kvällen

vi kör på en såndär utgång idag igen..
efter väldigt många om och men!!

heelg

Min morgon blev inte riktigt som jag planerade igår kväll. Vaknade otroligt pigg efter nästan tio timmars sömn efter 8 någongång. Fick inte långt efter det ett samtal från en saknad Marina som ville komma förbi istället för att stå i kylan och vänta på den försenade bussen. Och det kunde jag såklart inte tacka nej till! Blev morgonmys här hemma för vår del innan vi tog bussen in till stan och senare vidare till skolan.

På sista lektionen fick vi idag en sån där skön tiominuters powernap. Vi hade avslappning och jag tror verkligen inte att jag var ensam om att somna. Massage kan vara en rätt skön kurs ibland ändå. Trots att den alltid förstör mina fredagar med stress.

Nu taggas i alla fall utgång med mina tjejer! Ska börja fixa iordning mig och sedan åker vi till Emma för att tagga lite tillsammans! NJUT HELG!

just ikväll

Klockan är halv 10. Jag känner mig för första gången på riktigt länge rastlös.
Jag har egentligen mängder utav plugg att göra. Men just nu har jag ingen ork alls till det.

Lägger mig och kollar film. Har en mysig kväll nu och förstör min sovmorgon imorgon och pluggar då istället!
Vem vill sova till 12 liksom? Hö

Så väljer jag att leva mitt liv just i kväll!
Hoppas att ni har en mysig kväll.

förintelsensdag

Gårdagskvällen spenderades i muf-lokalen där vi lyssnade på talaren André Assarson. Blir bara klokare och klokare för varje gång. He He. Gick sedan och åt med Pontus och Martin. Pontus och jag satt där i flera timmar, till och med så hans nördar till kompisar ringde han och bad han skynda till venten! Ha ha. Kul. Sen hämtade Karolina upp mig och då traskade hon och jag hemåt de små metrarna till henne och sov sött all night long.

Vaknade upp hur pigg som helst imorse. Lugnt och skönt var det dessutom. Jag fick en sovmorgon medan hon var tvungen att gå upp. Alltid lika skönt när man är den som får ligga kvar lite extra! Blev en väldigt slapp dag i skolan idag. Bara två lektioner. Och så är det ju förintelsensdag. Så vi lyssnade på ett föredrag om ett koncentrationsläger. Hemskt.

Det är en dag värd att minnas. Skänk en extra tanke just i dag.



Kom på att jag faktiskt har bilder kvar från då vi konfirmerade oss och var i Berlin och kollade på ett koncentrationsläger. Kan va kul och se!








Här sov de. Har för mig att dom sa flera stycken i varje liten säng.

Här gjorde de inte så mycket annat än att gå på toa som ni kanske kan se själva..


mysiga varma sköna badkar som varje familj har i sitt hem..


Det här vill jag inte ens nämna någonting om.. ni kanske ser krokarna som hänger ut?

en tung dag

jag tänker på dig i dag mitt hjärta.
det blir bra

h e h e

Största delen av dagen har bestått av panik.
Panik över att en av mina närmaste vänner har legat och spytt hela natten.
Panik över att det skulle kunna vara spysjukan.

Men framförallt panik över att jag inte kan behärska mig. Kan inte gå och vara rädd över en sån grej. "Det är ju slappt med spysjukan" som Edvin sa i dag. Tänk om min hjärna kunde tänka så. Skulle vara överlycklig.

Nog om det, det var inte ens spysjukan ringde hon nyss och sa. Wie.


dagens fina tal

Tänk för att jag har världens bästa vän.
Tänk för att jag får dela min vardag och all min tid med en fantastisk människa.
En människa som alltid har funnits och finns vid min sida.
Hos henne hör jag alltid hemma.
Där kan jag alltid känna mig trygg.
(har ju tidigare predikat om vad trygghet betyder i mina ögon)

Tänk för att du gett mig så mycket i mitt liv, så många minnen och så många känslor.
Så mycket glädje. Så mycket kärlek.

TACK.
TACK.
TACK för att DU är just DU Lina Josefin Berg.







I dag blev det ett annorlunda sett från de tidigare att säga en fin sak till en person. Det blev ingen kommentar till någon okänd människa i skolan, eller ett fint oväntat sms till någon fin vän. I dag är det den artonde dagen jag väljer att säga någonting fint till någon och verkligen mena det. I dag fastnade det här på bloggen.



FRIDAY NIGHT

Här kommer lite bilder från i fredags då vi var hemma hos Glanz.
Tror jag skrev om det, eller?










tisdag!

