sisi

Ligger mest nedbäddad i min sköna soffa och kollar på one tree hill.
Jag har inget att skriva förrutom att jag har feber, har inte ätit mer än en halv pizza idag och vill inget hellre än att slänga av mig alla kläder för att jag är varm.
Så nu ska jag väl fortsätta i helgens fotspår, ligga och snora, hosta och tycka synd om mig själv.

lördag

Och så äntligen(?) har min sjuka brytit ut. Förkyldning och hosta kom redan igår, bara sådär. Och imorse när jag vaknade var det ännu värre än dagen innan, som alltid va. Men inget att gnälla över, jag ville ju trots allt att de skulle bryta ut så jag kunde bli frisk efter det såklart!

Här hemma har plugg, bak och mys med hunden pågått hela dagen. Har skrivit på min psykologiuppsats som jag tänkte ha som mål att få någorlunda klar idag. Har bakat någonting gott (inte smakat men jag antar) med choklad. Har gjort ett nytt trick med hunden då kan ska försöka vinka. Nej, det var inte svårt. Eller så är han bara duktig. Eller så är jag bra lärare.

Blev våfflor till lunch idag;



Någon liten kille är nyfiken på allt man gör;


vänskap på hög nivå

Imorse var jag uppe redan vid 9.
Tog en promenad till farfar och farmor med hunden. Det var regningt.
Han var söt. Ville väldigt gärna hjälpa mig när jag sjönk ner i tjockt med snö.

Sen har jag träffat Marina en stund.
Varit hos Amanda med de andra tjejerna och myst med mängder med tjejsnack.
Alltid lika bra med dessa tjejer.

Nu är jag hemma. Jacob och hans vänner har occuperat mitt rum med filmkväll.
Blev rädd när jag kom hem och en av de sex låg och sov i soffan.
Men i vilket fall bjuder jag in mig själv nu faktiskt.

Hoppas ni har en trevlig kväll!





trygghet

Blev tidigare en snabb sväng till Ikano. Älskar friheten mina vänner har med körkort. Att kunna åka iväg en timma innan de stänger är otroligt underbart. Lugnet som ligger över Ikano just då är verkligen ovanligt. Nej, nu ska jag inte sitta och prata om mina vänners frihet. Borde kanske ta tag i det själv någon gång! Japp, snart så.

Åkte även förbi malmslätt en sväng för att lämna lite grejer. Men nu är jag hemma, hemma tidigt. Och ska nog sätta på en mysig barnfilm som ger trygghet. Kanske julens hjältar eller greveholm som vanligt. Det spelar ingen roll om det är jul eller inte, jag kan alltid se på julkalendrar.


avundsjuka

Avundsjuka bidrar till mycket här i världen. Bland det värsta som finns är människor som trycker ner på andra för sitt eget bästa. Lägg av med det om du är en av dom bara. Det ger dig absolut ingenting i framtiden.

Det här har ingenting med mig och göra överhuvudtaget, ville bara väldigt gärna få det sagt.

one tree hill

Efter en kall promenad igårkväll var och jag Frida helt nerkylda. Vi kröp ner med täcke och massa godsaker i varsin soffa och chillade till One Tree Hill. Blev en mycket lugn och skön kväll med andra ord, sånt som lovet ska erbjuda. Dessutom har jag blivit helt besatt av dessa avsnitt. Jag vill bara se mer och mer hela tiden.

Ända sen vi vaknade har vi suttit och längtat oss bort till Thailand. Tänk om vi vore där nu så vi kunde slippa de här vädret. Jag vill helst stanna inne dag ut och dag in när jag knappt klarar av att gå ut utan att klaga. Men, nu är det bara fem veckor kvar... inte en evighet trots allt.

Ska ännu en gång försöka ta tag i mitt plugg. Jag lyckades inte så bra igår. Lyckades inte alls med andra ord. Ger det en ny chans idag och belönar mig själv med ett one tree hill avsnitt för varje halv sida jag skriver. Det låter väl bra? Japp, vi kör på det!






företagströjor

Har varit och hämtat våra super snygga företagströjor idag hos brodyrkonsult. Tipsar det stället ifall ni ska göra något likande. Helt otroligt trevlig människa som jobbade där. Snabbt gick det också, mindre än 1 vecka. Dessa tröjor klär oss snyggt på mässan den 12 mars i Norrköping. Kom dit och kolla!






