första advent

Godmorgon Scnuffies.

Första advent idag och endast 23 dagar kvar tilljulafton (nej, räknar inte med idag). Jag gillar advent, jag gillar julen, jag gillar snön (när det inte är för kallt) och jag älskar den otroligt mysiga stämningen.
Men från jul och stämning till något helt annat så sitter jag här och försöker få ihop det sista på min idrottsuppsats, samtidigt som jag kollar på reprisen från idol. Går sådär va? Nej men ska ta tag i det när jag har skrivit klart det här så jag får det gjort nån gång.

Som jag sa i inlägget innan så var jag och kollade på handboll igår, det blev en vinst och en förlust för Rp. Så det gäller att vinna båda matcherna idag för att gå vidare, och jag tror på dom. Efter blev det novemberljus med mina tjejer, måste faktiskt säga att dem har gjort linköping så himla mysigt med en massa ljus. Tycker dom borde ha så hela vintern, allt blir liksom inte lika läskigt längre på något vis. Senare mötte jag upp Victor och vi gick hem till honom och tog det lungt.

Idag ska jag ner och kolla på den sista matchen, 14.30. Och efter det blir de yoga med Lina och Lina, har aldrig provat det så får bli något nytt. Trots att min älskling tyckte att det lätt mycket larvigt ;).

Klockan 21.00 ikväll är det ännu en wallander film, som i alla fall jag och mamma defenetivt kommer att se.
och troligen åker väl Philip och Maria härifrån idag också.. inte lika kul, eftersom att vi inte hunnit umgås allt för mycket. ♥


gospel

Oh, it´s friday!





Så otroligt skönt med Fredag idag, ännu en vecka mindre kvar till jullovet, och en vecka mindre med prov.
Jag skulle hemskt gärna vilja spola fram tiden till några dagar innan jul. Mina kommande veckor är inte
alls roliga faktist. Och jag tror inte heller ni vill veta hur dom ser ut, så skriver inte det här.

Philip och Maria kommer hit ikväll, inte förens halv elva, så innan det ska jag åka till Marina för att se på
idol, där gospel tema väntar för idolerna.

Imorgon hoppas jag såklart på att få träffa min Amanda som jag längtar väldigt mycket efter. Det är även
dags för RP - p.91 att spela pojk sm steg 3 imorgon, hemma i sporthallen! Så där kommer jag befinna
mig och kolla på min Victor som ska spela.


överraskad

Dagen har både blivit förstörd och räddats. Det innebär alltså att det här hänt både bra och dåliga saker under dagen för min del. Började med att jag fick tillbaka mitt matteprov, som jag i och för sig redan innan sa att det hade gått dåligt, och det gjorde det ju också! Känns inget vidare att få ett sånt betyg för första gången i mitt liv. Jag var besviken på mig själv.

Dagen fortsatte och vår sista lektion var idrott, några höll i en super lektion och det gjorde mig på lite bättre humör. Men när vi åter igen kommer in i omklädningsrummet upptäcker jag att jag har några missade samtal, från ett nummer som inte var svenskt. Kom på att det måste vara Philip! (han byter nummer allt för ofta så jag knappt hinner spara dom förens det är ett nytt som gäller + att nummer absolut inte är min starkaste sida). Han ringde igen, och gjorde mig glad genom att bestämma sig för att komma hem redan imorgon och stanna över helgen. Det kom verkligen som en överraskning, trodde inte jag skulle få se honom förens i jul. Han ska även ta med sig sin flickvän, som jag iinte har träffat än. Kommer bli kul, älskade, älskade bror!

nej nu har jag faktist inte tid att sitta här mer, måste plugga till mina 120 engelska glosor, och lära mig några spanska glosor + en text tills imorgon. Sen ska jag till Victor! Imorgon slutar jag 11.00, och blir skönt. Ska se till att träna då.

ps. om någon från min engelska grupp "dear nobody" läser det här så ska vi inte ha dom två sista papprena, alltså marinas och karolinas. Fick en lapp i klassfacket.


body step

Idag har inget gått som jag velat eller hoppats, det har absolut inte varit min dag helt enkelt. Allt beror kanske på matteprovet vi hade, det var i alla fall då min dag började gå dåligt! Så fort jag läste igenom B- delen (den svårare delen) så insåg jag att jag inte skulle klara en endaste uppgift utan att "chansa" eller försöka mig fram till rätt svar. Och vi som hade lovat vår mattelärare (som en tid framöver ska vara hemma) att fixa det här provet! Vi får se hur det går med det...