Blev en jobbig skoldag. En väldigt mycket jobbigare tisdag än höstterminens. Började morgonen med tre timmars jobb hos Karolina med UF-grejer (okej, frukost och sånt mys också).. Sånt som måste göras. Hade egentligen sovmorgon till 11, som de andra ur Meny Magazine tog! Känner mig i alla fall nöjd med min prestation. Jag behöver inte sovmornar. Höhö. Men det var inte det som var det jobbiga med dagen som sagt.. Att sluta så sent som 16.40 har jag nog faktiskt aldrig gjort. Men tur som vi har så har vi i alla fall Totte, läraren som verkligen gör lektioner roliga och förståeliga!

Hunden mår även bra han. Kastrerad nu. Troligen trött efter dagen den lille. Han beter sig väldigt lugnt. Känns som han skäms över att ha en tratt på huvudet. Han vill gömma sig, ställa sig längst väggar osv. Men han är världens sötaste.


Nu ska jag ta mig en riktigt skön bast med massa värme. Sen ska jag se Paradise Hotel som jag fastnade för igår. Varför inte liksom. Då kommer jag också i säng tidigt. Länge sen. Kanske vore det ett bra alternativ för dig också?


guldbaggen 2010

Har ni inget för er just precis nu så slå på ettan och se g u l d b a g g e n   2 0 1 0

Riktigt kul ibland faktiskt.
Kanske för att jag älskar galor.


världens finaste i mitt hjärta

Somande sött framför Johan Falk igår kväll med bror vid min sida. Hann faktiskt se en stor del av filmen, och måste säga att det var den bästa av de tre som jag har sett av Johan Falk i alla fall. Lite komiskt att både mamma och jag reste oss upp och gick iväg från tv;n vi ett tillfälle då en misshandel skedde. Precis likadant som här om dagen då Elias satt i halsen. Jag försökte va lugn, för måste lära mig. Men inombords slog mitt hjärta hundra slag i sekunden. Och jag vet att det var likadant för mamma, haha. Bara att hon måste vara lugn och fin. Jag ska också lära mig.Började dagen med att svälja 10 stycken vitpepparkorn i alla fall. Efter att Joel igår påminde mig om att den där spysjukan var på gång i vår värld nu igen så kändes det inte mer än rätt.

Men nu mer är jag inte ens rädd när någon säger att den mår illa.. Snart så.








I dag ska jag tillbringa min dag med min älskade bebis. Jag är rädd. I morgon ska han kastreras och man vet aldrig till 100% hur det kommer gå. I vilket fall är det de bästa som kan göras nu. Han vill ut och jaga tjejer på nätterna. Står och gnäller och ylar. Vill ut. Men det kommer bli bra. Och i mina drömmar så blir han lugn och kommer att älska att sitta i knäet. Hoppas, hoppas, hoppas.

-

Är vaken. Är uppe. Sket i balträningen (inte för att jag inte orkade, utan för att det kändes ovärt att gå själv). Blev en sen natt igår igen. Fick äntligen uppleva vad "otten" var. Upptäckte att det var tio gånger fräschare än Linköpings alla ute-ställen. Dock stämde det även att det var mycket bråk där.


I dag är det en stor, och då menar jag verkligen stor plugg-dag för mig. Har mycket att göra eftersom att jag tidigare inte har börjat kolla på grejerna inför provet i morgon. Känns inte bra någonstans. MEN ska trots det njuta denna underbara söndag.

otten

Sitter med min lillebror och laddar inför en kväll i Linköping Norra (norrköping för er som inte har facebook) med min älskade Marina. Nu vet ni var ni har mig ikväll! Jag önskar er en fortsatt trevlig dag. Bilen väntar nu!

ikano

Hemma efter en sväng på Ikano med Marina och Karolina. Dyrbar tid ensam med mina vänner. Viktigt. Gick ovanligt snabbt för oss att utföra våra ärenden, men ändå skulle vi var duktiga och envisas om att åka klockan 12:00 efter en sen natt då jag kom i säng efter 5. Men jag är inte trött idag. Inte det minsta faktiskt. Känns skönt. "Sova kan man göra i graven", som Glanz säger. Tror jag ska börja tänka lite så.

kvällen

Har inga roliga bilder att bjuda på i dag. Men i kväll ska det tas en del nya eftersom att kvällen bjuder på fest hos grannen! Min kära granne och vän. Kan bli sjukt trevligt. Och skönt att ha så nära hem i kväll så jag slipper kylan..