Du är livet, lusten & kärleken

Har en skön start på en skön dag här hemma. Tagit ett bad och sitter nu, lite halvfrusen med varmt te och massa tända ljus. Känner att lugnet har välkommnat mig idag! Har tyvärr lite plugg att sätta igång med idag så jag slipper göra allt till helgen. Det brukar vara min grej, att göra allt sådär i slutet. Men jag gillar det inte, så ska ändra på det!


Hoppas ni har en skön dag och njuter ledigheten, ni som är lediga förstås. Ni andra kan njuta dagen på annat sätt. Ta vara på den i alla fall!

rättegång

Varit på rättegång idag. Det var inte alls lika intressant som min förra rättegång jag lyssnade på. Den här tog bara 40 minuter till skilland från den andra som tog 240 minuter. Tror inte det blir det enklaste att skriva en uppsats om en misshandel som innebar ett slag kompisar emellan. Men visst, misshandel som misshandel. Men vissa är tyngre än andra.

Hela dagen har snabbt sprungit förbi och nu är det redan tisdag kväll. Karolina kommer snart förbi mig en sväng och hämtar lite bilder för hon var väldigt rastlös och ville troligen köra lite bil. Mig gör det absolut inget!

finmiddag

Igår vankades det en välförbered middag hemma hos David. Efter två dagars fix var allt iordning gjort och förberett. Lättast och roligast blir att återge det i form av bilder. Det jag gillar mest. För min Nikon-kompis var ju faktiskt på plats.


Duknining i tema rosa som skulle matcha alla svartklädda gäster.. Mest för skojs skull. Jag gillar rosa.


Lottning om bordskavalje och kvällens kung och drottning, vilket skulle ge fördelar under resten av kvällen och dessutom gå i arv.


Förrätt, varmrätt och efterrätt stod på kvällens Meny. På bild, jag och David


Daniel med ett leende som sprider glädje


Fint bordspar Emma och Philip


En glad Jocke


Sanne som gör någonting konstigt på kvällens alla bilder. För det kommer du inte undan du!


Jag och Joel som vägrade le på bilden.


Studerar klocka från oldtimes UF?


Tror det här kan vara kvällens finaste bild!


Här har kronorna efter tävlingar gått i arv. På bild Sanne, Karolina och Glanz


Tack för en mycket trevlig måndagskväll kära vänner.

njutbart!

Dagen i all ära:
..
- balträning, jag sög.
- pizza
- maxi för inhandling a saker inför morgonens middag
- fix
- färgning av Sannes hår
.
.
Inte varit hemma sen igår kväll med andra ord. Gissa om jag njuter av att ligga i min egen säng och se på One Tree Hill nu? SVAR; JA

födelsedagsfirande

Hemma hos oss pågår födelsedagsfirande av mina kära bror och även för hans flickvän Karin som också fyller snart. Hur gammal Philip blir får ni anstränga er lite för att få veta. Kolla lite extra på den fina tårtan.


insnöade

Efter flera timmar i sängen med one thee hill blev jag alldeles för raslös för att ligga inne. Bestämde mig för att klä på mig och gå ut i trädgården för att se hur mycket snö det verkligen var. Ingen som har rört vår baksida sen snön föll. Grannens katt kom i alla fall och sällskapade mig. Jag gillar inte katter egentligen. Men han är söt.
Hoppas ni har en bra dag insnöade i ert hem...

shutter island



Kvällen igår bjöd på film. Lina och jag hade tänkt vara lite impulsiva och åka in och se "farsan" som vi hade hört gott om. Men efter ett samtal från Vincente och Jakob så får vi helt plötsligt någons perfekt bokade biljetter högst upp på premiären till "Shutter Island" med Leonardo Dicaprio. Vilken dröm! Kanon film eftersom att den inte var lika självklar som alla andra filmer. Jag kan inte rå för det, men kände mig aningen trög efter filmen. Skulle behöva se den igen för att allt skulle sätta sig på plats. Men mycket värd att se! Love  it.