Efter skolan gick jag och Marina och satte oss och tog det lungt i Karros lägenhet i väntan på att hon skulle sluta sin sånglektion så vi kunde möta Lina och gå och träna. Körde ett pass som heter "body step"  och fy tusna vad jobbigt det blev mot slutet. Skönt att sedan komma hem från kylan och ta ett varmt bad! Såg alldeles nyss på Sos familj med Elias, och nu ska jag faktist gå och lägga mig tror jag. Riktigt trött nu, har varit det hela dagen. Så ja, får bli en bättre uppdatering imorgon! :)

VICTOR CLAUDIUS, JAG ÄLSKAR DIG


(jag har inte tagit den här bilden, hämtad från en vanlig exempelbild på datorn)

mattegeni

Här sitter jag med Elias och Jacob och bara skrattar åt en massa roliga youtube klipp ISTÄLLET för att plugga till matteprovet som gäller  i morgon för både Jacob och mig. Vi har inte haft något matteprov när det gäller matte B än, endast små läxförhör. Så vet inte hur det kommer gå. Just nu har jag ingen som helst ork till att plugga, men det är något jag måste göra sen ändå. I och försig stannade vi kvar ett tag efter skolan för att få lite extra hjälpa av vår Emma som verkar vara världens mattegeni! Dagen har även bestått av träning med Emma och Karro och jag har hunnit umgås med min underbara pojkvän!

Wallander - Luftslottet igår var riktigt bra samtidigt riktigt läskig. Jag är mer rädd för sådana filmer som beck, wallander och osyldigt dömd (såg de först förra veckan, riktigt bra!!) än för riktiga skräck filmer. Dom är mycket mer verkliga, och dessutom blir det aldrig som man (jag) tror och det är kul!

wallander

"Tillhör du dem som gillar att toppa tillvaron, kan du kapa en till två timmar i slutet av sömnen och ersätta dem med en tupplur på tjugo minuter under dagen. Det ger i princip lika mycket."

Jag satt häromdagen och skrev på ett arbete till idrotten och när jag läste men meningen kände jag precis att det här är något som jag borde ta nytta av i mitt liv. Har jag aldrig vetat det innan. Genom det här skulle man faktist kunna vinna väldigt mycket tid i livet, och det är något jag verkligen känner för att göra.

Jag har precis tagit med ett jättejättejätte varmt bad, tror jag börjar få in de där med hur lång tid det tar att fylla upp ett badkar. För varje gång sätter jag på badet, och går sedan iväg och göra något annat. Och När jag kommer tillbaka är det helt fullt, fast de har ännu inte hunnit rinna ut något!

Ska snart iväg till farfar och farmor och äta, jag är hungrig så det ska bli jätte gott (som vanligt där iof). Senare ikväll, närmare bestämt 21.00 väntar en wallander film, som jag sett framemot riktigt länge nu. Och så kommer min Victor hit <3


choklad

Tror att jag just precis åt den godaste yougurten någonsin!
Vanilj yougurt med små chokladbitar i. Ni kan anteckna om ni vill!

 

Söndag idag, gick upp tidigt som vanligt och kollade på film. Även hunnit läsa lite Tristan och Isolde, och nu kan jag nog hålla med vissa om att den är lite bra faktist, men endast lite. Innan tyckte jag absolut inte det. Dock är det lite jobbig att läsa på ett så gammeldagsspråk, jobbiga meningar så som, I icken haven sett mig?

Ska alldeles strax klippa mig, vilket alltid gör mig lika nervös. men ska inte bli någon förändring eller så, utan ska bara klippa ca en decimeter. Skönt ska det bli i alla fall så jag slipper tappa 10 kg hår om dagen som alltid är ett bevis på att jag verkligen behöver klippa mig.

bilder från dansen

God "morgon" kära vänner.
Tänkte bara slänga upp några bilder från dansen i torsdags som jag inte hunnit göra än.
 Blev inte världens bästa bilder som jag redan sagt en gång, en del är lite för mörka eftersom
att min blixt inte riktigt ville, men en del är rätt grymma. Lika så var ju dom som dansade! absolut.
Jag hoppas det är okej för dom som är med på bilderna, annars får ni som ser säga till.
Nu ska jag in till stan en sväng, så får bli mer uppdatering när jag kommer hem <3

    
      

kärlek

Ser ut att bli en mysig kväll när Isabelle och Marina kommer hit och ska se idol med mig, och ännu mysigare när temat på idol ikväll är kärlek, och när dessutom jag känner igen de flesta av låtarna. Och såhär kommer kvällens låtar se ut.

