26/6

Efter idag är en vecka på jobbet avklarad! Känner mig trots allt inte trött på det, och inte allt för trött på mornarna heller, trots att det ibland blir sena kvällar. Igårkväll gick jag iväg en sväng till Amanda, då vi skulle grilla. Och eftersom grabbarna hade spelat match så segade dom lite extra och det innebar att vi inte åt förän vid 11! Jag har nog aldrig ätit middag så sent om jag ska vara ärlig.

Nu ska jag få i mig koffein genom att dricka mig expresschocko (smakar mest chocklad), sen är det hårt jobb som gäller! Men ska i allafall gå hem tidigare idag, och ta bussen med Julia ut till berg till dom andra 14.45. Får se om jag kanske tar mig mitt första dopp? Om det inte är så kallt att min förkyldning blir värre, (vaknade totalt teppt idag, inte bra, men känt mig sjuk hela veckan) Ha en underbar dag i värmen! :-)

hos bror

Är hemma hos min kära bror nu. Han har precis flyttat till ekholmen, nära oss och han stormtrivs redan! Underbart! Fint är det också. Men det får bara bli en snabb uppdatering för nu är det jordgubbar som gäller för våran del! :-)
Ha en underbar kväll! Jag valde en lugn kväll ikväll för att försöka komma i säng tidigt så jag slipper vara trött till helgen då jag åker och jobbar vid 7 varje dag :-)

onsdag 24/6

Sitter återigen här på jobbet. Känns inte så roligt i det underbara vädret. Men hoppas det håller i sig till helgen så jag också kan få spendera lite tid utomhus. Kom 07.15 idag, så jag kan ju faktist gå hem lite tidigare idag om jag känner för det.

Direkt efter jobbet igår körde pappa mig till Lina. Vi tog det lite lungt i solen och började sedan vår eviga promenad. Kändes som om vi gick flera mil. Tillslut blev benen så tunga att det kändes som man fick dra fram dom rejält! Men det var nog vettigt efter vårat störande "träningsuppehåll". Tog oss sedan en ytterligare sväng till Amanda där annat folk befann sig. Sen blev det hem ganska så skapligt för min del, för imorse skulle jag vara pigg!

Time for fika nu! Kanske borde ta och trycka i mig en kopp trots rysningarna efteråt?

måndag 22/6

Det var riktigt länge sedan jag var så här förbaskat trött. Kan inte påstå att jag fått mindre sömn än de flesta vanliga skoldagarna, men trots det klarar jag knappt av att hålla ögonen öppna. Kan troligtvis bero på att jag är på väg att bli sjuk. Har kännt i några dagar nu hur förkyldning och feber sakta kryper sig närmare mig. Det krävs mycket vila för mig. För visst vill jag orka med både jobb och fritid? Absolut! Försökt få i mig lite koffein, blev lite kaffe blandat med varm chocklad, smakade mest choklad, men om jag har tur fick jag i mig lite ändå och blir genast piggare. 

Är just nu hemskt sugen på att se Philips lägenhet. Får se när det blir av. Kanske kan ta en tripp ikväll om jag får kraft nog. Föresten bjuder väl Linköping på ett härligt väder idag? Men bara så ni vet sömntutor, det var mycket finare imorse mellan 07.00 - 11. 00. Det gäller att ta vara på morgonen, det är alltid då himlen är som blåast. Jag har i alla fall fått mig en ynka liten timma i solen! Om ens de. 

Njut av dagen med solsken glatt folk! :-) 

tre härliga veckor framför mig!

Kvällen och natten spenderades hos Amanda med henne, Victor och Julia. Blev en tidig kväll för mig eftersom jag va trött, och jag kom fram till att det alltid är skönast att sova när man inte ska det. Därför jag alltid somnar när man ligger så skönt i soffan. Nej men varnade innan, vi ville hålla en ensam flicka sällskap i mörkret så hon slapp sova ensam.

Har övningskört idag, min första tripp på riktiga, stora vägar med MYCKET trafik. Inbillade mig att mina ben skakade av nervositet, men tror inte det. För visst gick det väl bra tills regnet bara öste ner. Klarade av att parkera fint på tomten också. Hoppas det fortsätter så här.

Känner mig inte på topp faktist. Tror jag blev en aningen sjuk av att gå omkring och frysa på midsommarkvällen. Valde verkligen fel skor + att vi cyklade 2 mil i kyla och sedan sov i tält. BURR! (med en sjuk simone i tältet också (a)). Ska vila upp mig nu, för imorgon och tre veckor frammåt är det jobb som gäller för min del. Och tydligen ska det bli fint väder.. så jag lär vara blek när alla andra är bruna resten av sommaren.