 

 


massage

Efter en mycket kort och konstig dag i skolan var det dags för sista massage lektionen, sista iv;t någonsin! Så otroligt skönt, mitt tredje år fortsätter med sovmorgon till 12 på måndagar och sluta redan vid 1 på fredagar. Fick oss en skön 30 minuters massage, betygutdelning (gick toppen för oss liksom alla andra praktiska saker.. jag har verkligen valt en linje som passar mig förövrigt) och fika! Bra avslut.


Lina och jag tillbringade en stund på stan innan vi slog oss ned på Espresso House för en mysig fika och mycket prat. Så blir det när man inte setts på en hel vecka. Nu är jag hemma, ska äta lite och sedan får jag se vart kvällen leder.


söt tjej lik en lerklump!

one tree hill

Är nu hemma efter årsmöte. Ligger nedbäddad i sängen. Ihjälfrusen. Ska för en gångs skull ta tag i och börja se på One Tree Hill, börja från avsnitt 1. Perfekt tid. Perfekt läge.

Vill innan jag lägger mig passa på att skriva ett stort grattis till min älskade Frida som fyller år idag. Mycket födelsedagar och grejer för tillfället känner jag. Februari verkar vara en månad fylld med sådant!


we are the world

Kan vara bland det finaste jag sett. Rysningarna går genom hela kroppen. 25 otroligt kända personer ställer upp och sjunger "we are the world" för de drabbade i Haiti. Lyssna!
Klockan är bara 14.30 och jag är redan hemma från skolan. Har redan hunnit med att göra prov och att undersöka en affär till mitt psykologi arbete. Känns skönt. Nu har jag hela dagen på mig att göra vad jag ska.

tulpans

Har har vi suttit klistrade näst intill hela dagen. Med datorn och våra böcker i Karros kök. Har inte bytt om sen jag gick upp. Så går med andra ord fortfarande runt i överdrivna mjukiskläder. Skön dag. Känns som om man är hemma och är sjuk eller så. Kanske var välbehövligt med lite lugn för att lugna stressen. För tydligen hjälpte det!





Här pågår just nu i alla fall semelbak och matlagning. Vi ska göra middag tills Karros mamma kommer hem. Duktiga som vi är (okej, mest karro som är duktig tyvärr).






out of reach

Sitter hemma hos Karolina för tillfället. Har varit uppe ett tag. Ätit och pluggat lite. Hon ska nu lämna mig här hemma ensam ett tag. Och jag ska sätta mig och läsa lite i min roliga bok!

Vi fick oss en mysig kväll igår. Åkte ut till malmslätt en sväng efter fikan och umgicks med lite härligt folk. Skönt att ha en sådan dag mitt i veckan, det får veckan att gå så mycket snabbare. Idag är det redan tisdag, inte bara vilken tisdag som helst utan fettisdagen! Du kan äta flera semlor utan dåligt samvete du som nu får det när du äter. Jag har redan ätit några stycken under loppet av en vecka.

Låten som spelas just nu. Karro satte på den, någon som påminner om förr. Lyssnade på när man var liten


fräcka fröken

Ska nu ta en sväng ner på stan för fika på fräcka fröken med Vincete, Bigun och Karolina.

Ska leka lite duktig och i alla fall ta med mig min rättskunskaps bok. Är dock alldeles för trött för att förstå vad jag läser. Klarar inte av att plugga när jag har gått i skolan. Blir trött och har mycket annat att sköta. Så imorgon tar jag ledigt och pluggar järnet! Alldeles för mycket som ska in, oavsett om det är små eller stora så måste det göras. Nu för tiden får man aldrig något som kallas för läxa. Endast inlämningar och prov.

Ha en bra kväll!


lördagskvällen i bilder

Ska ägna ett helt inlägg med bilder från lördgskvällen. Har många och det är alltid kul att titta på!

Kvällen började 19.30 med middag med sammanlagt 25 personer i Skyttecentrum. Det var bordsplacering som bestämdes efter val av kavaljer tidigare under veckan. Fin dukning, tända ljus, god mat och glatt folk bidrog till en fantastisk stämning och start på kvällen.


Bordsdam Amanda och bordsherre Adam


En av de tre firande, Simone med bordskavaljer Joel Tran


Tycker denna bild förmedlar den mysiga stämningen under kvällen på ett bra sätt, bilden får en tia!
Leo, Linnea och Jonas.