Robin Bengtsson
Låt 1: Let Me Entertain You-Robbie Williams
Låt 2: Fields of gold-Sting
Kevin Borg

Låt 1: If tomorrow never comes-Ronan Keating
Låt 2: In the shadows-The Rasmus
Anna BergendahlLåt 1: Simply the best-Tina Turner
Låt 2: Over the rainbow-Eva Cassidy

Johan Palm
Låt 1: I'll stand by you-The Pretenders
Låt 2: Friday I'm in love-The Cure

Alice Svensson
Låt 1: Because of you-Kelly Clarkson
Låt 2: Crazy in love-Beyoncé

Förövrigt blev det sent idag, kom hem för en timma sen eller så. Kunde tyvärr inte ta någon bild på min sminkning som Ashi gjorde på mig eftersom att jag valde att ta bort det innan jag åkte hem. Skulle kännas lite sådär att gå runt sådär på stan och sedan sätta sig på bussen med världens make-up. Och eftersom att det skulle bli en hemmakväll så kunde jag lika gärna ta bort det. Men det var kul. Nu kommer pappsi med pizza så ska försöka hinna äta lite snabbt innan flickorna kommer till mig.


nattinatt

Ska hoppa in i duschen och sedan sätta mig i bastun ett tag. Är i alla fall hemma från dansen nu, värt och se! Duktiga flickor, och även små söta barn. Hade med mig kameran, men min blixt vill inte riktigt fungera men ska kolla upp det. Så kan inte påstå att bilderna blev topp. Men tänker i alla fall lägga in några sen. Om det blir ikväll eller imorgon vet jag inte, men något av alternativen blir det! Annars säger jag godnatt nu, och godmorgon till min spanska som jag ännu inte lyckats kolla igenom. Krävs en ansträning från min sida när det gäller det nu faktist.  ♥


dans

Känns rent ut sagt förjävligt att komma hem såhär sent från skolan, och inte underlättar det när man har en massa saker att ta tag i. Men imorgon blir det värre, vårat iv ska hålla på ända till klockan 18.00 för att vi ska lägga fest make-up på varandra och det kommer tydligen ta ett tag. Men vi får ledigt nästa fredag så det är inte så illa som det låter faktist + att det är roligt. Skulle vara skillnad om det gällde matte, historia, spanska eller något annat mycket ansträngande.

Innan jag sätter igång och går igenom min spanska så ska jag fixa ipoden med lite ny musik, som troligen ger mig lite kraft när det behövs. Några låtar som jag tycker mycket om just nu är: 
 * Kleerup - Longing for lullabies
 * The killers - Human
 * The killers - Romeo and Juliet

Klockan 19:30 ikväll ska jag iväg till Nya Munken och kolla in min lilla Julia som ska dansa, ska bli lika spännande som alltid. Simone och jag ska försöka komma lite tidigare i hopp om att hitta några bra platser brukar vara rätt så mycket folk. 

Bilden kan uppfattas tråkig, och helt onödig. men jag tycker att det liknar
ett hjärta lite, just därav jag lägger ut den. Gillar den själv!

 

väst



Vet inte direkt vad vi tycker om den här sockerkakan, inte lika saftig som
mina förhoppningar på den var. Vi skrattade nog mest under tiden vi åt den.
Jacob tyckte den smakade ostkaka och han tacka nej till en bit till. så stolt så.

Är klar med min jeans väst nu så tänkte lägga in ett par bilder på den innan 
jag sätter mig på min cykel och trampar iväg till Victor i hopp om att hinna
träffa honom lite innan hans träning, eftersom att jag troligen kommer vara
trött och osocial som vanligt när han kommer hem vid tio ikväll. 

  
  



Den här bilden är tagen utan blixt, därför den ser mörkare ut än vad den är.
 

sockerkaka

  • Har alldeles nyss gjort en sockerkaka trots att Jacob hellre ville ha en kladdkaka, men det görs allt för ofta så den här gången fick det bli en sockerkaka. Nu återstår bara att vänta 15 minuter till så är den förhoppningsvis klar att äta. Om den inte bli allt för bränd! Rädd för det. Men det ska nog gå bra.
  • Dagen har som jag sa imorse endast spenderats med plugg för min del, känns bra nu efteråt. Så nu har jag troligtvis en fri kväll! wie. Idag har även sätt att snön fallit mot marken, för andra gången.