Låt hela världen se ditt vackra leende, älskling.

ps. Linas kamera som ägnats flera timmars letande av ca 20 personer är nu funnen. I Julias sko! Riktigt roligt faktist.

dagarna på Öland!

Dåså, nu är vi hemma efter några sköna dagar på underbara Öland. Våran resa började redan på tisdag morgonen med spänning. Vi var sent ute, var redan tillräckligt stressade eftersom att inga biljetter ännu hade hämtats ut, edast bokats. Det första vi får reda på är att tåget är inställt.. Och att en buss istället är på väg. Vi går bort en bit (till stället där stora bussarna alltid åker ifrån, ni som bor i Linköping förstår). Står där, och klockan tickar på mer och mer. Ingen buss kommer. Tar djupa andetag och suckar hörs från alla håll. Jag ser nån minut senare en stor buss vid trafikljuset som står och väntar på grönt och jag säger lite ironiskt "det är säkert den där bussen vi skulle vart med på". Alla kollar mot bussen som säkert står 150 meter bort. Lina börjar springa som en galning för att hinna fram innan det slog om, det såg ut som om hon skulle rädda någon som befann sig mellan liv och död. Bussen börjar precis gasa lite lätt när hon får slå till på rutan. Han stannar och säger att det är ju precis den bussen vi skulle vart på. Han kör runt. Och nu var vi på väg! 

Men istället för att jag ska sitta och skriva och ni föreställa er så lägger jag upp bilder! Kan bli allt för jobbigt med text för en del.


så fort vi kom fram blev vi avlastade och hämtade på stationen. Linas fantastiska
farfar bjöd ut oss på Borgholms, troligen finaste restaurang, Robinsson Cruise.
Vi åt som tusan, för inte visste vi när vi skulle äta mat nästa gång? (lite internt).


tog oss en rundtur för att se oss omkring och se lägenheten som vi skulle
bo i. Den befann sig mitt i borgholm. Hur mysig är inte den staden för övrigt?
Allt är så lungt, kontrollerat och mysigt helt enkelt, man kan gå och koppla av
på stan, något som absolut inte skulle fungera i Linköping.


Senare på kvällen begav vi oss till hamnen för lite chill med picnik och musik.
Satt där och sjöng och lekte lite lekar i ett x antal timmar. Sedan fastnade vi
hemma för dubbelavsnitt av Despret houseviews'  med ännu mer gott!

 

Lina och jag lyckades som vanligt vakna väldigt tidigt nästa morgon, städade
och fixade lite. Väckte de andra för frukost tidigt. Och vi alla var klara för 5 km
promenad till stranden i köpingsvik.


Här var vi helt ensama hela dagen och bara njöt av solen. Blev varken
något premiärdopp eller bad för någon av oss.


När vi var trötta på stranden tog vi bussen mitt ut i ingenstans, och kom
till slut till Linas farfar Olle & Kerstin. Åt gott fika, spelade kubb, trixade
med hunden, kossorna m.m. Vandrade sedan tillbaka till lantis bussen.

Begav oss senare mot kvällen ut i förhoppning om att kunna hitta ett mysigt
café att slå oss ned på. Men inte fanns det nej. Vi var allt för sent ute. Istället
gick vi in på ett nyttställe där det bjöds på gratis mat. Fick oss en riktigt oväntad
men rolig kväll.


På torsdagen fick vi glatt besök av Victor, Philip, Alex och Adam.
Kvällen tillbringades på Wilma's, med världens äckligaste buf
é som tydligen
var så vidrig att vissa valde att icke betala.


Och så var midsommar här..
Dagen startade tidigt i våran lägenhet. Mest stress känns de som. Blev städning, packning, diskning (lyckades aldrig få igång diskmaskinen så vi fick plocka ur allt och diska förhand) lite handling och sånt där. Till slut var vi i alla fall ute i god tid med all packning. Tog oss till köpingsvik där Hanna och Poltan + lite bilar glatt mötte oss. De tog får packning, vi hyrde cyklar och började vår långa första cykeltur till Störlinge, 8,3 km. Efter ca tre minuter fick Gamsäter punka och en stund senare förstördes även Victors cykel. Vad var detta för kvalitet tänkte vi? Efter en timma var vi framme och fick se väldigt många trevliga och glada ansikten :- ).























Tack snälla för dagarna på Öland, Tack mitt compani, lite extra creed till Lina
som styrt med allting, helt fantastisk. Även extra stort tack till Hanna, Natalie
m.m. och dess släkt för att vi fick komma ut till Störlinge! :-)



öland väntar!