Olivia och Jocke


Anton och Adam


Ett av borden


Anton, Julia, Adam


Födelsedagsbarnen, Julia, Simone, Hanne


Borden skjöts bort och dansgolvet styrdes upp och fylldes med Hugo Kalm's musik.
Folket droppade in och festen fortsatte


Lina Gamsäter, Max Hebbe, Julia och Simon


Johan och jag


Anna och Julia






Lina Gamsäter och mitt bortvända huvud som tydligen inte alls kände för foto


Anna och Amada



Kvällen avslutades med bilfärd från landet med ett gäng.
Hoppade av i stan och hade tur att en viss Karolina ringde precis när jag gick ur bilen.
Mötte upp henne, gick hem till Philip och umgicks med resten av gänget.
Sen gick vi hem till Karro och sov gott.



minus

STRESS är något som befinner sig i min kropp just nu. Har hur mycket som helst att se till att göra klart den här veckan. Alltid är det allt på en och samma gång innan lov. Har alltid varit och kommer alltid att vara. Antar därför att ni också har en hård vecka?! Ae, tur i alla fall att det är lov efter det, annars skulle motivationen ligga på - 10.

julia 18


fin bild på Adam och Julia från sommar 2009

Idag är det din dag hjärtat. Du har både födelsedag och alla hjärtans dag på samma gång. Det är grejer det.
Jag tänker på dig idag och hoppas verkligen att du har haft och fortsätter ha en underbar dag tillsammans med nära och kära. Jag tackar gånger tusen för gårdagen (resten av tjejerna också såklart), superkul!!

Jag älskar dig. Fortsätt sprida glädje med ditt underbara leende!

happy valentine




Glad alla hjärtans dag kära vänner!


Njut dagen tillsammans med människor du tycker om. Känn dig älskad och omtyckt. För det är du.
Du bidrar med någonting alldeles extra här i världen (okej, i din omgivning i alla fall).
Och utan just dig vore ingenting som det är just nu.
Du är du, du är speciell.

veckans lugnaste dag

Och så var det söndag nu igen. Veckans lugnaste dag. Vilodagen.

Vaknade upp hos Karolina imorse 08:00
Jag var trött efter fem tiommars sömn. Men hon var ännu tröttare.

Trots det pallrade vi oss till balträningen i världens minsta hall på ågatan. Men det gick bra. Det var den minst jobbiga träningen hitills i alla fall. Och det känns bra. Stegen sätter sig och det flyter på utan att man behöver tänka allt för mycket. Det måste ju ändå vara positivt.

Efter träningen gick vi hem och somnade ytterligare lite till. Läste lite rättskunskap och sen dess har vi nog bara legat där fram till nu. Nu är jag hemma. Städar och är duktig.


i'm ready

Nu är jag redo att åka iväg och fira mina fina tjejer och ha kul tillsammans med allt annat folk. Hoppas och tror på en lyckad kväll! Lämnar kameran hemma för jag vet att andra har den med sig. Blir kanon!

Njut lördagen med någon eller några du tycker om


tre enkla köp

Kan genom bilder dela med mig av mina tre enkla köp från gårdagen. Allt från Weekday.






18 års fest

Har ingen känsla av att det är lördag idag. Men det är skönt att vara ledig och bara sitta här. Det är skönt att ta det lugnt. Skönt att gå omkring i mjukiskläder hela morgonen. Skönt att tagga till i mjukiskläder till

några av mina bästa vänners 18 års fest ikväll!

Blir fint. Alla ska vara uppklädda. Kostym för killarna och klänning för tjejerna. Jag känner mig aldrig fin i klänning, men ikväll ska jag ha det ändå! Middagen börjar 19.30 med ca 15 tjejer och var sin kavaljer. Kan bli att kameran åker med ikväll faktiskt. Det var länge sen han fick följa med, min älskade Nikon-kompis!


Lägger in en liten spotify lista här för dig som också vill tagga till!

tagga du




fredag i stockholm

Startade dagen med en lång bussresa 07.00. Försökte fördröja tiden med lite musik och kamera. Jag tror vi lyckades rätt så bra ändå, för helt plötsligt var vi framme i den vackra huvudstaden täckt av snö!





