pernilla wahlgren

Ligger kvar i soffan efter att ha sett "Svenska Hollywood fruar" och "Roast på Berns" med bror min. Han gick precis ifrån mig, vilket jag kanske förstår eftersom att det inte går att få ut ett normalt ord ifrån mig. Det enda som hörs är rassel. Tog en såndär obehaglig halstablett som gör att hela halsen domnar bort nyss, jag tycker nog mer att det är obehagligt än skönt.
Nu är det sängen som gäller för mig. Ingen skola imorgon heller. Hoppas ni mår bra!
Extra tanke till dig farmor nere i Turkiet som också blivit sjuk som jag.
Saknar er!

echinagard

Min kropp är utmattad och när jag blir anfådd av att gå i trappan passade det mig bäst att stanna hemma idag. Snusse väckte mig vid sju imorse, troligen för att tala om för mig att jag bör ringa sjukanmälan och anmäla mig. Tack för det, hoppas bara dom hörde vad jag sa med min äckliga röst. Men den börjar bli lite bättre nu i alla fall.

Dricker för övrigt 100 droppar "Echinagard" i timmen (istället för ynka 20) för att höja mitt immunförsvar med 100%. Det smakar skit. Men det tyder säker bara på att det är bra för kroppen.



Hatar känslan av att det finns så mycket jag borde göra just nu när jag inte har något att göra och känner mig uttråkad, men inte kraft nog.

Men nu, 14:15 dags för min medicin!

bachelorette

Ingenting känns bättre idag. Jag ska återgå till sängen och vila mig. Bachelorette börjar 11.30. Det måste jag se! Väldigt viktigt program eftersom att jag har följt hela säsongen.

time to sleep, again.

Marina kom över till mig ikväll. Vi tog det mest lugnt genom att kolla på film och sova eftersom att jag inte kände mig bra. Vi båda tog oss en tupplur. Känner mig fortfarande mer och mer sjuk ju mer klockan tickar, och de börjar faktiskt bli lite skrämmande. Men nu ska jag sova och hoppas att allt är bra tills imorgon. I vilket fall, bättre.

nybadad

Sött att en nybadad liten Snusse springer omkring som en galning och försöker bli torr.








en hel dag med bror, tack.

Min bror frågade mig om jag kunde hänga med honom en sväng på stan för att hitta lite saker idag. Skor, jacka och kläder som han behövde. Inte ofta det händer, så jag försökte glömma min svidande hals och åkte ner med honom på stan. Blev många timmar och mycket inköp. Både för han och för mig. Det var väl så jag visste att det skulle bli. Men alltid kul med nytt! Jag gillar speciellt höstplagg.


bakoch fram eftersom framsidan inte var så speciell.

svart body med spets

lång skjorta

något väldigt skönt västaktigt

världens skönaste tröja (i alla fall än så länge innan tvätt)

ännu en gång, inom loppet av väldigt kort tid!

Fredagskvällen tillbringades med mina kära vänner i klassen, Marina, Emma och Karolina. Vi hade tidigare bestämt oss för att ha en Håkan kväll. Vilket vi hade tänkt skulle leda till att vi lärde oss hans låtar inför konserten nästa fredag. Men det blev inte riktigt som väntat. Visst lyssnade vi på honom, men mycket klokare tror jag faktiskt inte att jag blev. I vilket fall blev det en väldigt mysig kväll. Och Victor kom senare på natten och hämtade upp mig hos Marina. Så promenerade vi hem till hjulsbro. Och imorse när jag vaknade var jag sjukare än vad min hals hade visat kvällen innan. Resten av dagen har bara gått utför i och med att jag blivit mer och mer täppt, halsen gör så ont att jag mår illa, har ingen apptit, och min hosta är återigen tillbaka. Hurra för mig! Hurra för svininfluensan! Och Hurra för sex dagar kvar tills jag är 18!


nu har jag tagit ett beslut som för en gångs skull känns bra

Jag känner inte längre att jag har lust att blogga för öppen befolkning. Jag bloggar trots allt för min egna skull. För att jag ska kunna blicka tillbaka i mitt liv. Och trots det känns det aldrig som att jag riktigt kan göra det. Jag vill kunna skriva som jag tycker och tänker utan att folk snackar. Jag vill lägga upp bilder, som kanske bara har betydelse för mig eller som jag inte vill visa för alla. Så nu har jag beslutat mig för att ha lösenord på bloggen. Det känns tryggt, skönt och helt fantastiskt.