Min uppdatering blir allt sämre och sämre, men det är inte mer än rätt när det är sommarlov och frihet va?
Bättre lär det inte blir i alla fall.

Har spenderat min dag i Norrköping med Hanna för eximination för hennes del av naglar. Duktigt jobbat! En del kvar nu bara. Har även fått mig lite tid med Karolina som det var allt för länge sen jag umgicks med på fritiden. Så det blev en trevlig stund med promenad och lite chill. Tog ett tag innan hon vågade ta sig in (hundrädd, till och med för min lille gulleplutt). Men det vart ju lungt.

Packat för fulla muggar hela eftermiddagen och kvällen eftersom att det imorgon 08.10 bär av till Öland med mina tjejer. Kommer bli en mysig och mycket spännande vecka. Så vi hörs efter det. Älskade Nikon- kompisen åker med. Är det min väska som är full av teknik? Jippie! Love it!

Ha en fantastisk vecka och framförallt midsommar gott folk och kära vänner.
Det är ni värda!

Öland midsommar- dagen år 2007.

I dare you to move

Helt fantastiskt att sommarlovet som vi alla så länge väntat på nu är här..
Känns lustigt, inte riktigt kommit in i det än, men det lär jag ju göra under dessa nio veckor. 
Idag är det söndag, och trots det så slipper man känna den där ångesten, kan det kanske
vara det skönaste med sommarlov? Kanske inte men ett stort +.

Idag ska jag fortsätta med mitt övningskörande och sedan till Hanna för att ta bort mina
rosa naglar! Önskar även få se brors lägenhet (flyttar idag), och hoppas på lite planering
med mina tjejer inför Öland på tisdag! Ge oss fint väder!

Fastnat för den här låten:

look a like




                Andrei Agius                     -              Måns Zelmerlöw

Är inte dessa två sjukt lika? Upptäckte Andrei Agius på matchen igår Sverige - Malta (innan jag började må skit låg med världens huvudvärk, illamående och yrhet). Look a like helt enkelt!

Sitter och pratar och tar det lugn med Jacob. Fantastisk bror faktist. Det är trots allt något speciellt med en tvilling. Att man omedvetet skyddar varandra, finns där och alltid bryr sig.

avslutning

Min morgon har tillbringats på kvinnebysskolgård tillsammans med en massa annat folk. Mest för att se min lillebror som slutat sexan, och dels lite för att mamma inte skulle behöva gå ensam. Blev visst en sorglig avslutning (dock mest för föräldrarna verkade det som).


Söta små som sjunger

Klass 6A

Kvinnebyskolan är tydligen bäst i linköping  på att sälja majblommor. Och
dessa tre var ytterligare lite bättre. Tjejen till höger hade sålt för 28 500 kronor.
Vilket är helt sjukt mycket!



Rektorerna trodde vi hade matchat varandra, men så va inte läget. Detta
var oplanerat!

Sexornas avskedssång till skolan och dess lärare.

Fascinerad över dessa killar som kunde spela gitarr så bra trots ålder..

Nu ska jag ta mig en promenad till Hanna för att fixa naglarna!
Får bli uppdatering senare :-)

onsdag!

Sommarlovet är i princip här för de flesta av oss, men jag kan fortfarande inte förstå det. Det här året har gått så otroligt snabbt att jag knappt hunnit med allt jag velat. Många dagar har varit väldigt stressade och det har varit mycket sent uppe sittande på kvällarna för att hinna med. Men nu är det över, nu är de (troligtvis) värsta året över och jag är så himla glad över det! Dock känns det sjukt att det juni, avslutning och sommarlov i regn..

Tog mig en riktig sovmorgon imorse, kände att jag för en gångs skull verkligen ville se om jag kunde fortsätta sova efter att ha vaknat runt 9, och det gick tydligen. För när jag vaknade upp  vid 11 imorse, ingen Victor hemma, helt tyst, endast tv;n och jag så kände jag verklligen att klockan var mycket. Åt frukost lite snabbt och skyndade mig till gymmet för att köra spinning! Och fy tusan vad jobbigt det är, det är nästan som att springa! Sen bjöd Victor mig och Lina på lunch, fick även sällskap av Amanda och Matilda! Mys!


måndag

Även denna dag har gått snabbt som tusan trots jobb. Kuverterat mängder med påminnelser till företag. Fick mig också en god lunch på ming med min kära pappa (världens bästa). Sitter nu och kollar på talang från förra veckan som jag missade, och ska vilken minut som helst bege mig till Linneá för att fira henne (hennes födelsedag väntar). Blir troligtvis en mysigkväll med kära vänner även ikväll :-) Fantastiska!

ntti

Klockan är 23.00 och jag känner mig stolt över mig själv att jag hunnit med allt jag ville hinna med ikväll.
Har sytt klart (fixat till tre klänningar och en skjorta till lillebror), har skickat in ekonomin min absolut sista
"uppsats" i tvåan, allt är städat och iordning plockat här inne och det är mysstämning till max! Jag är med
andra ord redo att gå och lägga mig och ladda inför min lediga dag som har övergått till jobb istället. Inte
helt fel det heller kanske! :-) G O D N A T T !


rösta!