             


tio timmar sömn

Nu är jag uppe efter en natt med 10 timmars sömn, känns bra eftersom att det inte är så himla ofta det händer. Det är i princip så att varje morgon jag vaknar, känns det som om jag precis har gått och lagt mig. Ligger fortfarande som jag la mig när jag somnade. Allt verkar gå så fort när jag sover, trots att jag oftast även kommer ihåg mina tusen drömmar. Men det måste väl betyda att jag inte vaknar någon gång under natten, och det är nog skönt.

En ny dag idag, och jag har en hel del plugg som ligger i mina händer eftersom att jag skippade allt igår. Mitt egna fel den här gången, men klockan är ju bara 11 så jag har mycket tid framför mig. Funderar även på att ta en sväng förbi farfar och farmor och umgås med dom lite, senare ikväll/eftermiddag. och om det inte börjar regna igen senare funderar jag även på att gå ut och fota lite. Var ett tag sen så skulle vara kul. Nu ska jag i alla fall upp och väcka min kära bror i hans sovande, för jag har varit tyst alldeles för länge nu :D. skriver sen!



i min vilja att vilja ha ett motiv i bilden skarp och allt runt omkring suddigt,
älskar sådana bilder. Man har bara ett alternativ att låta ögonen vila på.


film

Blev inte alls som tänkt att ha någon fotodag idag. Imorse åkte jag istället dirket från Victor till gymmet och fick även med min Karolina påvägen! Träffade även Lina och Lina där och bestämde oss sedan efter ett långt träningspass att gå och sätta oss och äta och plugga någonstans. Hungriga som tusan blev det som vanlig steaves i brist på att verkligen hitta något annat som gick snabbt! Mysigt att äntligen få träffa dessa underbara flickor. Jag saknar er varje dag.

Simone och Amanda kommer hit vilken minut som helst och gör mig sällskap i mitt ensama hus, gillar inte att vara hemma själv har jag kommit på. Men har i alla fall tänt alla lampor i huset nu, så känns i alla fall som att fler är hemma. Vi ska nog ta det lungt och se om jag hittar någon bra film som vi kan se på. Någon som genast kom att tänka på någon bra film som den vill dela med sig av?

photoshop

Jag gillar verkligen inte inlägg jag skriver utan att tillägga någon bild. Vet inte varför men känns bara så fruktansvärt tråkigt att läsa för eran del. Känner tyvärr att det har blivit en hel del sånna inlägg under den senaste tiden på min blogg. illa illa jag ska förbättra mig för min egen skull eftersom att jag även får mer lust att skriva då. Får nog bli att ta en runda och fota lite imorgon. 

Förövrigt sitter jag och försöker förstå mig på nya photoshop jag fått, men vet inte om jag lyckas något vidare bra. Allt är skrivet på engelska och det är väl i och för sig både positivt och negativt för min del. Förstår inte orden till en början, men sen när jag väl förstår dom har jag ju utveklat mitt vokabulär endel i alla fall! Känner att jag börjar komma in i en väldigt slapp fas, kommit ur plugget och har svårt att börja med saker. Men jag hoppas att dessa studiedagar ger mig något i alla fall! Ikväll åker jag till min Victor och umgås med honom. <3

.

Känner hur endorfinerna har spridit sig i kroppen och jag är super pigg och glad. Säkert tack vare min träning som inte gjorts på ett antal månader. Och kanske även för att vi är lediga imorgon, inte vet jag. Men medans jag endå pratar om endorfiner kan jag ju börja skriva lite på min idrottsuppsats, eftersom att en av de punkterna man ska få med på de fem sidor som ska skrivas är just detta. Vad som händer i kroppen vid fysiskaktivitet och vilka positiva effekter man får både fysiskt, psykiskt och socialt. Har dessutom kommit på att efter varje gång jag har tränat, om jag har gått in för det får jag hosta efteråt. Börjar fundera på om det är normalt?


studiedagar

Kom alldeles nyss hem efter ett långt och skönt träningspass tillsammans med Emma och Karolina. Känns riktigt skönt att äntligen ha börjat nu igen, för om jag väl börjar med något så fortsätter jag och gör det flitigt, men däremot är jag rätt seg på att ta tag i saker och ting. Så tack för det tjejer!