Under volleybollturnéring med våra nollor, där Corren var och filmade
för att vissa ville visa att Katedral hade en bra nollning. Och att nollning
överlag inte jämt behöver betyda något dåligt. Majoriteten tycker trots
allt att det är roligt!

uppe tidigt

Har jobbat sedan sju imorse och känner mig faktiskt någorlunda pigg efter att ha tvingat i mig en kopp kaffe (mer än hälften var mjölk). Inte heller är jag lika frusen längre. Det är något jag alltid gör när jag är trött, fryser!
Hur är det möjligt?

Ska i alla fall om ett tag möta upp Marina nere på stan
för att sedan pallra oss till skolan och ännu en lång dag!

ha en fantastisk dag kära vänner och familj!


tröttare än någonsin

Blev en lång dag i skolan idag. Men Emma lättade lite på den genom att bjuda oss på lunch. Fantastisk att fortfarande kunna njuta solen på uteservering. Sista lektionen kom även UF, så nu är vi trots allt ÄNNU mer peppade på vårat företag. Ska bli riktigt kul att styra upp ett eget företag. Kan vara bra att lära sig. Efter skolan blev det jobb, och har även jobbat lite hemma nu. Helt slutkörd. Höll på somna till Idol. Så nu ska jag ta mig en dusch och sedan lägga mig i sängen och se film. SKÖNT.

bra gjort där!

Under gårdagen var det mycket som skulle göras, och för att undvika stressen så undvek jag även datorn. Sköt med sådana dagar ibland också. Egentligen ägnar man allt för mycket tid åt självaste datorn. Fast om man tycker om den, varför inte?

Sitter just nu på pappas jobb (var hurtig och åkte från VC imorse vid halv 8 tillsammans med honom trots att jag började 09.20) och har läst igenom Naturkunskapen som tydligen är något förhör på imorgon. Vilket var kanon eftersom att jag vet att jag inte kommer att göra det hemma. Tänker även på farfar och farmor som just nu är på väg till Turkiet med en massa vänner. Jag är något avundsjuk, men hoppas att ni får fantastiska veckor!

Nu ska jag möta upp min Karolina och gå till skolan och försöka förstå mig på talen i matte C..

idol!

Efter ett otroligt jobbigt träningspass (afrodans) med Lina är jag nu hemma och har fint besök av Marina.
Ska invänta Karolina (och Frida?) och sen se premiären av idol tillsammans!
Imorgon är det sovmorgon och jag börjar inte förens vid 12 någon gång.
Hur underbart?

roast på berns

Jacob och jag har precis sett på seriestarten för "roast på berns" på kanal 5. RIKTIGT(!) kul måste jag verkligen säga. Ett gott skratt som avslut på kvällen är ju inte helt fel faktiskt. Börjar inte förens vid 10 imorgon, så kanske hinner jag till och med bli utvilad inatt. Vore skönt. Ny dag, nya möjligheter för er som kanske inte haft en bra dag.
Tyvärr är det verkligen urtrist med inlägg utan bilder. Både tråkigare och uppdatera och läsa. Men har varken en enda bild eller låt på den här datorn. Så det kommer med tiden helt enkelt. Inte riktigt bestämt mig på vilket sätt jag ska förvara mina bilder. En extern hårddisk vore kanske det bästa alternativet?

uppdatering som inte skedde vid 17.00 som den skulle

Sitter för tillfället med min Philip och tar det lugnt. Hamnade precis i någon slags koma, blev otroligt trött efter en dag i skolan trots att det bara varit tre lektioner (inklusive en håltimma med mycket vila). Är fortfarande helt stört förälskad i min Mac, så kommer troligen hålla på med den hela långa kvällen.

blir förtrollad av min vackra bakgrundsbild!

elvan mot tallboda!

NU har jag äntligen fått min eftertraktade MAC. Lär bli en uppesittar kväll för mig inatt eftersom att jag är fullt igång med att försöka förstå mig på den! Sakta men säkert går det framåt i alla fall. Har lyckats få igång internet, installera MSN, och SPOTIFY. Tänk vad tråkigt det vore om det nu var en PC jag hade fått? Ingen utmaning!
Träningen gick för övrigt bra, och det var fruktansvärt jobbigt. Det är ju så det ska vara! Men ändå inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara efter tre månader. Något som var desto jobbigare var när vi efter ca tjugo minuters väntan på bussen satte oss på fel buss! Mot Tallboda. Hur tusan gick det till? Antar att det är bäst att kolla på bussen och inte luras av människor som brukar åka på ens egna buss. Men vi kom hem i alla fall :-)

min dröm

Jag har ALRDIG, ALDRIG någonsin varit så här otroligt taggad på att träna. Det är helt sjukt. Sov precis bort min lätta huvudvärk och drömde t i l l  o c h  m e d om att få vara tillbaka på gymmet. Nu drar vi igång igen efter ca tre månaders uppehåll, och det spelar ingen roll om hostan fortfarande sitter i och halsen gör ont. Jag orkar faktiskt inte vänta en endaste dag till. Så ikväll inviger vi en träningshöst och vinter med bodystep 18.00!!