Började med att se kosmonova, wild ocean i 3D. Det var nog överskattat enligt mig. Kändes mest som att sitta och kolla kors med ögonen. Man blev yr och 40% av tittarna somnade garanterat.



Vi fortsatte spendera ytterligare en timma på Naturhistoriskariksmuséet. Yes har nu lärt mig vad det heter. "Intressant" och så. Kolla på stenar och kolla ekg och sånt där. Inte riktigt min grej de där. Min hjärna blev trött av alla ca 200 barn som sprang omkring och skrek.











När vi väl fick vår fritid runt halv 1 sprang vi runt i hopp om att hinna med alla våra affärer vi hade tänkt. Och herregud vad jag så innerligt önskar att vi hade weekday i Linköping.





Kvällen avslutades med god mat (kanske önskar jag även att Steak House flyttar sig till Linköping) och teater på dramaten. Jane Eyre. Jag var mest imponerad över att se Mikael Nyqvist i verkligheten. Och tro mig, han var lika bra som på film. Tycker om många filmer med honom, men framför allt Stieg Larssons trilogi män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden och luftslottet som sprängdes.



Sen bar bussen av hem. Kändes som en evighet. Men har ju en rätt underhållande klass. Fick som sagt även en mycket rolig nyhet som jag skrev igårkväll.

sjukt bra avslut på en sjukt bra dag

Hemma efter en helt fantastisk dag i Stockholm. Gjorde världens inlägg på mobilen på väg hem, men råkade klanta till det lite så det blev ingen uppdatering. Har i vilket fall som helst haft en kanon dag. Vad den innebar och bilder uppdaterar jag om imorgon. Hoppas ni har haft en minst lika trevlig dag och kväll!

PS. MENY MAGAZINE ÄR NOMINERAD TILL ETT AV DE 20 BÄSTA UF- FÖRETAGEN I ÖSTERGÖTLAND. GULDVÄRT att vi satt uppe till tre med den där uppsatsen härom natten. Allt går som på räls för oss just nu. Eller vänta.. Uttalar mig nog mer om det på måndag då jag verkligen vet om det gör det eller ej. Men, sjukt bra avslut på en sjukt bra dag!!

dans som på rosor

Åh, äntligen hemma efter en lång dag.

Har haft en jätte bra dag med humör på topp hela dagen. Kanske för att det bär av till Stockholm imorgon? Eller kanske bara för att min kropp bestämde sig för att vara väldigt glad idag. Ett stort plus dessutom att balträningen gick som på rosor! Första gången jag och Victor övade snurrar tillsammans. Men inga problem där inte. Det blir perfekt!

Nu bjuds det på mat här hemma efter ett varmt och skönt bad. Sen ska jag lägga mig och kolla på en film, för imorgon bär det av hemifrån redan vid 06.30. Kan bli jobbigt. Filmen igår förövrigt var hemsk. Och då menar jag verkligen hemsk. Satt och grät högt för mig själv. Se den om ni vill se något berörande.


Ha en fantastisk kväll och njut att helgen snart är här!



Sp3b ser fram emot en heldag tillsammans imorgon! Bild från skolavslutning 2008. Ser ut som om de flesta på något sätt har planerat att ha blått på sig. Det gör bilden extra vacker!

tja fan, här sitter jag i min jag valde rätt tshirt

Vi hittade rolig webcamera att leka med på denna minidator. Söt utslagen liten hund som ligger och sover.







my sisters keeper

Blev alldeles för rastlös efter att ha slutat så tidigt så farfar kom och hämtade mig. Lagom när jag hade tagit på mig mjukis kläder och krupit ner framför film klockan 16.00. Hade jag inte fått det samtalet hade jag ju garanterat somna. Som om gud ville att jag inte skulle somna, utan sova ikväll istället. Har hjälpt farfar och farmor med sina nya mobiler i vilket fall och nu är vi hos kära kusin en sväng. Kollar in härliga bilder från Thailand sen två veckor tillbaka. Repliken "bästa stället jag varit på, åker mycket hellre dit än till Mallorca och allt de där" är inte första gången jag hör.

Nu ska vi strax köra hem, sedan ska jag ta mig en varm dusch och lägga mig framför min film som påbörjades. Den omtalade my sisters keeper. Lär bli en utmaning för mig som har svårt att hålla tårarna inne under filmer.



"Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död".

Det verkar i alla fall vara en typiskt mig film, kanske även passar dig?

swing life away

Lite skön musik att plugga till bjuder jag på idag!








lär dig uppskatta små saker

Det är helt otroligt hur mycket jag längtar tillbaka till värmen. Hur mycket jag önskar att våren var här imorgonbitti när jag vaknade. Tanken på hur skönt det skulle vara att slippa ta på sig den tjocka jackan något mer är nog näst intill obeskrivlig.

..tror dock de flesta håller med mig. För hur länge har inte snön legat som ett tjockt lager på marken?

När vi åkte till Gran Canaria var vi nästan lite rädda att vi skulle missa snön. Att vi inte skulle kunna ta några vackra bilder i vinterväder här hemma. Men NEJ. Det var ju det sista vi skulle behöva vara. Verkligen.

Bjuder på några bilder som får dig att längta ännu mera! Men man måste ju faktiskt ha saker att längta efter här i livet, för hur skulle det vara om vi hela tiden fick det vi ville när vi ville?


Nästa att "se framemot" enligt mig:

- Stockholm på fredag med min fantastiska klass! Tror på en mysig dag.
- Tjejernas 18-års fest på lördag
- Sportlov, lika efterlängtat med lov som alltid annars
- och så såklart THAILAND den andra april. Låter långt kvar, men nej. Tiden bara springer iväg

Lär dig uppskatta små saker. Små saker kan vara stora saker. Det finns mycket som kan göra dig glad.






livet går vidare

Fick en nattgäst här inatt. Hade en skön, lugn kväll och somnade sedan gott med min bästa vän vid min sida.



Hemma tidigt i dag eftersom att jag varit på vårdcentralen och kollat upp min eviga "förkyldning". Varit sjuk fram och tillbaka i ca två månader nu, så otroligt trött på det! Kan ena dagen känna mig jätte bra, och nästa dag känna mig febrig. Och så har vi ju den där hostan som aldrig släpps förbi. Jag vill helst bara bli sjuk för att SEDAN kunna bli fullt frisk. Kanske kan pencilinkuren hjälpa mig. Vi får se.

Nu ska jag passa på och utnyttja tiden (nyårslöfte) i lugnet medan jag kan med lite plugg.


Lovisa talar ut

Jag förstår inte vitsen med folk som gömmer sig under sin yta.
Folk som är falska.

Folk som spelar glada och trevliga fast dom egentligen inte tycker någonting dom säger.
Folk som inte vågar.

Jag har tillräckligt med fina vänner som visat att de är riktiga vänner.
Fina vänner.

Jag behöver inga falska vänner som är osäkra på sig själva att de snackar skit om andra.
Det är det värsta jag vet.

Och ja, det är nog verkligen det värsta jag vet.
Och DU är inte värd en tanke till.

ditt personliga






Att blogg.se alltid ska strula.. tog mig ca 20 minuter att få upp dessa fina bilder på mina nya tavlor! Älskar personligt, och att ha personliga bilder uppsatta i mitt rum som betyder någonting extra är fantastiskt för mig. Det sprider liksom glädje till mig på något sätt. Prova det om ni vill göra erat rum till just erat.

Sitter här och har precis smakat på den första semlan från Lasses för i år. Det är inte min första semla, för den åt jag hos Karolina igår men att den är just från Yngves är speciellt. De är kända här i Linköping. Och tro mig, det är nog något speciellt. För jag klarade att mosa i mig hela! Och det är inte så typiskt mig faktiskt. He he. GOOD!

Har införskaffat mig en kalender i dag. Kände mig stressad över att gå och ha en almanacka i huvudet och gå och hoppas på att alla andra har koll. Nu har jag det själv. Och nu kan jag även hålla koll på mitt privat liv med balträningar och allt sånt där. Det känns inte riktigt jag, men det känns bra. Jag behövde en!

Ska nu ta mig ett skönt bad och sedan hoppas på att världens bästa Lina kommer förbi och hälsar lite på mig. Skönt avslut på en bra dag. Min dag har varit underbar ända sen jag fick reda på att jag klarade matte provet. Hipp Hipp Hura för mig! Känns helt sjukt bra. Ett stort plus på dagen också eftersom jag fick mig en mysig fika med Linnea efter skolan.

söndag 7/2

söndag = balträning + plugg

troligen likadant med alla söndagar en tid framöver nu..