Idag var det dags att byta iv val, och för min del blev det hantverksorientering. Vi ska få lära oss om olika färger som passar till olika människor (beroende på ansiktsform och ögonfärg), styling, hur man fixar naglar med snygga dekorationer och om toningar och frisyrer. Ska bli riktigt roligt. Dock vet jag inte riktigt hur det kommer att vara att pilla i någon annas hår/ nagar/ansikte och allt de där som man inte ens känner, kan bli en liten fobi där men det ska nog gå bra. Verkar roligt i alla fall. Slutade redan vid halv 12, så pappa och jag gick och åt lunch innan det för min del blev träning och för hans del möte.

2 studiedagar väntar nu, så idag är det fredag för oss,kanske som det är hela denna vecka! Så nu ska jag ta ett bad och fortsätta denna härliga dag med ett mycket glatthumör.

regn

Jag sitter här hemma med en gosig filt runt om mig och bara fryser och fryser konstant. Regnet öser ner lite mysigt sådär som de faktist har gjort alla dom senaste dagarna här i Linköping. Kan inte säga att det är mysigt att vara ute i regnet och känna hur det droppar ner i ansiktet och hur håret genast blir riktigt lockigt. Men att sitta inne och höra hur regnet piskar mot fönsterrutorna är inte helt fel. Och speciellt inte om man ska sova.

Har en riktigt skön vecka som väntar, och det känns mycket glädjande. Lediga både tisdag och onsdag, dessutom slutar vi redan vid 11-12 imorgon. Så ja, det kommer bli en toppen vecka. + att imorgon ska jag börja träna igen, och jag är otroligt pepp på att verkligen köra hårt. Knappt tränat sen innan sommarlovet, och det är ju ett bra tag sen, så nu tusan tar jag äntligen tag i det! Hey Nautilus!


love song

Lets stop our busy lives awhile

And think of the many many people

Across the many miles of earth

That have no clothes, no food to eat.

middag och förberdelse hemma hos N

Julia och Jakob har precis varit snälla och åkt förbi här och lämnat mina saker från igår! Så nu har jag min lilla kamera här och det innebär att jag har bilder att lägga upp. Blev inte så många för min del eftersom att vi hade det lite stressigt där, och ville inte ha några kort förens vi fixat iordning oss. Men blir från att vi va hemma hos Natalie läggs upp nu, och bilder från senare på kvällen lägger jag upp sen.



  
                             
 
 
Avslutar med en bild på en otroligt snygg
pirat women som jag verkligen tycker om!


maskerad

Godmorgon! Tog ett sovrekord idag med älskling till 11.30! wie. stolt. Känner mig hur utvilad som helst trots att det inte blev sömn förens vid 3. Igårkväll var det maskerad som gällde! Jag åkte till Natalie vid halv 7, där även Karolina och Julia var, vi lagade mat och hade det trevligt tillsammans innan vi tillsammans åkte till lokalen i berga! Kvällen blev rolig tillsammans med en massa folk. Har kvar alla min agrejer hos Natalie, så bilder kommer senare idag! Men i alla fall, tack för kvällen <3

Skönt att det äntligen är helg, tycker faktist att den här veckan har varit ovanligt seg. Alla andra veckor brukar gå så snabbt att man knappt hinner tänka. Nu ska jag ta mig ett varmt och skönt bad och sedan åtrerstår det att se vad som händer.

Expresso House

Som paus i mitt uppsats skrivade tänkte jag ta och skriva ett litet inlägg här. Skola som vanligt idag, och efter skolan satte ja goch Amanda oss på Expresso House och pratade och åt i flera timmar. Märktes att vi inte hade setts på ett bra tag. Tråkigt nog är det mycket som ligger över en nu, som man bara känner sig tvingad till att göra. Men skönt att träffa dig i alla fall <3. Blev ingen vidare uppdatering igår heller tråkigt nog, men fick umgås med min victor <3 och dessutom plugga.. och kolla på ugly betty & despret! wie. Det är bra. Har en jobbig känsla av att det är torsdag idag, och ja gblir lika besviken varje gång jag kommer på att det bara är onsdag. För vem vill inte ha helg, helst nu?

matteprov

Trött, trött, så fruktansvärt trött just nu faktist. Idag lär det bli en tidig kväll för min del, men först måste jag plugga till matte "provet" som är imorgon. Andragradsekvationer, och jag kan för tusan inte ens det! menmen, hoppas på en hjälpsam bror eller kanske pojkvän. Vore bra! Gick upp till Karro efter skolan och gjorde maränger, gotti. Emma var också där ett tag! Nej nu ska jag ta tag i matten så jag får något gjort tills imorgon..
Föresten, igår var det ju farsdag så grattis väldens bästa pappa. jag älskar dig!


väst



Har suttit enda sedan klockan 5 och sytt på min väst som måste vara klar denna vecka eftersom att mitt iv val slutar och det är dags att byta till frisör nästa vecka. Så såhär långt har jag kommit nu, innan idag var allt bara utklippta tygbitar och fodret hade inte ens hunnit bli klippt i. Har under dagen (förrutom min städning) även hunnit med att skriva på min ekonomi uppsats och varit och ätit god mat och kladdkaka hos farfar och farmor, och fick även träffa min kära kusin där en stund.