energi

Kvällens planer är att åka till Victor och bara ta det lungt.
Jag samlar energi när jag är där, det funkar alltid.

att jag älskar

Gårkvällen spenderades i Karolinas lägenhet med mycket tjejsnack! Vi som inte är arton ÄN får väl göra det bästa av situationen och mysa med varandra medan alla andra är ute på krogen! Men vår tid kommer ju faktiskt också, ingenting som oroar mig över jag ska vara ärlig. Jag har trots allt bara några veckor kvar som omyndig.

Idag var jag uppe tidigit, och har redan hunnit med att gå en sväng på stan med mamma och Elias.
Blev lite inhandlat. Har börjat vårda mitt hår och vara snäll mot det. Det får många fina grejer.

Hade planer på att åka till Norrköping och hämta min (troligen älskade) Mac dator idag, men planerna ändrades så det får nog se till och bli imorgon istället.


Saknar sommar, värme och vatten.
Saknar veckan med mina bästa vänner

vi blundar

En sak jag aldrig riktigt förstått är varför man alltid är så mycket tröttare när man ska upp runt sju på vardagarna, till skillnad från 9 på helgerna? Det spelar liksom ingen roll hur många timmar mindre jag sovit på helgens natt. Jag är fortfarnade MYCKET MYCKET piggare. Det kan hända att jag vaknar klockan 8 på en lördag morgon och är super pigg, vilket aldrig skulle kunna hända om jag skulle till skolan. DILEMMA?


jag får liksom aldrig nog

Dessutom fortsätter min älskling att växa och bli stor (aldrig sett en av samma ras som är i hans storlek).
Han är väldens sötaste som blir överlycklig av att få springa
ner och väcka en på mornarna.


myskväll!

På lördag får jag min nya fantastiska MAC, vilket ioförsig kan bidra till att fortsätta blogga på de sättet jag gör. Eftersom att jag då kommer ha en bärbar (kan uppdatera när som och ha mina bilder på ett och samma ställe). Jobbigt när man har skilda föräldrar och bilder på olika datorer ni vet! Jag LÄNGTAR så innerligt.

En annan låt som verkligen satte sig igår när jag såg FINALEN av the bachelorette var Natasha Bedingfield - Soulmate Helt Fantastisk låt! Speciellt vid det ögonblicket och de programmet.

Nej nu ska jag ta tag i kvällen. Ta ett skönt bad med MASSOR av skum. Ta fram min nya symaskin (tusen tack farmor). Sy in ett par byxor som är mina, som övning så jag inte gör fel när det är mina vänners jag ska ta tag i snart. Jag önskar er en mysig kväll i regnet! När man är inne har man trots allt inget emot regn, då är det rätt mysigt! Visst?

från kylan in i värmen

Kan inte bestämma mig för om jag har saknat att blogga eller inte. Har grubblat mycket över om jag ska starta en blogg för bara mig själv, för att läsa och kunna skriva MER personligt än nu.  Jag skriver trots allt för MIN EGEN skull.

Tror hela mitt bloggande drogs ned genom att jag helt enkelt slutat sitta så mycket vid datorn. Haft mycket roligt och ibland även stressigt när skolan har dragit igång. Och nej, då menar jag inte plugg (TACK OCH LOV, DETTA ÄR UNDERBART), utan att man ungefär hinner hem och vända om dagarna då det varit nollning. Vilket förövrigt har varit förvånansvärt roligt!

Annars är mycket som vanligt, har haft extra mycket tid för mina vänner nu. Jag tycker ändå det känns ganska skönt att komma in i vardagen med skola och så. Har blivit för mycket slappande för mig på sommarlovet. Har inte tränat på över tre månader, vilket inte känns det minsta bra. Tänkte börja köra när skolan började, men som alla andra så blev jag såklart sjuk. Nu börjar det bli bra. Förrutom att det är någon lustig bakterie i kroppen som får en att känna svag, trött och svimfärdig hela tiden. Men det ska nog bli bra, och nästa vecka drar jag oavsett igång med träningen. MYCKET PASS, och träning ska det bli. Kanske gör det att jag mår bra?

För er som ska liksom jag tillbringa torsdag den 10 december i Cloetta Center med LARS WINNERBÄCK.
Plugga på text! Fantastiskt!





RSS 2.0