Hallå söndag. Har precis kommit hem från en sväng hos farmor och farfar. Vi har sytt och färgat hår. Älskar att vara med dom. Världens snällaste människor. Är seg och ska nu försöka få ihop mitt ekonomiarbete som är det absolut sista vi gör i årskurs två, i alla fall jag. Känns som jag kommer dra mig mot sängen och se en skön film istället, men ska försöka.

Igårkväll kom mina älskade tjejer hit, vi pratade lite sommarplaner och försöker få ihop allas tidsscheman med jobb och andra planer. Har inte planerat något i detalj med vi har lite eventuella saker. Senare la vi oss alla i sängen, pratade och kom senare in i någon film. Sen somnade vi en efter en. Lina sov kvar här trots att hon kanske är den som har allra närmast hem härifrån. Vi bor inte ens fem minuter ifrån varandra, men det är den hemskaste vägen som finns. Hur man än går för att komma hem till henne så måste man passera en skog. Det är helt sjukt att man inte ska kunna GÅ hem på kvällarna, utan behöva springa hela vägen ifall det skulle vara någon som gömde sig. Vi konstaterade att vi sover över på tok för lite, och jag var glad att jag fick tillbringa min morgon med henne. Världens bästa.

Föresten hörreni, jag har en sak jag verklgien vill att ni gör kära läsare. Till att börja med, kolla dessa två klipp: 






Tycker ni han är tillräckligt bra? Jo då tar ni er in på: http://www.tv4.se/2.39714?videoId=1.1023935
och rösta på Vincente Opera. För vet ni vad, han har fortfarande möjlighet att gå vidare eftersom att folket till 50 % bestämmer ett wildcard som ska vidare i final! Jag vill verkligen se honom i final!

bra start på morgonen

Underbart att vakna upp på lördagsmornar och känna att man faktiskt är
ledig några dagar. Fick dessutom en god frukost med jordgubbar. Det
känns sommar, det känns ledighet, men det som saknas är värmen!
Kunde inte hålla kameran borta!


Fredagens kväll tillbringades på Thai Coconut med Lina, Amanda och
Simone. Fick oss en riktigt god mat, och en mysig stund tillsammans
efter en hel veckas (om inte mer) uppehåll från att ses eftersom vi varit
dränkta av skolan. Men nu är det slut på det. Nu är det snart över.

Ska snart ta bussen in till stan för att möta upp Lea. År och dar sen vi
umgicks. Förstår inte varför det alltid ska gå så lång tid innan vi ses
mellan våra gånger. Aja, ser fram emot det! Underbar tjej.

extra glad

Dagen igår blev allt för stressig för att hinna med det här, och överhuvudtaget dator. Fick sluta några timmar senare på grund av UF möte. Ser fram emot nästa år med egna företag. Hoppas våra planer följer våra förväntningar.

Hann träffa Simone lite, och åkte på smyckesparty en stund. Fina smycken! Hann även förbi mamma en sväng
och sedan tillbaka till min Victor. Som troligen kokade av feber och hans hals värkte. Hoppas ingen smitta drabbar
mig.

Idag är det ledighet fram till 13.30 då vi ska göra en matteredovisning på 5-8 minuter, sen är det fritt igen! Skönt att
få sova idag, känns som de va evigheter sen jag sov till halv 9 som idag. Inte ens förra helgen.. Men vaknade 06.20
(brukar gå upp då på vardagar) av att jag hade drömt en hemsk dröm. Hade panik. Ville gråta. Jag drömde att de var
en man som var så himla arg på min hund, vi kände han troligen på något sätt. Han sparkade han och slog han och
skrek att han var så trött på honom. Alla satt och kollade på och grät, men ingen gjorde något. När jag sedan inte
klarade av att se och höra de där bar upp honom. Kände då att han var helt sne, han hade brutit ryggraden. Så när
jag kom hem imorse blev jag extra glad av att se honom!






tisdag!