Imorgon är det måndag, ännu en gång och det känns som det är en jobbig vecka som väntar. Alldeles för mycket plugg och det kommer leda till alldeles för lite fritid för min del. Men får se framåt mot de 2 studiedagarna vi har veckan efter.
Nu ska jag ta och fixa mitt ljud som verkar ha problem att fungera när det gäller att kolla film, himla tråkigt faktist. Sen kommer victor om en kvart, så jag säger godnatt och sov så gott så skriver jag imorgon igen!

städning

Imorse när jag vaknade kollade jag knappt på klockan, och den visade 08:45. Gick upp och satte på en film, och råkade visst få syn på en annan klocka och upptäckte att den bara var 07:45. Sen var jag alldeles för pigg för att somna om, så min dag började klockan 8 och det passade ju bra, då vann jag lite tid till att städa mitt rum som såg ut såhär:

  
innan
  
efter


kvällen

Vad tusan händer? Dagen, eller rättare sagt kvällen har bara runnit iväg, verkligen bara försvunnit. Som det ser ut nu lär det bli en hemma kväll för min del, eftersom att jag segat så pass länge. Borde städa, det ser ut som ett kaos (inte så vanligt faktist) här inne, men det är faktist inte tillåtet på en lördag kväll. aldrig.  Känns som väskor packas hela tiden, men det värkar även som att dom aldrig lyckas bli uppackade igen.


fredagskväll hos Sarah

     
- vågar inte lägga upp någon närbild på någon annan som jag inte bett om lov.

  - matlagning på gång                                            
 - jag och min älskade Michaela
 - singstar
 - glada tjejer
 - en söt sofia

kaffeshake



Sitter för tillfället och dricker en sånhär god Kaffeshake som jag alldeles nyss gjorde till mig och pappa, super gott verkligen! Jag tycker verkligen inte om kaffe egentligen, och skulle aldrig klara av att dricka rent starkt kaffe utan att göra någon konstig grimas efteråt. Så ett tips till andra som inte gillar kaffe:

3 dl kallt, starkt kaffe
Saft av 1 apelsin
Skal av 1/2 apelsin
1/2 krm malen nejlika
1/2 tsk malen kanel
2 1/2 dl kall mjölk
6 msk vaniljglass
1/2 dl socker

Och så är det bara att mixa ihop alla ingridienser!

Förlåt för en otroligt dålig uppdatering från min sida. Egentligen ska man inte behöva be om ursäkt för det, för det är ju ens egna blogg, men nu gör jag det ändå för det låter trevligt. Får skylla på att det var en stressig dag igår. Skulle bort till Sarah på middag vid 7, och alla skulle vara jätte fina för att det var nobel tema så det krävdes ju lite fix och jag slutade tyvärr inte iv- valet förens vid 4. Sedan skulle Michan och jag ses och försöka hitta någon present, men det gick ju snabbt och bra. Karro följde sedan med mig hem och lockade mitt hår, tack för det älskling. Till slut blev jag äntligen "klar", egentligen skulle jag aldrig anse att jag var klar, men igår fick sätta ett stopp och kom som vanligt försent. När den trevliga kvällen tog slut åkte jag till Victor, och sov sedan en skön natt tills jag vaknade klockan 9 imorse. 

Idag har jag även hunnit med en sväng på stan med pappa, och åkt förbi farfar och farmor en stund, t.o.m tagit en promenad med min bror och varit hos Lina och lämnat lite saker, och lagat mat. Och nu sitter jag här och ska titta igenom alla bilder sen igår och hoppas på att det blev några bra. Sedan lär det nog läggas upp några här i alla fall.  

bussknapparna

Äntligen hemma efter en lång och seg dag i skolan, men med glada klasskamrater blir allt så mycket roligare.  På bussen hem fick jag ännu en bekräftelse på att stopknapparna är bland det vidrigaste som finns. En väldigt knasig människa satt och grovt petade i näsan och 10 sekunder senare trycker han på stopknappen. Visst var det skönt att jag slapp trycka, men nu kommer jag defenetift inte göra det i fortsättningen. Okej, han var inte normal, det såg väl jag också, men bara för de så ska ha inte ha rätt att göra bussen mer äcklig än vad den redan är. Tänk vad jag såg på dom 15minutrarna jag satt där, hur mycket äckligt sker inte på en hel dag på en buss? ae nu kom och gick mitt damp för idag. 