Men FÖRST ska jag i alla fall få spendera början av kvällen med min kära bror och Karin och så resten av familjen så klart. Inte sett dom på alldeles för många dagar.

Nu är det powernap (kanske) och lite massageplugg som gäller för min del. Njut eftermiddagen!

these street

Min vecka rullar på snabbare än någonsin. Hinner knappt komma hem innan det är en ny dag. Det känns bra. Jag mår bra. Mitt liv är bra. Skolan är slapp (ett tag till). Och jag njuter livet med fantastiska vänner som verkligen lyckas få en att känna sig unik.

För en del av mina vänner är min/våra bloggar ett sätt att höras om dagarna då vi inte ser varandra speciellt mycket. Därför vill ni att jag ska uppdatera. Och just nu gör jag det faktiskt för er skull, eftersom jag gärna själv vill att ni skriver så jag kan läsa. höhö.


Har sen igår då jag hittade min favorit låt, lyssnat konstant(!!) på låten hela tiden. Underbar. Och jag känner mig faktiskt mogen att dela med mig av den. Om ni inte har hört den förstås. Får en speciell känsla när jag hör den. En fantastisk känsla faktiskt. Vet inte varför eller hur. Men så är det. LYSSNA OCH NJUT!

ta vad du vill


veckovild

Jag är helt veckovild. Jag är ledig i morgon och på något vänster fick jag för mig att det redan var fredag igen. Skulle va skönt. Men känns bra även nu. En ledig dag att äntligen ta ut min sömn på känns fantastiskt.
Kvällen bjöd på bio med Karolina och Emma, såg snabba cash. Helt ok. Men känns som en typisk "grabbfilm". Var lite lite för mycket pang. Efter tog vi oss en sväng förbi David med de andra. Riktig chillkväll för min del.
Har även vaccinera mig idag. Äntligen varit duktig och tagit tag i det inför Thai. Har aldrig i hela mitt liv varit rädd för sprutor, just beroende på att de aldrig har gjort ont. Men den här gången ville jag inget hellre än att knuffa bort hon som tog den. Det gjorde så förbaskat ont. Men nu mår jag bra! he-he

min helg

Jag är helt slut.
Alldeles för lite sömn denna helg.

Men vad gör det.
Det är värt.

Man ska väl njuta livet?
Ja, det tycker jag.

Fredagen bjöd på födelsedagsfirande av Jakob hemma hos David. Sen Pitchers. Blev en KUL kväll. Somande tillsammans med Marina och Karolina efter klockan 7 på lördagsmorgonen.

Upp och hoppa fyra timmar senare. Prata igenom kvällen. Och åka hem och fira Monica vid två. Dusch och sen laddad inför ännu en kväll! Provvalsfest med MUF. Också de KUL!

Och nu, söndag. Upp och hoppa före 8. Balträning 09.00. Jippie. Nej men det var kul. Det gick bra. Och jag tror jag somnar snart med en röst som säger: ett två tre, ett två tre. Höger fram ett två tre. Vänster fram ett två tre.









Lite bilder från i fredags. Har tagit bilderna från Emma Daging. Hoppas det är ok!
Ha en härlig söndag gott folk. Glöm inte bort att ni är betydelsefulla.

godnatt

Ska redan nu lägga mig i sängen och se klart min film jag bara hann med en timma av igår. Såhär tidigt har jag inte lagt mig på länge. Men man ska passa på när man har tiden. Behöver dessutom inte känna någon ångest eftersom jag borde plugga, eftersom att imorgon lite efter 07.00 går bilen iväg till pappas jobb där jag tänker utföra den delen. Har lite svårt att ta mig an, och att koncentrera mig här hemma. Finns så mycket annat kul att göra.

Ha en mysig kväll ni! Glöm inte säga något fint till någon.


min vecka

Har inte haft lust att uppdatera på ett tag. Brukar göra såhär ibland för att slippa intresserades läsare som bara läser om mitt liv "för att" just nu. Om man inte uppdaterar på ett tag så försvinner en del. Gillar mest att skriva för mig själv som jag tidigare sagt.

Även så är det så att jag vill inte dränka min blogg i tråkigheter, eftersom att det är ungefär vad som händer i mitt liv just nu. Från att ha det bäst - till att.. ae jag vet inte. Men tiden går och det förbättras förhoppningsvis.

Har ju missat lite här ett par dagar nu så drar en snabb update om vad jag har styrt med de senaste dagarna.