Absolut sista provet(!) för årskurs två är nu gjort! Känns fantastiskt även fast det har en så pass stor betydelse.
Nu är det bara att se till att börja med uppsats skrivandet. Ska försöka få lite gjort idag i alla fall. Victor kommer
hit efter träning, om nån timma eller så. Vi ska sitta på varsinn dator för att skriva ;-).

Har förövrigt slutat ta allergimedicin för den här våren. Inte tagit på över en vecka nu, och trots en del besvär
så är det nog lite bättre än att vara super- trött varje dag när man kommer hem och dessutom ha huvudvärk.
Så tar endast när vädret är som värst. Det går ju faktist utan ibland.

Underbar dag förövrigt (förrutom min hemska sovmorgon, tror att jag är synsk eller något eftersom att jag innan jag gick och la mig igår nämde att jag visste att jag skulle försova mig eftersom att varken pappa eller Jacob skulle upp, mobilen ringde inte, och jag vaknade av att Victor ringde tjugo minuter innan de va dags att gå till bussen), inga problem med det nationella matteprovet vi fick tillbaka, och inte med det engelska. Det känns bra, och allt känns bara bättre och bättre så här mot slutet av tvåan! Sak efter sak avklaras, och glädje sprids! Jag önskar er en trevlig kväll alla bloggare! :-)

the last word

Jag undrar så innerligt vad som har hänt med mitt hår egentligen. Den senaste tiden har jag fått världens största hår genom att bara haft det i en tofs. Allmänt jobbigt att behöva tvätta det hela tiden. Nog om det. Nu är det sov- time för mig, en jobbig dag ska orkas med imorgon. Känns fel när man har varit hemma och haft det så skönt sen i torsdags nu.
En rolig grej, mitt sista ord innan jag somnar måste alltid vara g o d n a t t.


Världens sötaste Albin Claudius. Känns lite speciellt att han är lika gammal
som jag och Victor har varit tillsammans. Alltså har jag sett honom sen han
var jätte liten, och även varit på hans dop. Det tänker jag aldrig på när jag
ser honom idag.

latte

För att orka med kvällens pluggande (blev som vanligt inte mycket gjort i det här vädret) så krävs lite latte. Nej kan inte dricka vanligt kaffe tyvärr. Men latte kan gå, i alla fall den här. Lite koffein är det i alla fall i. Känner mig inte laddad inför morgon dagen som endast består av prov, seminarium och redovisningar. Usch och Fy, det är inte roligt. Men kom igen nu, slutklämmen! Efter fredag är jag FRI från skolan ända till slutet av agusti! Hur underbart kära vänner?
Aja, hoppas ni har en kväll som består av trevligare grejer!
 

min lediga dag

Min lediga dag måste tyvärr tillägnas plugg. Seminarium och prov som väntar imorgon. Båda är såklart jätte viktiga eftersom att det är så sent på terminen och därmed kursen. Så nu ska jag se till att förstå vad jag behöver förstå. Kanske inte skadar lite att spendera lite tid i solen när det väl är så här fint väder. Ha en fantastisk dag, och njut vädret, vet aldrig när det kommer tillbaka till oss ;-)

morsdag

När jag kom ut från Victors lägenhet vid resecentrum imorse kändes det
verkligen som att vara utomlands. Jag gick endast i t-shirt och klockan var
 endast runt åtta. Det luktade verkligen sommar och jag kunde inte hålla
tillbaka mitt leende. Bilar körde i snabb fart, säkert brottom till skola och
jobb. Det är alltid stressiga mornar här i linköping. Alla går snabbt, och
ser allmänt stressade ut. Själv var jag ledig, och var redan ute vid 8.
Stolt. Lika bra att starta en dag som denna tidigt!

Medan jag skriver här kan jag ju lika bra passa på att skriva ett litet grattis
till min fantastiska mamma bara för att det var morsdag igår. Hon är great
och vi hade en mysig dag igår.

Sedan blev det lite chill ute i trädgården con mis hermanos, lite fotografering
som vi faktiskt alla tycker är roligt! Så bjuder på lite bilder här.









                                                Jag älskar er!

bal!

Här får ni en himla massa balbilder ifrån i lördags då katedralskolan, John Bauer och Björkö gymnasium dansade.
Riktigt fint att kolla på! Och gud vad alla är vackra denna dag.


Fin uppställning efter inmarschen

även här..

färgglad- dans



väldigt fin men enkel klänning :-)







Flaggbärarna Victor och Joakim gjorde även dom bra ifrån sig!

En sliten Johanna efter en timmas dansande

Vacker blom-flicka!

Snygg-Danni

Glädje

Här får vi se mer utav den vackra håruppsättningen

Härliga bilar som körde de dansande paren till trädgårdsföreningen :-)


RSS 2.0