Sitter förtillfället och pratar med Julia som just påminnde mig om att tbs (thorén business school) har ledigt på fredagar och att hennes skolvecka nu var avklarad. Något avundsjuk. Har massor att plugga på idag, så bäst att jag sätter igång nu direkt. Och det är väl också det min kväll kommer att betå av antar jag, men lika bra de. Imorgon är det middag hos Sarah, och hon har nämnt "nobeltema". Hur ska man då se ut? 




novemberljus

Här sitter jag med morgonrock och försöker skriva samtidigt som jag borstar tänderna. Ska alldeles strax sätta på en film som jag kan somna till. Ikväll skulle jag och julia ha gått novemberljus promenaden, och kollat på de fina belysningarna som lyser upp hela stan. Men det är fruktansvärt dimmigt ute så vi struntade i det och åkte istället hem till Simone och tittade på alla fina saker hon köpte i USA. Några började genast planera resa dit i framtiden! Min dag har inte beståt av så mycket mer än så, förrutom skolan då såklart. och dessutom har jag skrivit klart min uppsats till iv valet, känns skönt. Redan en sak mindre innan jul! jippe. På tal om jul började jag kolla igenom och lyssna på all julmusik jag hade på datorn sen förra året, och fy vilken känsla det är i den musiken. Man blir helt varm i kroppen och super glad, ett tips till dom som någon dag känner sig aningen deppig. Nej, klockan tickar, nu ska jag sova. Godnatt  ♥

film

Klockan är endast 21:17 och jag tänker faktist redan sova. Trött efter min natt med "ont i magen". Ska sätta på en film och lägga mig i min otroligt sköna säng, och sen vakna upp imorgonbitti och känna mig jätte pigg och glad!
Godnatt, nu ringer min mamma <3

kvällspromenad

Idag har världens bästa mamma födelsedag. Och jag vill ge dig så mycket grattis som jag bara kan, jag vill krama om dig så mycket som jag bara kan. Jag är så glad att du alltid finns där vid min sida, vad det än är och när det än är. Du är en stor och betydelsefull del av mitt liv och utan dig vet jag inte hur jag skulle klara mig. Det du har gått igenom i din barndom skulle jag aldrig klara av. Jag är så glad att du alltid finns vid min sida, älskade, älskade mamma ♥

Sitter här och försöker rensa bort lite filmer och andra saker från datorn. Vet inte om det var välbehövligt, för plats finns det men nu ska jag minsan få ordning på allting. Och nya fräscha filmer ska ersätta de gamla. Samtidigt som jag håller på med det försöker jag skriva lite på min uppsats till mitt iv-val som jag vill se till att bli klar med. Vet inte om jag kommer så mycket frammåt, men det brukar ju vara starten som är svår faktist!

Senare ikväll ska jag och Lovisa Wåhlander ta oss en skön promenad. Vi har så tidigt som nu kommit på att vi bor så pass nära varandra att man kan göra sånt. Ska bli trevligt! Men först är det mat som gäller för min del. Vilket jag skötte riktigt dåligt igår, och de ledde till en fruktansvärt ond mage och illamående. Bland mina värsta fobier så jag hoppas bara det va de dåliga matvanorna igår som var grunden till det hela. Sitter här nu, skapligt rädd för att de ska bli som gårdagen. Men jag kan inte göra mer än att hoppas på det.



(samma bild som på headern)
"hit me with your best shot"

bastu

snabb uppdatering här!

Första dagen i skolan flöt på, de tre lektionerna jag hade gick snabbt och jag har inte något som helst att klaga över. Möjligtvis att Fredrik inte kommer och hjälper mig när jag räcker upp handen, men efter ett tag så. Imorse var jag dessutom inte ett dugg trött, kunde gå upp så fort klockan ringde. wie! Nu väntar en varm och skön bastu på mig, fryser konstant. Och ikväll åker jag till min kära, som jag inte träffat på allt för många dagar!