I lördags: Kollade handbollsmatch med mina tjejer. Rp vinner som alltid. Träffade Victor en stund. Och sen äntligen fick jag träffa min saknade Karolina efter tre sjuukt långa veckor. Det var paradiset. Åt god mat med hennes familj och sedan gick vi och fikade med en massa annat folk som också var väldigt sugna på att träffa denna unga dam! Somnade sedan sött med trött Karolina vid min sida. Jetlag verkar vara grejer det.

och så blev det söndag:
Om söndagar brukar bestå utav ångest, så var det här den värsta utav alla. Tur att jag hade min bästa vän som var med mig hela kvällen. Somna gott i hennes säng och sov min skönaste natt på länge!! Jag älskar dig Lina.

På Måndag: Blev det en vanlig skoldag. Åkte hem med Marina efter skolan och klockan tickade på som aldrig förr. Åt dagens mat klockan 22:00, kanon. Kollade sedan film med min kära broder.

Tisdag: Skola! Hem, fick feber för en dag. Tog det lugnt. Jätte lugnt. Och så får vi ju inte glömma att Jakob fyllde 19, grattis!




om ni ville veta

Jag börjar bli orolig för min själv när jag inte fått riktig sömn på en vecka.
När ja ligger sömnlös och tänker alldeles för mycket.
När jag inte ens vågar sova ensam i mitt rum utan går ner till Elias (lillebror).
Det är vad jag har gjort i natt.
Igår blev det en mysig kväll med min Linnea, tog det lugnt först, sen blev det rastlöst och vi tog oss en fika på stan, och en liten liten runda på pitchers.

lhc - ssk

Ny Termin har börjat, också även den sista terminen för min del. Nytt år, nya tag och nya chanser.
Trots det positiva med att börja somnade jag med världens ångest sent inatt. Känner verkligen inte för skola just nu. Har väldigt svårt att komma igång och vänja mig vid det. Men första dagen är nu avklarad i alla fall!

Har tagit en lång fika med mina tjejer, speciellt väldigt lång för mig och Gamsäter. Det var skönt att bara sitta där, ödsla lite ensam-tid (som jag ogillar just nu) med en fin vän.

Kom precis upp till pappas jobb här. Vi ska gå och äta något innan hockeyn börjar. Om jag och Jacob bestämmer så blir det nog Kina eller Thai chansar jag på. Min kväll tillbringas alltså i Cloetta Center. Om jag åker och sover hos Lina ikväll får jag se sen. Annars ha en fantastisk kväll ni! Glöm inte njuta dagen.

fånga dagen

Sista dagen på lovet. Och den går knappt att njuta känns det som. Jag har ångest. Väldigt mycket ångest. Framförallt för att jag sa till Leif (mattelärare) att jag skulle jobba ifatt på lovet. Det var mitt eget val, och verkligen någonting jag borde gjort. Men jag har haft allt för svårt för att koncentrera mig utan att tänka, och min ork finns helt enkelt inte där den borde finnas.
Hoppas ni verkligen kan njuta dagen, glöm inte bort att det snart är helg!
Ni kan få lite musik som inte ger er ångest :-) det ska jag lyssna på för ovanlighetens skull.
.
Matt Pokora - Through the eyes
.
Black eyed peas - meet me halfway

utan mobil

Hemma efter en hel dag på stan med Sanne. Stan har lugnat sig lite nu efter all mellandags rea, det var skönt måste jag säga. Fika och mycket prat, sånt som behövs i dessa tider.
Kom nyss också på att jag förmodligen glömde min mobil i Marinas bil, det känns otryggt. Inte bra alls.
Nu dusch, sen mat i alla fall!
Hoppas ni har en bra dag i kylan. Själv så måste jag springa så fort jag kommer ut eftersom att jag rent ut sagt fryser ihjäl. Det känns som om man är en porslin-docka vars kinder spricker.

hon är cool :-)

Kvällen har ägnats åt Sarah och hennes hår. Och i morgon ska hon ta steget och klippa av dom där 15-20 cm som alla egentligen vill göra men inte vågar. Hon är cool!
Nu ska jag i alla fall sova. Är trött som bara tusan. Hoppas ni haft en bra kväll!

Lina Josefin Waldorf

Lina Josefin Waldorf (klicka EJpå länken) säger:
jag älskar dig (L) du är nog världens mest förstående människa
helt sjukt att just jag fick dig som bästa vän då <3 jag måste gjort ngt väldigt fint i ett tidigare liv


Jag har världens finaste vän jag. En vän som får mig att må bra på alla sätt och vis. Tack för att du är just DU.
- JAG ÄLSKAR DIG


njut dagen

Min dag har inte riktigt startat än. Har inga planer på att starta den än heller för den delen. Sitter fortfarande med morgonrock, varmt te och tända ljus. Mest för halsen. Jag är egentligen ingen stor te drickare. Men jag känner mig sjuk. Har gjort de senaste dagarna, men idag gör jag det extra mycket. Så jag tillåter mig själv att sitta hemma och dricka te och se på film. Det är faktiskt mysigt.