Avslutade i alla fall kvällen bra med ett bra gäng och film hos Glanz. Hade nära hem oså. Skönt.    

Lördag 6/2 16.14

Gjort världens fynd! Köpte en jacka med 900 kronors rabatt. De ni! Har ni lyckats med något så fint på  rean någon gång? Dessutom var det en jacka som jag vara så super nära på att köpa i höstas. GLAD
Nu är min kära bror och hans flickvän här, så ska passa på att vara lite social och umgås med dom. Mysigt.

Lördag 6/2 11:07

Somnade skönt och oväntat i Marinas säng i går. Det måste vara något speciellt i hennes rum. För där somnar jag ofta. Något slags lugn. Skönt att somna tidigt. Det var första fredagen på länge som jag verkligen kunde njuta av lugnet, njuta av att ligga i sängen och sova redan klockan ett. Fantastiskt ibland!

Klockan börjar ticka och vi ska se till att fixa iordning oss lite och träffa vår saknade Michan och åka ut till Ikano.
Blir en underbar dag, ta vara på den gott folk. Gör någonting ni tycker är kul med någon ni tycker om!

Fredag 5/2 11.00

Oh herregud vilken härlig morgon!
Att vakna till strålande solsken
Att slippa frysa ihjäl så fort man går utanför dörren, trots världens tjockaste jacka
Att kunna NJUTA ute
Att kunna känna den sköna känslan att får lite extra tid i solen innan bussen kommer,
och viljan att vilja gå till skolan istället för att åka buss.

.. DET ÄR GLÄDJE


tänk bara om man kunde få njuta dagen i en skidbacke istället för i skolan! Tanken är ju i vilket fall lockande.

Torsdag 4/2 02.04

Klockan är två, det är torsdag kväll och jag sitter fortfarande här och skriver på vår UF- rapport som ska in i morgon. Ägnat minst 6 timmar åt den nu, bara jag. Och de andra har även jobbat de också, så nu bör den var BRA. Tur att jag inte börjar förens klockan halv 2 imorgon.

Då ska jag ta med min Frida på lite kundmassage. Be henne drömma sig bort att vi är i Thailand och får massage varje dag. Det är hon så värd min fina vän.


torsdag 4/2, 17:30




GRATTIS TILL KÖRKORTET ÄLSKADE VÄN!

Ikväll blir det ut och åka med denna brud som äntligen fick sitt körkort i dag! Hurra för dig. Känns av någon anledning som din födelsedag. Kanske för du snackar om din tårta, eller kanske för att jag sitter här och skriver grattis eller möjligen för att vi jublade av glädje när du kom in i klassrummet med ett leende på läpparna i eftermiddag.

nolltolerans

Jag har en hel drös med opublicerade inlägg. Jag kan även passa på och säga vad det beror på. Min bärbara lilla pingla verkar aldrig vilja vara på min sida när det gäller att ladda upp bilder här på bloggen. Och mitt tålamod när det gäller sånt= NOLL. Vill inte lägga ner för mycket tid på att förmedla vad jag gör om dagarna. Men inläggen som inte är publicerade, kommer att publiceras när som helst. Håll ut bara ;-) Hoppas ni har en trevlig helg för övrigt!

skön kväll

I går blev det ingen tid alls för mig vid datorn. Skönt det kanske. Man behöver vara utan den ibland också. Slutade sent, kom hem från skolan och lagade mat snabbt som aldrig någonsin förr. Marina kom och gjorde mig och Jacob sällskap. Sen åkte vi till Ikano en stund hon och jag.
Hoppade av vid Lina på hemvägen där även Gamsäter trillade in sen. Vi gjorde goda våfflor och pluggade matte. Hade världens mysigaste kväll. Och hemma hos Lina ligger lugnet så skönt, och så blir jag alltid behandlad som på hotell.
Somnade sedan sött alla tre sent nog för en viss Gamsäter. Upp och hoppa tidigt för att fira Hanne 18 år! WIE
Tårta innan skolan!

RSS 2.0