 

I miss my darling

Hemma från Bond nu, visst var den bra. Men det var inte så mycket som sades i filmen precis, mer än 90% av filmen bestod av slag och bråk och sånt där "action" som jag egentligen inte gillar i filmer. Men mysigt att göra någonting tillsammans med dom <3 Imorgon är det måndag, och Philip återvänder tråkigt nog tillbaka Norge igen. Har varit underbart att ha dig hemma, och du gör mig alltid lika glad, älskade bror. Måndag betyder även skola för oss andra, vilket jag bara önskar vore så innerligt osant. Men lite uppladdad är man väl efter lovet såhär, men det behöver inte betyda att man orkar plugga va?

Nu ska jag försöka bli lite trött, tvn brukar vanligtvis vara mitt sömnmedel, men ikväll kanske det är så att jag måste läsa ur min engelska bok för att jag ska slippa ligga efter dom andra tjejerna. Sedan blir det sängen för min del, satsar på att det blir rätt skapligt så jag orkar ta mig upp imorgon bitti, hoppas jag ni också gör! Godnatt <3 

 

födelsedag!



Vill passa på att gratta denna flicka, (i och för sig en dag för sent) men var
inte något vidare aktiv vid datorn  igår. Men en skön sång fick hon allt i telefonen
i alla fall. Massa grattis till dig underbara Karolina <3

Medans jag ändå håller på kan jag ju passa på att gratta farfar som fyller år idag,
om du nu läser det här. I och för sig ska jag ju till dig strax, men ändå :).

Och så Vickan som fyllde år i fredags, tusen grattis till dig också <3!

bubbligt bad

Hann ut och ta några bilder imorse innan frosten försvann som tur var, så lägger upp några få här lite snabbt bara..
Har precis kollat på idol reprisen med Elias och nu väntar mitt varma, bubbliga bad därnere. Fortfarande frusen sen jag var ute, det är verkligen kallt nu. Njut av den sista dagen på ett otoligt skönt lov!






 

Romeo and Juliet

Valde att gå upp tidigt idag för att hoppas på att vara tillräcklig trött ikväll för att kunna lägga mig skapligt. Vet inte riktigt hur det kommer att gå men det är värt ett försök från mig. Brukar inte ha problem att somna alls, men man vänjer sig vid sina tider ganska fort om man säger så. Så just  nu sitter jag och lyssnar på den absolut bästa låten just nu; The Killers - Romeo and Juliet. Helt klart den låten som spelats på repeat flest gånger på min dator denna vecka. 

Igår kväll var vi hos Emil en sväng, Marina och jag var hurtiga och gick dit. Nöjda var vi allt. Och när jag kom hem därifrån väntade en otroligt uttråkad lillebror som hade varit hemma hela kvällen, så vi spelade lite spel innan vi båda somnade.

Jag funderar på att ta en sväng ut och fota lite medans frosten är kvar, om det inte är allt för kallt. Skulle nog kunna bli rätt så fina bilder. Dessutom krävs lite plugg av mig nu på förmiddagen för sedan ska jag iväg och gratta farfar som fyller år. Och sedan är det Bio som gäller för mig och mina bröder. Ska se nya bondfilmen, vet inte vad jag har för förväntningar på den, men jag hoppas att de´n är bra. Och idag är sista dagen jag kan umgås med Philip innan han åker tillbaka till Norge..

match



                                        "I love you like the stars above, 

                                        I'll love you till I die"

Redan lördag idag, dagarna går så fruktansvärt snabbt och det är något som jag verkligen inte tycker om. Jag skulle mer än gärna vilja ha förmågan att ha makt över tiden. Att kunna få den att gå lite saktare ibland, eller bara få den att stanna upp för en sekund. Man hinner sällan med det man vill och önskar, men vi alla vet egentligen innerbörden av ordet prioritera, som sägs vara nyckeln till att hinna med saker. Men hur svårt är det inte att välja mellan saker och ting, att bestäma sig för att göra ditt eller datt. jo, rätt ord här är beslutångest! Hur många lider inte av det då?

Gårdagen blev ganska så slapp. Fick god mat och jag fick träffa mina underbara sysslingar och kusin! Satt och kollade på idol och bara myste. Om en timma ska jag iväg till sporthallen och kolla på handbollsmatch med min Amanda och innan dess ska jag fixa lite kort och försöka lägga in lite musik i min mobil. Om jag har tur hinner jag även läsa några sidor i "dear nobody" (annars lär jag få göra de imorgon).

Förövrigt börjar jag sakna Mia rätt mycket..


RSS 2.0