Njut dagen! Det borde vara allas nyårslöfte..

ronny och julia

"Godmorgon världen, vilken underbar dag".

Nej, känner tyvärr inte så i dag. Mina dagar går upp och ner som jag vet inte vad. Kanske blir denna dag över min förväntan, och kanske försvinner den obehagliga dystra känslan jag vaknade upp med imorse. Det vet man aldrig.
Ska nog i alla fall använda denna omtänksamma present jag fick i julklapp av Lina. Mest på skoj. Men den kanske funkar att värma brustna hjärtan? Värt ett försök!


(klicka för att läsa)

Ska i alla fall lägga mig i sängen och kolla på lite Ronny och Julia. Gamal julkalender om ni minns. Den gör mig glad. Så det känns bra så faktiskt.

mysig kväll

Haft en mysig söndagskväll med Sarah. Bara haft det skönt med mat, promenad och massor utav snack!
Jag är trött som bara den i dag. Så redan nu ska jag krypa ner i sängen för att se på film. Fantastico!

bjuder på en något år gamal bild!

till kusin!

Nu ska jag ta och åka till kusin en sväng. Inte träffats år 2010 ännu. Marina ska också med. Wie. Inte träffat henne heller år 2010. Mysig start på dagen.

avatar

Gårdagskvällen tillbringades i biosalongen med tre fantastiska vänner. Vi ville verkligen se den där Avatar som alla säger är så otroligt bra. Men ska jag vara ärlig vet jag inte riktigt om jag håller med resten av befolkningen. Jag tyckte den var bra, absolut. Men jag skulle inte kunna tänka mig att se den igen. Jag tror jag har lite svårt för overkliga figurer, har aldrig någonsin gillat teckat eller någon form av osanna figurer. Inte ens när jag var liten, så det är nog det de beror på. 


Jag tänker på dig hjärtat!
och finns vid din sida.

NYÅR
















TUSEN TACK för ett riktigt gott nytt år. Ett oväntat men väldigt bra nyår!




Nytt år, och jag väljer att lägga alla mina bekymmer bakom mig och starta ett nytt år. Ett nytt fräscht år som börjar bekymmelsefritt. Känns bra faktiskt. Framförallt tack vare alla mina fantastiska vänner som är världens underbaraste.


Tolvslaget med världens bästa tjej!

Jag har bestämt mig för att bara ha några nyårslöften år 2010. Jag har inga förväntningar och inte heller några krav på det här året. Det ända jag vill är att:

Kunna planera min tid bättre. Kunna utnyttja tiden på ett bättre sätt. Inte bara säga att jag ska hem och plugga och sätta mig vid datorn och skjuta upp det tills sent på kvällen. Ju effektivare jag är när det gäller skolan, desto mer tid får jag med mina vänner!!

och..

så har jag bestämt mig för att säga något fint till någon varje dag. Det kan vara en komplimang eller så kan det till exempel vara att jag säger hur mycket jag uppskattar att just DU finns i mitt liv.

vintertid

Passade på att gå ut en sväng med min nikon-kompis innan solen gick ned. För trots kylan så är det verkligen vackert ute. Snön har bildat ett tjockt lager över träd och grenar. Inomhus njuter man av att se det. Jag gillar ändå vintern. Tycker den är mysig.











världens mest tillåtna dag att ta det lugnt

Blev årets största chill dag igår. Varje nyårsdag är densamma. Det är liksom tillåtet att ta det så HIMLA lugnt, faktiskt väldigt skönt.

Inledde dagen med film med Jacob. Men tror jag såg ca 5-10 minuter utav filmen innan jag somnade. Ingen höjdare för han kanske men jag hade varnat. Senare kom tjejerna hit för ännu mera filmtittande, men film efter film rullade mest i bakgrunden så mycket vi hade att prata om. Dessutom välkommnar vi Amanda hem efter sin Thailandsresa, brun som en pepparkaka :-)

tog lite bilder av Lina för att förgylla detta inlägg. Tråkigt men sant. Vi hade kul med kameran igår.






älskling, var är ansiktet och magen?

Bilder från nyår kommer troligtvis ikväll!

RSS 2.0